Werkt perfect

De koelbox koelt fantastisch, ook bij hoge buitentemperatuur.

Goede klantenservice! Fijne communicatie. Snelle verzending en terugbetaling.

Gewoon goed!

Snelle levering. Bij vragen krijg je een levend persoon aan de lijn.

Top product

Snelle verzending keurig verpakt

Top snelle en goede levering

Bij het bestellen stond mijn adres zonder huisnummer. Even gebeld en het werd direct opgelost.

snelle correcte levering

professioneel en snel

Perfect!

Eerst even gebeld naar het bedrijf, hoorde dat mijn gewenste product op voorraad was en gem toen besteld. Snelle levering, keurig op tijd. Dometic absorptie koelbox, 41 liter, top! Heel blij mee.

Stil en goed gekoeld bij warme dagen

Super snel geleverd. Houdt mn drinken flesjes koel en ook mijn lunch. Ondanks dat je in de bus de moord stikt van de warmte, blijft het boxje koel bij terugkomst. ( Staat natuurlijk alleen aan bij rijden.)

ruim aanbod, beste prijs, juiste dienstverlening

default vraag

Goed service en ook omruilen ging prima nadat ik zelf een verkeerde inschatting had gemaakt

Goede prijs, klantendienst en snelle levering.

Prima service, geen track & trace

Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd, zoals op de website vermeld. Alleen zonder track & trace dus het is een raadsel wanneer de bestelling wordt bezorgd

alles ok een aanrader snelle levering.

Snelle levering, goed contact met klantenservice

Mooi assortiment (Dometic Patrol 20 besteld, die nergens anders te krijgen was). Ik had vragen over de levering van mijn bestelling (bezorgdienst had mij geen track and trace gestuurd), en de klantenservice van koelbox4you was goed bereikbaar, responsief, en behulpzaam!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Bestelling binnen 24 uur thuis op de mat, uitstekend verpakt. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.

Netjes antwoord gehad en snel geleverd.

De koelbox die ik zocht stond niet op de site in de gewenste kleur. Telefonisch contact opgenomen en de medewerkster gaf aan dat deze inmiddels was binnengekomen en met een uurtje online zou staan. Zij gaf aan de koelbox vast voor mij te reserveren. De volgende dag werd de koelbox al geleverd.

Prima webshop, niets op aan te merken

Ik kwam bij koelbox4you terecht omdat ze als enige in Nederland de absorptiekoelbox die ik zocht op voorraad hadden. Direct besteld en de volgende dag opgehaald, omdat ik hem snel nodig had. Zeer vriendelijke dame gaf hem mee.

Met een nabestelling heel slim omgegaan en daarom alles in 1 pakket ontvangen. Echt handig gedaan en dus gewoon top

Goed bedrijf dat alles doet voor haar klanten

Zeer blij dat ik mijn koelbox bij hen kocht. Ze hebben het mogelijk gemaakt om mijn klantervaring tot een grotere hoogte te laten komen, door buitengewoon snel en flexibel te reageren op een probleem, dat hen in het geheel niet An te wijten was.

Snelle levering toppie hoor op weg naar spanje

Super snelle levering!

Snel geleverd, goed assortiment

Snelle levering en erg tevreden over het product (dometic absorptie koelbox) Als een van de weinige online verkopers een groot assortiment en goede voorraad.

Doet wat ze zeggen, goede koelbxen

Coooool!

Kan niet beter!

Nette prijzen, snelle levering prettig aftersales contact met Bianca. Aanrader!!

Goede service, vriendelijke mensen

mijn bestelling was omgewisseld met een andere, zelf hadden ze mij al gebeld dat ik een andere binnen zou krijgen dan die ik had besteld, kan gebeuren toch! Ze hadden beloofd dat ze de volgende dag de koelboxen zelf zouden komen wisselen, en dat hebben ze netjes gedaan, dus kortom perfecte service en vriendelijke mensen, zeker een aanrader.

Krekenburg 7

3417MH Montfoort

Over koelbox4you.nl

Koelbox4you is gespecialiseerd in koelboxen.