Correct en snel geleverd.

Uitstekende service

Ik ben snel en goed geholpen door vriendelijk personeel. Ook het terugstorten van mijn geld na een verkeerde bestelling was snel geregeld.

Goed product, snelle levering

Absorptie koelkast van Dometic doet het heel goed, levering was heel snel (sneller dan verwacht zelfs, zonder duidelijk info van track en trace)

Goede en correcte levering

Goed en zoals het hoort

Een showroom waar bijna ieder model staat opgesteld om te bekijken!

Voor mij, was het belangrijk om de modellen in de showroom te kunnen bekijken, zodat ik echt een gevoel kon krijgen wat er nu echt in een koelbox zou kunnen passen. Het groot aantal modellen wat in de showroom staat opgesteld is zeer handig. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik een ander model gekocht heb, dan ik op het internet had bestudeerd en verwachtte aan te schaffen. Na nog het een en ander nameten, heb ik s ’avonds op het internet de koelbox besteld en de volgende kreeg ik een telefoontje dat ik deze op kon komen halen. Bovenstaande maakt, samen met de uitgebreide informatie op de website, Koelbox4you.nl de absolute koelbox specialist van Nederland! Midden-Nederland moet ik erbij zeggen, want in eerste instantie dacht ik dat het om Montfort in Limburg ging, waar de vader van Max Verstappen is geboren en niet om Montfoort met dubbel O.

Levering was super snel.

De koelbox leuk ding maar maakt veel lawaai en de koeling is maar matig.

Binnen één dag geleverd gekregen. De koelbox heeft de drankjes lekker koel gehouden op onze reis naar Spanje (en weer terug).

Aanrader dit bedrijf

Koelbox besteld, de volgende dag geleverd. Top service

Een super goede koelbox, ben er zeer tevreden over.

Ben zeer tevreden met deze koelbox,ideaal met het warme weer.

Snelle service alleen had de postbezorger het bij de buren achtergelaten zonder bericht achter te laten bij ons klein puntje om op te letten .

Tevreden

Frigobox teruggestuurd om andere aan te kopen ging zonder problemen en is correct afgehandeld. Vragen via mail worden snel beantwoord maar onvolledig.

snel geleverd

koelbox doet wat hij moet doen

Plaatsen van een bestelling, volgende dag in huis. Netjes verpakt. Goede informatie via de email

echt top

op tijd geleverd netjes afgeleverd super blij mee

Concurrerende prijs, prima service, aardig personeel

Concurrerende prijs, prima service, aardig personeel

Mooi spul,snel geleverd,niet goedkoop

Zie boven

Goede service en goed product

Koelbox gekocht. Werkt goed. Snel bezorgd en goed in orde.

Jullie zijn toppers!!!

Hele goede ervaring!!!

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Voor medicijn met spoed op zoek naar een koeling. Aardig en behulpzaam aan de telefoon bij beantwoorden van vragen. Volgende dag al in huis!

Prachtige koelbox, supersnel geleverd

Via google kwam ik op de website van koelbox4you uit. Goede beschrijving, goede prijs, prettige website en de volgende dag in prima staat ontvangen!

Snel geleverd tegen zeer goeie prijs

Snelle levering binnen 1 dag.

Koelkastje

Koelkastje voor boot gekocht, was wat lastig ivm maten, even gebeld werd keurig te woord gestaan en geholpen

Werkt goed.

Bijgeleverde gebruiksaanwijzing is zeer gebrekkig. Klacht hierover werd snel adequaat opgelost. Kreeg uitgebreide handleiding toegestuurd.

Krekenburg 7

3417MH Montfoort

Over koelbox4you.nl

Koelbox4you is gespecialiseerd in koelboxen.