Goed advies, vriendelijk geholpen

Ondanks de drukte, uitgebreid en vriendelijk te woord gestaan. Nuttig advies gekregen.

Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk naar de klanten toe

Chander Bachoe is een perfecte verkoper

Vriendelijke en kwalitatief geholpen

Prettig, genoeg advies gekregen en goed geholpen

Andre Heijnen.

Zeer aangenaam en vakkundig! Neemt alle tijd en is ook bog erg gezellig

Informatief en vriendelijk

Wij zijn geholpen door Chander Bachoe in Delft. We werden duidelijk geinformeerd over de verschillende houtvloeren. Wij hebben uiteindelijk een keuze gedaan waar we een goed gevoel bij kregen. De offerte werd duidelijk en samen besproken, ook wat er nog meer bij komt kijken dan alleen het uitzoeken van welke houtkleur. Zeer tevreden met alles.

Praktisch en snel

Praktisch en snel

Uitgebreid assortiment en erg vriendelijke medewerkers

Professioneel, kennis van zaken, klantvriendelijk

Fijne ervaring met deskundige hulp van Hanneke de Vaan naar een keuze voor een vloer waar we zeer tevreden mee zijn.

Snel en deskundig geholpen en geadviseerd.

Op een snelle en deskundige manier geholpen door dhr Chander Bachoe in de vestiging Delft. Alle zaken werden deskundig besproken.

Top winkel

Chander denkt goed mee met de klant en geeft goede adviezen.

Vertrouwd en neemt tijd voor de klant

Laagdrempelig en de verkoper neemt tijd voor de klant.

Duidelijk advies, top

Goed geholpen, vriendelijk en duidelijk

Ervaring met Alexi

Fijne verkoper die verstand van zaken heeft en de klant ook de ruimte geeft om na te denken en zelf te kijken.

Zijn geholpen door Douwe Reitsma

Prima geholpen en zeer behulpzaam

Overzichtelijke winkel en duidelijk in het advies.

Uitstekend geholpen

Nu een vloer voor de bijkeuken uitgezocht en besteld, we komen zeker ter zijne tijd terug voor een nieuwe vloer in de woonkamer en keuken. Keurig netjes geholpen door Gabi

Duidelijk

Netjes geholpen en duidelijke uitleg

Goede prettige en eerlijke adviseur.

Er wordt geen tijdsdruk en geen tegendruk op de klant gezet, wat wij als zeer prettig ervaren.

Prima gesprek gehad over het uitzoeken van onze nieuwe vloer

Prima hulp gehad bij het uitzoeken van onze nieuwe vloer

Ik ben prima geholpen door Coby.

Zowel bij het maken van een keuze voor de vloer als bij het opstellen van de order zijn wij pri a geholpen door Coby. Helemaal top Coby.

Prettig en persoonlijk geholpen.

Gaby Fransen heeft ons perfect geholpen met het uitzoeken van een vloer. Ze kwam zeer kundig over. Ook de prijs van de vloer was prima. Ze dacht echt met ons mee, Ik zal haar zeker aanbevelen.

Prima geholpen door Patricia Miggelbrink

Uitstekend geholpen door Wai Tang

De heer Tang heeft het ons fijn en uitstekend geholpen, we kregen ruim de mogelijkheid om onze keuze te bepalen. Een goede ontvangst bij binnenkomst en een kop koffie geven een top eerste indruk. Verder ter zake kundig, informatief, 2 stalen mee naar huis en bij de aankoop ook nog een kleine korting. Kortom een uitstekende klanten ervaring.

pvc vloer

Alexi heeft goed mee gedacht en geluisterd naar mijn wensen. Ben tevreden met zijn advies. Ging blij de winkel uit

Open, eerlijk

We zijn eerst vorige geholpen door de collega van Barry. Dat hebben wij als vakkundig en eerlijk ervaren. Vandaag door Barty geholpen bij de bestelling. Was prima, niet moeilijk doen, behulpzaam bij een zo snel mogelijke lening, niet opdringerig, goede communicatie en nog een stukje tegemoetkoming in prijs. Perfect.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.