Wilma heeft uitstekend geholpen

Wilma luisterde naar mijn vraag en heeft creatief en snel een antwoord gevonden. Ze reageert snel en ik heb alle vertrouwen in mijn opdracht aan deze firma om mijn vloer te leggen.

Super geholpen door Coby de Swart

Al eerder vloeren wezen kijken bij lab 21 en wat planken meegenomen om thuis te kijken. Toen ook geholpen door Coby en ook nu weer een leuk en deskundig contact.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen.

Behulpzaam naar niet opdringerig

Mevr. G. Fransen, was zeer vriendelijk, meedenkend en zeker zeer behulpzaam bij de keuze van onze PVC-vloer.

Met Bob van Deuveren heel fijn onze nieuwe vloer gekozen! Was een prettige ervaring! We zijn er blij mee!

Vrolijk en professioneel

De beller is sneller, wil je wat weten, bel dan i.p.v. mailen. Je wordt meteen goed geholpen!

Professioneel!

Via internet een afspraak geboekt. Binnen paar minuten een afspraak voor dezelfde middag en direct besteld. En zelf levering een week eerder! Wat een geluksdag!

Zeer professioneel service met veel kennis over vloeren

Onze ervaring bij LAB21 is echt een aanbeveling, omdat wij erg goed geholpen zijn (tijdens lockdown). Wai Tang (medewerker filiaal Leiden) heeft ons geïnformeerd over allerlei vloeren en welke voor ons het beste is. Mochten wij weer verhuizen of een nieuwe vloer nodig hebben, dan zullen wij weer bij Lab21 aankloppen.

Goed geholpen en goede nazorg van Hanneke de Vaan.

Er volgt wel een berg e-mails van Lab21 en Legdienst, planning dit kan iets of wat efficiënter?

Deskundig behulpzaam en betrouwbaar

Heel fijn geholpen door Andre Heijnen. Andre dacht heel goed met ons mee en maakte de verschillen tussen de diverse pvc vloeren duidelijk. Uiteindelijk tot een heel goede keuze gekomen.

In Enschede zijn we goed geholpen door Gaby Fransen. Ze gaf goed advies en was eerlijk over de voor- en nadelen van de vloer die we gekozen hebben,

Prettig, duidelijk

Een fijn en warm gesprek waarin de tijd werd genomen alles uit te leggen. Fijne service.

Super geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen door de heer A.j.j. Adelmond. Prettige uitleg om het Pvc te leggen in ons appartement. Top bedankt.

zeer goed

Zeer deskundig en volledig geinformeerd

Fijn geholpen

Netjes en rustig de tijd genomen

Geweldige service

Vriendelijk, duidelijke uitleg van de verkoper Wai Tang

fijne en goede service

goed advies en behandeling van Hanneke

Prima ervaring

Goed geholpen.

Prima service zonder gedoe.

Patricia heeft ons goed geholpen.

Binnen 5 minuten een prachtige vloer gekocht !

Ik belde naar lab21 vandaag en lex nam op. Ik vertelde dat wij snel een vloer nodig hebben en wij konden dezelfde middag nog langs komen. Bij binnenkomst was lex heel vriendelijk en stelde een aantal vragen. Hij kwam meteen met een paar voorbeelden en wij waren nog geen 5 minuten binnen en hij liet ons zo een mooi vloer zien dat we meteen verkocht waren. We hebben de deal meteen rond gemaakt. Bedankt Lex!

Helder en transparant.

Eerlijke en vriendelijk advies van Wai. Accuraat en vlot geholpen.

Vakkundige verkoper Bob van Deuveren in Eindhoven

Eerlijke informatie over de voor en nadelen pvc vloer ten opzichte van laminaat. Vriendelijk en zeker niet opdringerig. Afspraak is afspraak wat mij zeer aanspreekt. Met vriendelijke Groet J.M.Coppens

Ondanks de maatregelen ons te helpen. Daarbij de moeite genomen om onze keuze uit te werken en van informatie te voorzien.

Helemaal top

Ze zorgt dat het in orde komt , dat vertrouwen geeft ze ons. R4

Top service!

Erg goed geholpen in de winkel met de vloer keuze. We kregen snel de offerte opgestuurd en zijn zeer tevreden met de prijs die is gegeven. Echt een aanrader!

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.