Vriendelijk en vlot geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen door Chander Bachoe. We wisten wat we wilde zien, dus we waren snel klaar.

B. van Deuveren

goed en duidelijk advies gekregen waar we mee verder kunnen. Is een klant vriendelijke verkoper

Zeer goede service

Na 2 jaar geleden een laminaatvloer gekocht te hebben bij Lab21 waar we erg tevreden over zijn, waren we op zoek naar dezelfde vloer voor op zolder, deze was helaas niet meer leverbaar, maar na contact met Ronnie Liebers mocht ik stalen op komen halen in de showroom in Den Bosch om te kijken wat het beste zou passen, heel fijn contact gehad, hij dacht echt mee en we zijn samen tot een mooie oplossing gekomen. Bedankt voor de snelle en goede service!

Goed , duidelijk en gastvrij

Goede uitleg en advisering door Barry Verkooijen

Barry heeft ons goed en vakkundig geholpen.

We hebben de samenwerking als prettig ervaren.

Vriendelijk en correct

Was zeer begaan met de klant niets te veel gevraagd

Wilma van Zetten

Deskundig, zorgvuldig, nam alle tijd

Lex de knegt heeft ons vakkundig geholpen

Fijne, eerlijke en kundige adviseur

Fijne, eerlijke en kundige adviseur

Professionele en vriendelijke service

Andre Heijnen heeft de tijd genomen om ons te voorzien van de nodige informatie. Een professionele en nette man die ons van de nodige informatie kon voorzien voor onze aankoop.

Supersnel en supergoed

Ondanks lockdown prima geholpen! Stalen lagen klaar en er was zelfs even tijd om in de showroom te gluren. Heldere afspraken!

Geweldig geholpen!

Ronnie was duidelijk en eerlijk in mogelijkheden en onmogelijkheden. Hij was wat voorzichtiger dan ik, maar dat heeft gelukkig goed uitgepakt. Ronnie snapt wat voor klanten belangrijk is en de vloer is super mooi geworden tegen een hele redelijke prijs.

Ben vriendelijk ontvangen Douwe heeft mijn vraag en de bestelling waar ik om vroeg goed behandeld.

Prima en deskundig

Wij hebben onze bestelling vlot afgewikkeld met Coby zwart. Met dank daarvoor.

Vriendelijk, kundig en attent

Prettig geholpen in onze keuzes, met kennis en geduld. Coby zegt hoe het zit en komt haar beloftes na.

Goed en daadkrachtig geholpen!

Hele fijne ervaring :)

Super geholpen met snel schakelen

Alex heeft vanaf het 1e contact tot de aankoop fantastisch geholpen Fijn dat hij zo snel kon schakelen en dat ik mijn vloer snel kon ophalen in amersfoort Ook in amersfoort fijn geholpen Bedankt

Goede uitleg van ronnie

Alles perfect en duidelijk uitgelegd! Vriendelijke en geduldige verkoper

Wij zijn goed geholpen door Chander Bachoe. We konden stalen mee naar huis nemen om te kijken hoe dit bij ons thuis stond. Ook hadden wij specifieke wensen over de levering en hier zijn wij zeer tevreden over.

Service was perfect & goed geholpen

Contact gehad met André die heel fijn meedacht over mogelijkheden voor onze vloer en bestelling. Zou Lab21 & Andre zeker aanraden.

We hebben met de hulp, het deskundige advies en het meedenken van Chander Bachoe een heel mooie vloer uitgezocht.

alles liep erg soepel

Ik ben uit stekend geholpen door Andre Heijnen

Zeer positieve ervaring!

Een fijne, overzichtelijke, ruime zaak. De heer Marcel Mak weet waarover hij praat, legt duidelijk en begrijpelijk uit, zet voor- en nadelen op een rijtje voor wat betreft materiaal, legpatroon, ondervloer, plinten, etc), is vriendelijk, klantgericht en neemt de tijd en hij laat ruimte voor eigen ideeën en denkt (creatief) mee! Een prettige verkoopadviseur met ruime ervaring en knowhow. Hetzelfde geldt overigens voor zijn collega (wiens naam ik niet ken) met wie we de eerste keer een oriënterend gesprek hebben gevoerd en van wie we meteen een aantal stalen mochten meenemen. LAB21 in Breda beveel ik van harte aan, goede kwaliteit tegen zeer redelijke prijzen!

Eerlijk en oprecht advies gekregen. Bovendien was Ronnie erg geduldig!

Ik wilde snel een vloer kopen en was dus eigenlijk een ‘makkelijke’ klant. Ronnie heeft mij heel goed advies gegeven zoals ‘neem je tijd’, ‘ neem vloerdelen mee naar huis’ etc etc. Uiteindelijk is hij heel geduldig geweest en ben ik na drie sessies geslaagd. De vloer wordt binnenkort gelegd

Ben geholpen door Nathalie Udo. Zeer klantvriendelijke vrouw, meedenkend en absoluut niet opdringerig. Alsof je elkaar al jaren kent.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.