Dit bedrijf verdient geen enkele ster. Ten eerste krijgen we een vloer geleverd waarvan de plankjes scheef zijn. De legger keurt de vloer af en legt niet verder. De huiskamer is al wel volledig ingelijmd en is er een klein stukje gelegd... Lab21 beweert dat het hoort bij een visgraatvloer. Een week later komt er een tweede legger. Die zou dezelfde vloer al gelegd hebben (zelfde batch ook) en geen problemen hebben gehad. Deze man wist niet dat er al een lijmlaag lag en er al een stukje gelegd was. Hij had geen materiaal mee om dit eraf te halen. Bovendien keurt ook hij de vloer af, omdat de plankjes inderdaad scheef zijn. Uiteindelijk blijkt de hele batch (ook die bij lab21 zelf) afgekeurd te zijn en moeten we een nieuwe vloer uitzoeken. Deze is weer een week later geleverd. Vandaag zou de vloer gelegd worden door legger nummer 1. Maar helaas...... die meldt zich om half 10 af. We zitten nu dus ruim 2 weken in een onleefbaar huis met een ingelijmde vloer en zonder meubels. Uiteraard is er op zaterdag niemand bereikbaar. Mijn tip? Geen zaken doen met dit bedrijf!!
Allereerst wil ik mijn oprechte excuses aanbieden voor de ervaring die u heeft gehad met ons bedrijf. Het is duidelijk dat we in uw geval niet hebben voldaan aan de standaard en kwaliteit die we nastreven en waarvoor we staan. Het is absoluut niet de norm dat onze producten niet aan de verwachtingen voldoen. We nemen kwaliteitscontrole zeer serieus, en we betreuren het dat u een product heeft ontvangen dat niet aan de standaard voldoet. We waarderen het dat de leggers de problemen hebben geïdentificeerd en het niet hebben geaccepteerd. Het feit dat de vervanging niet soepel is verlopen en u met verdere vertragingen en problemen te maken heeft gehad, is absoluut niet acceptabel en we begrijpen volledig uw frustratie hierover. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat onze klanten een product en service van hoge kwaliteit ontvangen, en in dit geval hebben we duidelijk gefaald. Ik wil u verzekeren dat uw ervaring zowel op productniveau als op servicegebied niet representatief is voor wat we gewoonlijk leveren. Ik zou heel graag persoonlijk met u willen spreken om dit recht te zetten. Als u bereid bent, kunt u contact met mij opnemen zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden voor de problemen die u heeft ondervonden. Nogmaals onze diepste excuses voor de stress en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat we samen tot een bevredigende oplossing kunnen komen.
Wij hadden al onze twijfels na verschillende recensies te hebben gelezen. Dit hebben wij besproken met de verkoper en deze wist deze zorgen weg te nemen. En aangezien onze keuze was gevallen op een specifieke vloer die alleen LAB21 had, hebben wij uiteindelijk toch voor deze partij gekozen. Tot onze SPIJT! Levering was een drama. De pallet was in de vrachtwagen gaan schuiven. Resultaat; de pakken PVC lagen door de vrachtwagen. Direct gebeld met de klantenservice en deze gaf aan toch te lossen en dan te tekenen onder voorbehoud. De pallet kon niet meer uit de vrachtwagen gereden worden dus in de regen 39 pakken met de hand uitgeladen. Leuk tijdverdrijf is anders. Vervolgens een mail gestuurd en foto's van hoe e.e.a. is afgeleverd. Ook bleken de plinten te ontbreken, alsmede de kit. Daarop telefonisch contact gehad en men zou alvast een partij nieuwe pakken uitsturen zodat de legger gewoon aan de slag kon zodat er geen vertraging zou ontstaan. Klinkt goed, maar dan moet deze afspraak wel nagekomen worden. Niet dus. De volgende dag belde een vervoerder dat hij met plinten voor de deur stond. Dit zonder enig bericht vooraf. Gelukkig waren wij in de buurt zodat wij deze alsnog in ontvangst konden nemen. Helaas ontbraken de nieuwe PVC pakken en de kit. Op de dag van het leggen hadden wij dus nog steeds geen nieuwe vervangende pvc delen. Wederom een mail gestuurd dat wij deze verwachten tijdig te ontvangen. Communicatie verloopt slecht en er wordt ook niet oplossingsgericht gehandeld. Laat staan om aan klanttevredenheid te denken mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Ik beveel niemand dit bedrijf aan.
Allereerst wil ik u bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen. Het spijt me oprecht dat u deze negatieve ervaring heeft gehad. Het is absoluut niet onze standaard om goederen in zo'n staat te leveren en we betreuren het enorm dat de levering bij u zo problematisch is verlopen. Het feit dat u in de regen moest uitladen en dat beloofde items niet werden geleverd, is verre van acceptabel. Ik erken ook dat de communicatie aan onze kant ontoereikend was en dat beloftes niet werden nagekomen. Dit is niet de service die wij willen leveren aan onze klanten en het spijt me dat u hierdoor benadeeld bent. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen intern de nodige stappen ondernemen om te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden voorkomen. We willen continu leren en verbeteren en uw feedback is hierbij essentieel. Ik zou graag persoonlijk met u in contact willen komen om te bespreken hoe we dit kunnen rechtzetten en u een passende oplossing kunnen bieden voor de problemen die u heeft ondervonden. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang en we hopen dat we samen tot een oplossing kunnen komen. Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak en ik hoop dat u ons de kans geeft dit goed te maken.
De offerte klopte niet. Maar: ik moest eerst betalen , daarna zou het in orde komen. Vervolgens volgde een lange reeks aan beloften en sussende woorden. Toen de vloer gelegd werd waren nog steeds de plinten niet eens besteld. En ondanks de talloze beloften terug te bellen: niks. Geen terugbelletjes. Als klap op de vuurpijl ontving ik een mail nadat ik mijn klacht bekend gemaakt had waarin de verkoper aangaf dat 'een nieuw telefoonsysteem " reden was van het uitblijven van reactie. Echt. De schaamte voorbij. Want ik werd al niet teruggebeld vanaf 1 november en op 6 januari is mijn vloer (incompleet dus) gelegd
Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons ten zeerste dat uw ervaring met ons niet naar tevredenheid is verlopen. Wij erkennen dat de introductie van ons nieuwe telefoonsysteem enkele onvoorziene kinderziekten met zich meebracht, wat helaas invloed heeft gehad op de communicatie met onze klanten. Het is zeker niet onze intentie om met beloften te komen en deze niet na te komen. We betreuren het dat uw bestelling niet volledig en op tijd is geleverd, en dat het communicatieproces daarover niet soepel verliep. We nemen uw feedback zeer serieus en willen u verzekeren dat de problemen met het telefoonsysteem inmiddels zijn verholpen. Echter, dit mag geen excuus zijn voor de problemen die u heeft ondervonden, en we willen hier dan ook onze oprechte excuses voor aanbieden. Graag zouden wij persoonlijk met u in contact komen om te bespreken hoe we dit kunnen rechtzetten en een passende oplossing te bieden voor de problemen die u heeft ondervonden. We hopen dat we samen tot een oplossing kunnen komen en u alsnog tevreden kunnen stellen. Onze excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip.
Service in de winkel was super. Goed geholpen en een mooie vloer uitgezocht. De ellende begon met de legger (dit deel besteden ze uit). Onze initiële legger nam zelf contact met ons op en we hadden hier veel vertrouwen in. Helaas raakte hij geblesseerd waardoor we een andere legger toegewezen kregen. Deze kwam afspraken niet na, probeerde 's avonds met ons af te spreken en beloofde van alles maar kwam dat niet na. Meermaals voor niks bij ons nieuwe huis gestaan, alles voorbereid voor de legger en weer onverrichter zaken naar huis gekund. Er was mij voor de vrije dagen die ik voor niks heb opgenomen compensatie beloofd, maar hier ben ik al een maand achteraan aan het bellen. Klacht zou in behandeling zijn en net verteld een andere klantenservicemedewerker doodleuk dat er niks bij staat en dat ze wellicht morgen contact opnemen? Heel boos en gefrustreerd, we worden aan het lijntje gehouden. Godzijdank is de vloer goed gelegd, maar ik beveel dit bedrijf aan niemand aan.
Ontzettend slechte ervaring, koop hier geen vloer! De ervaring in de winkel is positief. De communicatie van het hoofdkantoor alsmede de manier van leggen is verschrikkelijk slecht. Onze vloer is niet naar behoren gelegd (krassen, kieren, niet doorgelegd tot plint in keuken dus gat). De legger is teruggeweest voor herstelwerk, maar er was geen oplossing mogelijk. We kregen te horen 'we sturen wel een website waar je opvulmateriaal kan kopen en dan kun je zelf opvullen'. Lab21 is niet bereid om een andere legger de vloer te laten herleggen, we moeten deze legger weer accepteren. Een derde partij - ingeschakeld door Lab21 - heeft onlangs geconstateerd dat de vloer slecht is gelegd en opnieuw gelegd moet worden. Ze houden voet bij stuk. Wij hebben als tegenvoorstel geopperd dat iemand van Lab21 erbij is zodra de legger weer bij ons thuis komt. Niets is een optie.
Koop je vloer hier niet! Wij hebben destijds gekozen voor Lab21, omdat er overal overwegend positieve recensies online stonden over het leggen (inmiddels overigens niet meer het geval). Helaas hebben wij inmiddels begrepen dat dat komt, omdat ze na slechte ervaringen minimale compensaties aanbieden onder de voorwaarde dat je je niet negatief mag uitlaten over Lab. Wij hebben daar vriendelijk voor bedankt. Hetgeen zij hebben aangeboden weegt namelijk niet op tegen wat wij aan compensatie menen te krijgen waarbij wij het belangrijk vinden dat anderen worden gewaarschuwd voor de slechte service van Lab. Kort gezegd is er enorm prutswerk opgeleverd tijdens het plaatsen van de plinten (verkeerde lijm / scheef gesneden), hebben wij ontelbare keren afspraken in moeten plannen waarbij er niemand kwam opdagen (maar wij wel weer alle meubels hebben moeten verplaatsen) en bij het herstelwerk er onherstelbare schade aan de muren is veroorzaakt (plinten moesten los van de muur worden getrokken). Compensatie van €150 staat absoluut niet in verhouding met de ervaring die wij hebben gehad. Svp, behoed jezelf hiervoor en zoek rustig door naar een andere leverancier.
Wij hebben in januari bij Douwe van LAB21 Leeuwarden een pvc vloer gekocht. Nadat wij deze gekocht hadden en de stalen van diverse PVC -Winkels terugbrachten, werden wij door enkele concurrent collega’s gewaarschuwd dat LAB21 de vloeren slecht legt. Wij hebben toen direct onze zorg geuit bij Douwe en die vertelde dat het allemaal goed kwam. In september kon de pcv vloer gelegd worden. LAB21 besteed dit weer uit, in dit geval aan de heer Visser. Helaas is de vloer slecht gelegd. Wij hebben 2 kruipluiken. Het luik wat weg mag is duidelijk zichtbaar door de pvc heen. Hier zijn ze de egaline bewust vergeten, want wij hebben dit nog benoemd. Het luik wat nog open moet kunnen, kan niet meer open en de randen zijn met de hand gesneden en zo krom gesneden dat onze zoon van 9 het nog beter kan. In de hal en wc is het egaliseren ook niet goed gegaan en zijn gaten en bobbels zichtbaar. Door het hele huis zitten de pcv planken los aan de kopse kant. Bij de kanten waar geen plinten komen, is er te ruim en scheef gesneden. Wij hebben tussendoor van alle gebreken foto’s gemaakt en video opnamen. Hiermee zijn we naar LAB21 Leeuwarden gegaan. Douwe werkt hier ondertussen niet meer. Het is nu Henk die vriendelijk ons ontvangt en de klacht aanhoort en de foto’s bekijkt. Hij is het duidelijk eens met onze klacht dat dit echt slecht gelegd is. Hij zegt toe dat onze klacht serieus wordt opgepakt. Een paar dagen later wordt ik door iemand van het hoofdkantoor gebeld met de vraag of alles klaar is? Verbaast vertel ik de man over de klacht. Hij zou hier alsnog mee aan de slag. Een week later hebben wij nog niks van LAB21 vernomen. Ik bel en krijg van een dame te horen dat er geen klachtdossier is. Ze zal intern overleggen. De waarschuwing van concurrenten van LAB21 is dus uitgekomen. In Leeuwarden kennen veel mensen elkaar. Nu wij hierover praten op onder andere de tennisclub en op het werk horen we dat er op dit ogenblik meer mensen zijn met klachten over slecht leggen.
Eigenlijk is 1 ster nog te veel. Letterlijk alles is misgegaan. De verkeerde vloer is ons aangeraden. het leggen van deze vloer was uberhaupt niet mogelijk in ons huis. Dit terwijl de verkoper foto's heeft gezien van de ondervloer. Vervolgens hebben we een nieuwe order geplaatst. Deze is 3 weken zoek geweest. Ons is aangeraden de huidige ondervloer weg te gooien, later bleek dat we dezelfde ondervloer moesten aanschaffen. De nieuw geplaatste order is foutief geplaatst, te weinig vierkante meters. Na heel heel heel veel nabellen is het gelukt om alles aan te passen. Bij levering zijn de verkeerde plinten geleverd. Ook de legservice is niet om naar over huis te schrijven. Deze mannen komen standaard 2 uur te laat of niet opdagen. Uiteindelijk hebben we de vloer door iemand anders laten leggen en hebben we het idee dat dit alsnog een andere vloer is dan besteld. Vanwege tijdsgebrek hebben we dit maar laten zitten.
Tjonge wat een naar bedrijf. Mooie verkooppraatjes over klant als familie, ontzorging en maatwerk, maar in de praktijk ben je gewoon een nummer in geautomatiseerde bedrijfsvoering waar snel veel geld aan je wordt verdiend. In overleg met de verkoper had ik mijn vakantie een week verlengd zodat de vloer op tijd gelegd en het huis daarna nog ingericht kon worden. Daarna verdween ik in ‘het systeem’. Op het laatste moment kwam de inspectie aan huis maar werd te weinig vloer besteld. Dus zat ik een maand in een onaf huis waar ik mijn kinderen niet kon ontvangen. De klantenservice bood na mijn klacht een kleine compensatie aan maar trok deze terug toen ik niet snel genoeg reageerde. Heel jammer dit allemaal. Ze laten het hartstikke mooi klinken maar ik zou je aanraden nog even verder te zoeken, goede vloeren en betere service is ook elders te krijgen.
De verkoop en advisering was kundig en meedenkend. Wij waren te laat met onze planning. Lab21 heeft ons uit de brand geholpen. De vloer was binnen 4 weken keurig geleverd en gelegd. De mensen op kantoor zijn super vriendelijk. Ook de communicatie was ruim voldoend. De afwerking van de vloer is zeer tevredenstellend.
Heel vriendelijke mannen die op tijd komen om de vloer te leggen en zeer secuur te werk gaan. Goede legservice van Lab21. Ook de prijs is prima, voordeliger dan de andere winkels.
RECENTIE LAB21 Wij hebben een PVC-laminaat vloer gekocht bij LAB21. Bij de aankoop hebben wij vooraf gevraagd aan de verkoper (locatie Breda) wat voor ons de beste oplossing was. Want wij hadden nogal wat wensen. Wij hebben een vloer met vloerverwarming en een hond waarbij wij hebben aangegeven dat we een vloer wilde die redelijk krasbestending was. Door LAB 21 werd een PVC Laminaat vloer aangeraden welke een steviger rug had waar cement in verwerkt was. Ideaal geschikt voor onze toepassing. Op onze vraag of deze vloer zelf gelegd kon worden gaf de verkoper aan dat dit juist een vloer was, die uitermate geschikt was om zelf te leggen en uitsteken voor het gebruik met een hond. Hij demonstreerde dit nog met het krassen met een sleutel. Na het leggen van de vloer waren wij ook uitermate content met het resultaat. Een prachtige vloer. Die er keurig inlag, waarbij wij natuurlijk rekening hebben gehouden met de leginstructie inclusief het stookschema van de vloerverwarming voor het op de juist manier van opstoken. Na enige tijd begon er hier en daar wat kleine kiertjes te ontstaan en hier en daar wat kleine stukjes van het PVC af te brokkelen. Daarop hebben wij contact opgenomen met LAB21 en hen hiervan op de hoogte gesteld. LAB21 stelde daarop de vraag hoe wij de vloer gelegd hadden. Natuurlijk hebben wij aangegeven dat deze vloer in overeenstemming met de door LAB21 aangegeven leginstructie te hebben aangebracht. Ik heb hen direct foto’s gestuurd van hoe de vloer erin lag direct na het aanleggen en hoe de situatie nu was. De reactie van LAB21 was, en ik dacht dit is een grapje, stelt dat je geen zware dingen zoals een keukenblok of ander sinds op je vloer mag plaatsen. Dit was ons vooraf niet gemeld, want anders hadden wij deze vloer nooit gekocht. En wat melde LAB21 nog meer, dat als je de vloer zelf legt de garantie vervalt. Bij het verzoek voor garantie beloofde LAB21 alles naar wens op te lossen en er zou een monteur langs komen om de schade vast te stellen.
Een klikPVC vloer dient altijd te worden gelegd met een tussen ruimte van 1 centimeter bij de muren. Dit is nodig vanwege de werking van de zwevende gelegde vloer. De vloer kan anders bol gaan staan of de klikverbindingen kunnen breken. In uw situatie heeft u zelf de vloer geplaatst en deze is in strijd met de leginstructie en technisch incorrect gelegd. Hierdoor kunnen wij geen garantie geven. Er is bijvoorbeeld strijdig met de leginstructie een keukenblok op de vloer geplaatst waardoor er onvoldoende zwelmogelijkheid van de vloer is. Omdat wij het wel heel vervelend vinden dat u niet tevreden bent over uw vloer hebben wij een korting aangeboden op uw nieuwe vloer. Met vriendelijk groet, Floor
Het hele proces van aankoop, levering en plaatsing van de vloer is uitstekend verlopen. Veel informatie gedurende het proces via emails en telefoon. Wij zijn erg tevreden.
Nette en goede winkel die hun afspraken heel goed nakomen. Erg vriendelijk personeel en leggers.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe vloer en de wijze waarop Lab21 mij vanaf de keuzes tot aan het leggen van de vloer heeft geholpen.
Zeer netjes afgeleverd na veelvoudige contacten in verband met de aanpassingen. Daarna heel vakkundig en accuraat gelegd. Wij zijn super blij.
In de showroom prima geholpen en na een tweede keer kijken een vloer gekocht voor 7500. Maar daarna begint het gezeik: Maanden geleden is er iemand komen kijken. Daarna niks meer vernomen over vloeroppervlak of zoiets (waarover straks meer). Vervolgens is er een andere legger toegewezen. Prima. Na een keer of 7 met planning te hebben gebeld (die er achter de schermen écht een poppenkast van maken blijkbaar. Hoe moeilijk kan het zijn?) en waarna wij aan hen moesten doorgeven wat er nou eigenlijk voor wanneer gepland stond, is er vandaag geëgaliseerd. Kwam er wel even 900 euro bovenop, want er was meer vloeroppervlak dan ze dachten. Ok, dat kan. Maar waarom hebben we dat maanden geleden niet gehoord bij de voorinspectie? Dus gebeld vandaag over die 900 euro die we vandaag, dezelfde werkdag vóór 17u moesten overmaken, en dat was gelukkig een foutje: het bedrag was 1100 euro. Een snelle rekensom leert dat we een extra 15% bovenop de toch al stevige prijs moesten voldoen. Er kon geen sorry vanaf en er was geen coulance, louter het smoesje dat zij opeens met een andere legger verder moesten. Alsof dat onze schuld is geweest of zo... Kortom, voorkom gezeik en op extreem korte termijn een substantiële meerprijs moeten betalen en haal je vloer gewoon ergens anders. Wij hebben nog een verdieping en een aanbouw te gaan. Geen idee vooralsnog waar we die vloer gaan halen, maar in elk geval niet bij lab21... Gewoon lekker inspiratie opdoen in de showroom en dan zo snel mogelijk wegwezen daar...
Enorm goed geholpen. Twijfelde enorm wat ik wilde qua vloer. Door het meedenken heb ik mijn keuze kunnen maken.
Eerlijke prijzen met goede service. Duidelijke communicatie over levering en legservice. Alles daadwerkelijk ook correct geleverd. De legger was top. Meedenkend, netjes gewerkt en alles keurig afgewerkt. Vakman!
Top service. Klacht 2 jaar na het leggen goed opgelost. 3 planken netjes vervangen. De klantenservice gaf snel gehoor op klachtmail. Snel teruggebeld door Lab21. Nog wel een online klachtformulier ingevuld, maar daarna snel gebeld door een legger. Bedankt Lab21. Twee jaar na aankoop nog goede service verlenen. Dat geeft veel vertrouwen.
Verschrikkelijk bedrijf, verkopen kunnen ze goed maar het woord service komt niet voor in hun woordenboek. Vloer blijkt niet op de ondervloer te kunnen waarvan Lab21 heeft gezegd dat het wel kon. Nu gaat het dus stuk op de naden, en geeft Lab21 niet thuis. Meermalen wordt beloofd terug te bellen dat is werkelijk waar nog geen één keer gebeurd. Telkens zelf terugbellen en met weer met een smoes worden afgescheept. Mijn advies, kies een andere zaak. Kost wellicht iets meer maar dan weet je ook dat het goed is.
Wij hebben gister telefonisch contact gehad om de situatie uit te leggen en toe te lichten. De communicatie had inderdaad beter gekund, maar op dat moment hadden wij nog overleg om de beste oplossing voor u te vinden. De vloer is eerder hersteld en in uw situatie kan dat helaas niet nog een keer. Om u tegemoet te komen in uw situatie hebben wij een korting aangeboden op de nieuwe laminaat vloer en de legger kan deze zonder kosten bij u komen leggen. Met vriendelijke groet, Floor
Op aanraden van een vriend kwamen we bij Lab21 terecht. Mooie showroom met enorme keuze en een super vriendelijke verkoopster. Na veel aanpassingen van onze kant (die met veel geduld behandeld was) uiteindelijk een prachtige vloer gelegd gekregen, geheel naar onze wens. Van A tot Z verliep alle stappen vlekkeloos. Wij zijn super blij met onze vloer en we zullen Lab21 zeker gaan aanbevelen.
Ontvangst door Gaby en showroom prima, ook kwaliteit is goed, maar dan komt het: dit bedrijf werkt met zzp-ers, die eigenlijk helemaal niet voor dit bedrijf willen werken en zien dit als tussenklus, hoe het ze uitkomt. Afspraken worden niet nagekomen, of er komt helemaal niemand opdagen en overal moet je als klant maar zelf achteraan; het hoofdkantoor verwijst je keer op keer door naar de legger, hoezo??? Ik heb niet bij de legger een vloer besteld, maar bij jullie Lab21. Jullie werken met amateurs en ipv de klant serieus te nemen en zaken op te lossen, schuiven jullie je verantwoordelijkheid simpelweg af! Geen terugkoppeling over wat dan ook na problemen. Inmiddels is de legger al 3 keer terug geweest en nog zijn er planken die niet goed gelegd zijn en omhoog staan of hobbelen. De vloer is simpelweg niet goed geëgaliseerd. Maar goed, dat we het pak pvc vloer, die over was en we eigenlijk terug wilden doen, gehouden hebben, want deze is al weer voor de helft opgemaakt om fouten te herstellen. Dat jullie je naam zo te grabbel gooien is onbegrijpelijk. Excuus en een compensatie voor dit zou jullie sieren! Neem betrouwbare vaste mensen in dienst, om deze zeer slechte after sales te voorkomen. Wij nooit weer. Nogmaals aan de verkoopster ligt het totaal niet, de rest is bagger!
Wat vervelend dat dit zo verloopt, uiteraard willen wij ook dat u tevreden bent. Op basis van de informatie die u bij uw review heeft gegeven kunnen we dit niet herleiden naar een klacht. We willen u graag verder helpen en willen u daarom vragen om naar [email protected] een email te sturen met een verwijzing naar deze review en vermelding van uw ordernummer. We zullen na ontvangst zsm inhoudelijk reageren, bij voorbaat dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Floor
Scherpe prijs voor een zeer mooie vloer. Er wordt goed gecommuniceerd in de proces. De vloer is zeer keurig en netjes gelegd. Wij zijn goed op de hoogte gehouden van de nodige aanpassingen. Er wordt snel gereageerd op onze vragen. Wij zullen zeker vrienden en kennissen aanraden voor een vloer bij Lab21 wanneer ze interesse hebben voor een vloer.
Monique is een heel prettige verkoper/adviseur met kennis van zaken en accuratesse in de follow up. Fam. J. Versteeg
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.