Heel fijn geholpen!

Ik ben geholpen door Michiel Westera, Amersfoort. Er werd fijn de tijd genomen met het bestellen van de laminaatvloer. Gaf ook eerlijk aan nog niet alles te weten vanwege net in dienst te zijn. Als hij het antwoord niet wist, ging hij het gelijk navragen bij zijn baas. En alles nog even samen nalopen of het goed is gegaan. Ging met een goed gevoel naar huis!

Tijdens het aankoopproces geholpen door Wai Tang. Communicatie verliep goed en erg vlot. Een aanrader om hier een vloer te kopen!

Helemaal Top!

Wai is vakkundig, snel en super aardig! Daar houden we van!

Dankjewel

Geweldig netjes geduldig en fijn geholpen.door RonnieLiebers

Ik ben geholpen doorRonnie Liebers.EenFijne man die alles eerlijk en netjes uitgelegd heeft Daarna geadviseerd over mijn keuze .Ik ging blij en met een goed gevoel naar huis . Ik zal na deze behandeling zeker aan andere mensen adviseren Om naar hem toe te gaan.

Zeer vriendelijk en kundig geholpen door Lex de Knegt.

Zeer vriendelijken kundig geholpen door Lex de Knegt.

Duidelijke en vriendelijke uitleg

Alles werd in rust en duidelijk uitgelegd. Daarna snel afgerond

Goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe click pvc vloer door de heer M.Thiewes.Goede uitleg en advies hoe de vloer te leggen en te behandelen. Later nog een paar pakken extra moeten bestellen i.v.m net te weinig aan vloerdelen(onze eigen fout).Ook toen weer goed geholpen. Tot nu toe dus zeer tevreden over de service van Lab 21.

Super leuk en goed geholpen door Gaby in Enschede

Compleet advies

Hanneke de Vaan heeft ons op diverse punten gewezen bij aankoop van de vloer, die ons door anderen niet zijn verteld. Zoals de vochtigheid van de vlier, rimpleing van de dekvloer en het wachten van het bekleden van de trap bij nieuwbouw ivm werking van het hout. Top gedaan Hanneke!

Super advies en verkoop!

Twee keer geweest en direct de vloer besteld. Goed advies en begeleiding tijdens aankoop. Zeker dat we de volgende vloer weer hier kopen.

Prima ervaring met de dienstverlening van Debby van der Avoort

Goeie kennis van zaken en prettig persoon om zaken mee te doen

Persoonlijk contact

Uitstekend geholpen, goed advies van Wilma en fijn meegedacht, top!

Mw. Karin Wedzinga is een professionele en vriendelijke medewerker.

Ik ben goed geholpen.

Goed en vlot geholpen

Al bij mijn eerdere bestelling, en nu weer heeft Chander Bachoe ons goed geholpen.

Grote keuze

Goed geholpen

Fantastisch!

Zeer goed en vakkundig geholpen door Gaby Fransen. Ook was de koffie heerlijk

Aardige vent kennis van zaken

Aardige vent kennis van zaken, niet opdringerig!

Zeer positief

Goed geholpen en geadviseerd door Karin Wedzinga

Perfect geholpen

Het proces van een PVC vloer aanschaffen hebben wij als zeer prettig ervaren. Monique Willemsen heeft ons alle rust, tijd gegeven om de juiste keuze te maken. Zij luistert goed en probeert aan te sluiten bij de "zoektocht" naar een passende vloer. De mogelijkheid om stalen mee naar huis te nemen en nog eens goed de keuze te bepalen heeft ons heel erg geholpen.

Wij zijn door Lex prima geholpen.

Zie boven.

Prima geholpen!

Goed geadviseerd in een vriendelijk contact.

Professioneel en betrouwbaar advies

Er wordt meegedacht en meerdere opties voorgelegd, flexibel en heel fijn dat ik voorbeelden van vloeren mee naar huis kon nemen. Lex weet waar hij het over heeft en dat geeft vertrouwen.

Prima meedenker!

Goed en in een prettige sfeer naar een keuze toegeholpen.

Excellent

Very professional advice and nice iteration with Mr. Bob van Deuveren. He guided me through the technical explanation of the different choices depending on the floor substrate. As a matter of fact, I’ve already recommended lab21 to a colleague who’s in the process of buying his flooring.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.