De bestelling is snel en gedegen verpakt afgewikkeld.
De wijze van bestellen, de snelle afwerking en de goede service, kan mij uitstekend bevallen.
overzichtelijke site, snelle levering
Heel duidelijke website waar je veel artikelen kunt bestellen.
Optijd
Wel snelle bevestiging van de bestelling, levering laat op zich wachten.
De Bridge- en Boekenshop was gesloten van woensdag 25 mei t/m woensdag 1 juni. Dit is gecommuniceerd via diverse nieuwsbrieven en het stond vermeld op onze website. Uw pakket is daardoor enkele dagen vertraagd, maar als het goed is heeft u het nu snel in huis. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bridge- en Boekenshop
Op 30 mei bestelling geplaatst en betaald, tot op heden niets ontvangen. Via track and tracé krijg ik de mededeling dat Post NL niets ontvangen heeft.
De Bridge- en Boekenshop was gesloten van woensdag 25 mei t/m woensdag 1 juni. Dit is gecommuniceerd via diverse nieuwsbrieven en het stond vermeld op onze website. Uw pakket is daardoor enkele dagen vertraagd, maar als het goed is heeft u het morgen of overmorgen in huis. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bridge- en Boekenshop
Original review
Tot nu toe negatief, nog steeds niet ontvangen.
altijd duidelijke afbeeldingen en keuze genoeg.
Ik heb geen bijzonderheden te melden. U heeft uitgevoerd waar u voor staat.
Ik heb meer dan € 7,00 moeten betalen terwijl er maar voor € 3,60 port is afgedragen aan de post NL wat mij wel een beetje naar gevoel geeft dat er ook nog aan de verzendkosten verdient moet worden. Ben uiterst geïnteresseerd naar uw reactie. Groeten, Niek Snoek
Original review
Oefenboek deel 2 is zonder de bijbehorende spellen bezorgd! Graag alsnog toesturen zonder verzendkosten!! Dank voor adequate reactie! Hierbij een nieuwe beoordeling!
Beste Marya, Excuses, hier is iets misgegaan. Uiteraard sturen wij u de bijbehorende spellen alsnog op onze kosten op. Met vriendelijke groet, Bridge- en Boekenshop
Original review
Ben me gaan verdiepen in de mooie bridge sport en wat artikelen besteld. Bridgeshop is daarvoor de ideale shop en levert netjes en snel. Blij mee
bestelling werd snel en correct geleverd
snel en precies wat bedoeld is geleverd
Super en snel.
De postbezorging duurde 4 dagen, maar de bestelde scorekaarten zijn prima
Binnen 3 dagen werd de bestelling bezorgd.
Niet bereikbaar via de telefoon, geen reactie (na 4 dagen) op e-mail en op formulier. zeer frustrerend. Bestelling goed (prompt) uitgevoerd, maar gebrekkige info over levering.
Door een technische storing waren wij inderdaad niet of slecht bereikbaar. Hierdoor was het ook niet mogelijk de bestelling en levering te bevestigen. Hiervoor bied ik u nogmaals mijn excuses aan. Gelukkig is de storing nu opgelost. Met vriendelijke groet, Bridge- en Boekenshop
Snelle levering. Goed gepresenteerd.
goede feedback op e-mail
snelle en verzorgde dienst.
Bestelling keurig verwerkt