Snelle en correcte be en afhandeling

Bestelling keurig verwerkt

Ik vind de bezorgkosten aan de dure kant

Zie hiervoor

Goede sortering, hoge verzendkosten

De Bridge en boekenshop heeft een goede sortering, ook van Engelstalige boeken. Maar de verzendkosten zijn met €7,25 erg hoog. Dat betaal je ook voor bijvoorbeeld een Bridge Bond Special van €9,50, die als briefpost kan worden verzonden.

Netjes bezorgd en goed verpakt.

Jammer dat de levering vd bestelling wel 2-3 werkdagen duurt.

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Vriendelijk enn duidelijk

Mijn ervaring is dat ik duidelijke uitleg kreeg over mijn bestelling. En de bestelling kwam snel binnen en alles klopte wat ik had besteld.

Adequaat

Het zoeken was even wennen. Erna was het oké

snelle goede service

Precies geleverd wat ik had verwacht en op tijd

Correcte, vlotte en foutloze afhandeling

Afgezien van de correcte afhandeling, zoals hierboven vermeld, twee opmerkingen: 1. De prijs van € 0,50 per plakletter/-cijfer is buiten verhouding hoog. Als je bijvoorbeeld op twee hoeken A10 wilt plakken, ben je naast de prijs van de onderlegger al € 3,00 kwijt. Dat wordt zelfs € 6,00 als je zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige zijde wilt beplakken. 2. Te weinig (duidelijke/opvallende/wervende) informatie wordt vermeld over de mogelijkheid verenigingskorting te krijgen.

Zeer goede afhandeling van de bestelling

snelle levering van het bestelde item

Prima uitgevoerd.

Na wat zoekwerk uitgekomen bij jullie, zeer tevreden.

Netjes verzonden binnen een paar dagen in huis.

Tegenvaller

Dure verzendkosten en het boek in een hoek beschadigd…

Snelle levering, telefonisch contact is altijd vriendelijk en efficiënt. Kortom, optimale service.

weer snel geleverd

steeds goede ervaringen....

Foutje gemaakt bij invullen bestelling. Ik werd vriendelijk gebeld of het wel goed was.

Waardeloos veel te duur, wel snelle levering

Verzendkosten zijn veel te hoog, ook de bij rekening van BTW slaat helemaal nergens op. Voor 2 vellen codes van 6,95 betaal ik in totaal 21,00 euro.

ik ben zeer tevreden

idem

Goede keuze en snelle levering

DE bridge heeft een ruime en uitstekende keuze. Afhandeling bestelling soepel en op tijd

Prima service en actief meedenkend

Goede service van de Bridgeshop. Meegedacht over mijn bestelling, waardoor ik ook nog een aardige besparing kon realiseren. Goede ondersteuning voor onze bridgeclub

Geruisloze operatie en uitstekend telefonisch contact.

Ik heb alleen een verbetertip: Als een artikel uitverkocht is, dan staat dat keurig vermeld. Echter, als er nog maar een beperkte voorraad is, dan krijg je daar geen melding van. De bestelling komt, zonder enige toelichting, niet in de winkelmand. Je weet niet hoeveel je wel kunt bestellen. Daar kom je alleen achter door te proberen. Weergave van het aantal (onder een bepaalde minimum) zou mooi zijn. Of de vermelding "beperkte voorraad". Maar op z'n minst een melding dat en waarom de bestelling niet geaccepteerd is.

Goede kwaliteit en levering via post.nl

prima bestelling afgeleverd zoals beloofd

zie hierboven

9 Kennedylaan