Echte meedenkers

Ik werd keurig gebeld omdat mijn bestelling niet compleet was.

OK

Prima, maar er was eerst even een probleem met de passwords, zodat ik een dag later opnieuw een poging moest doen. Het bleek "te druk ..." Een dag later was er geen probeem met mijn (reeds bestaande) password.

Snelle en correcte levering. Alleen: het posttarief voor de verzending is toch wel aan de hoge kant en niet meer van deze tijd!

Keurig en snel en compleet geleverd.

Een eenvoudige manier om dit te bestellen en zonder problemen keurig bezorgd.

Matig

De verzendkosten voor brievenbuspost zijn naar verhouding belachelijk hoog.

snelle service , na bestelling en nette verpakking.

Bestellen gemakkelijk. Snelle levering.

Bij de bridgeshop: altijd goed!

Deze keer niet goed

Zorg eert maar eens dat ik mijn bestelde spullen ontvang, na 7dagen heb ik nog niets ontvangen!!!!!!!!!!!!!

Duidelijke info mbt assortiment. Bestelwijze eenvoudig. Bij meervoudige bestelling waren de portokosten niet in verhouding tot de productkosten. Om die reden minder besteld.

Prima verpakt, op tijd en onbeschadigd ontvangen. Ben zeer tevreden.

Ik had 4 biedboxen van een bepaald merk en kleur besteld. De boxen waren in een kartonnen doos verpakt waar ze precies in pasten. Geen ruimteverlies en onnodig opvulmateriaal.

Vlotte en correcte levering

Ik meerdere keren iets besteld en altijd klopte de bestelling. De levering was vlot maar niet de volgende dag. Maar dat vind ik geen bezwaar.

mijn bestelling werd snel bezorgd

zie hierboven

Goede service, vriendelijk geholpen want ik heb per telefoon besteld.

De bestelling en de levering liepen gesmeerd

Je kunt er goed terecht.

Levering conform afspraak

De bestelling en levering verliepen probleemloos

Niet goed

Verzendkosten zijn veel te hoog. De envelop kon zo in de brievenbus en dan wordt pakketposttarief berekend.

redelijk

bij bestelling worden verzendkosten berekend Euro 7,25. Het pakketje wordt als briefpost verzonden EURO 3,60. Dit vind ik niet correct. Ik betaal dus EURO 3,65 (!!!) te veel. Dit is niet correct.

Goede service maar wel hoge verzendkosten

Ik heb een (klein) artikel besteld ter waarde van € 9,95. Hierbij kwam een bedrag van € 7,25 aan verzendkosten, wat ik wel erg hoog vond. Navraag leerde dat de verzendkosten bij een bestelling vanaf € 3,00 lager waren (€ 3,95) Deze grens ligt m.i. wel erg laag.

Vlotte levering

Het is niet altijd even duidelijk hoe het bestellen verloopt. Als men lid is van een club en wil wat bestellen, is het niet altijd even duidelijk dat je eerst moet inloggen alvorens je gaat bestellen. Is de bestelling uiteindelijk gelukt, dan worden de goederen vlot geleverd.

Prima, snelle levering

Snelle levering; goed verpakt

nog niet zo positief…….

verschillende malen gebeld tijdens openingstijden maar steeds na lang wachten doorgezet naar de bridgebond. Een aardige dame daar nam mijn nr. op en zou vragen of ik teruggebeld kon worden. Is niet gebeurd ! Diezelfde dame belde mij later of het gelukt was en gaf mij goede informatie. woensdag 16/02 via de site mijn bestelling gedaan, maar nog niet ontvangen.

Alles geheel volgens mijn bestelling afgehandeld

Alles geheel volgens mijn bestelling afgehandeld

Uitstekende afhandeling van de bestelling en snel!

Prima aanbod

Afhandeling verliep prima, maar bezorgkosten zijn aan de hoge kant.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH