Geweldig snel mijn eigen fout opgelost!

Mijn verkeerde bestelling snel opgelost waar ik natuurlijk blij mee ben.

niets aan toe te voegen

Kan beter

Op vrijdag mijn bridge boekje besteld. Zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden. Het is nu woensdag en heb het nog niet ontvangen.

enigzins verwarrend

Lastig om te oordelen, als ik het produkt nog niet in huis heb. en het is ook lastig dat jullie maandag gesloten zijn:kwam er pas later achter dat het dinsdag pas in behandelling is genomen,terwijl ik een bevestigingsmailtje zondag kreeg. Nu weet ik wel dat het een automatisch proces is

Heel positief

Ik heb gisteren spullen besteld en ze zijn vandaag geleverd. Ik blijf het wel jammer vinden dat je voor €100 moet besteden om geen verzendkosten te betalen. Soms wil ik graag 1 of 2 dingen bestellen en verzendkosten van €7,20 vind ik dan buiten proportie.

persoonlijk contact en service

jullie denken mee en nemen contact op als een bestelling niet logisch lijkt. in mijn geval had ik 2 verschillende systemen in mijn aanvraag zitten. ik ben echt enthousiast over jullie. dat het bestaat dat ook als je online besteld, je persoonlijke aandacht en service krijgt! heel erg fijn.

Prima, alleen digitale vastlegging verschil factuuradres en bezorgsters werkte niet!

Heel goede ervaring. Zoeken soepel. Aangeven bezorging op ander adres werkte niet.

Er is alert gereageerd op mijn niet zo gangbare verzoek.

Ik kon op de site mijn wens niet vinden en kreeg daarop snel een antwoord.

Zeer snelle levering en oplettende verkoper die mij belde omdat ik niet de juiste tableaus had besteld, prima service

na wat zoeken toch alles gevonden. De portokosten vind ik hoog

Snelle levering. En ik ben er blij mee!

Makkelijk

Makkelijk om te bestellen

Het in line bestellen lukte niet

Volgende dag wel gebeld en telefonisch alsnog besteld

Vlotte levering.

snel besteld en snel bezorgd

Gemakkelijk te bestellen via PC en zeer snel geleverd.

Snelle, efficiënte service

Overzichtelijke website. De volgende dag had ik mijn bestelling al thuis. Dus super service. Verzendkosten naar België waren wel niet zo goedkoop... anders kregen jullie 5 sterretjes :-)

Bezorgkosten vallen tegen

Pas boven 100 euro geen bezorgkosten, andere instanties boven 25 euro

de bestelling is nog niet binnen

de bestelling nog niet ontvangen

Geen toelichting

Alleen de verzendkosten zijn overdreven...

Bestelling en levering gaat geheel volgens verwachting. Product ziet er netjes uit. Verzendkosten van 7,25 euro voor 4 kaarten in enveloppe met portokosten 2,70 is wel erg overdreven.

Klein foutje (oeps...) gemaakt bij de bestelling. Telefonisch contact opgenomen. Vriendelijk en correct geholpen zonder verdere kosten.

Goede website, eenvoudig zoeken, veel keuze, en prima logistieke afhandeling!

Zoals al meerdere keren meegemaakt (en aangegeven ;-)): Prima de luxe!

Fijn

Naslagwerk