Verzendkosten te hoog

U heeft € 6,95 verzendkosten gerekend, terwijl de werkelijke verzendkosten € 3,40 bedroegen. Dat viel me tegen. Op de mail waarin ik daarover gereclameerd heb heb ik nog geen antwoord ontvangen Verder heb ik over het product alleen maar positieve ervaringen

Slecht!!!

Belachelijk dat je voor het versturen van 2 geheugen kaartjes €6,95 moet betalen. Dit lijkt op oplichting/monopoly positie van de NBB!!! Kaartje kost €2,25 maar uiteindelijk betaal je €5,75 voor 1 kaartje

Goederen volgens afspraak volgende dag in huis!

Super snel geleverd, keurig verpakt.

Prima ervaringen mee, al vele malen bestellingen geplaatst als docente.

goede service

Bij bestelling verschillende dingen had niet gedacht aan de stickervellen ,hierover werd ik gebeld of ik die ook wou . , dit noem ik goede service

Bestelling makkelijk gemaakt; zeer snel afgeleverd

Verzendkosten

Moest 6,95 betalen terwijl er voor 3,40 aan porto op enveloppe van toepassing is. Komt omdat men een standaard tarief gebruikt wat natuurlijk onzin is voor brievenbus post. De korting die er op een bestelling gegeven wordt, wordt makkelijk terug verdient

Niks veranderen.

Duidelijke info, goede afwikkeling = niets veranderen, houden zo !!!

Perfect. Snel en correct

Het gevraagde keurig opgestuurd en verpakt in een passende (niet te grote) verpakking

Commeil fauteuil.

Top,geen op- of aanmerkingen.

Bestellen, betalen en binnen 3 dagen levering. Prima.

Het boek en de cd werden op de voorspelde datum geleverd en waren goed verpakt. Alles in orde dus.

Ruim voldoende

Even moeilijk om te bestellen. Lidnummer nodig, vervolgens wist ik niet of ik de besteller van de club was. Daarna alles in orde. Snelle bestelling.

Snelle en goede service

Ik had iet goed gelezen en voor onze club systeemkaarthoesjes besteld die niet de goede afmeting hadden. Er werd door een medewerker meteen telefonisch contact gezocht om te vragen of het wel klopte. Bestelling door medewerker aangepast, dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag dus in huis

Zeer tevreden over bestelling plaatsen en levering!

Soepel besteld, snel geleverd en tussendoor nog een telefoontje gekregen van de shop over een eventueel alternatief advies! Top!

Correct afgehandeld

Prettig om zo een bestelling via de website aan te vragen. Zeer tevreden.

uitstekend

Het pakket kwam en snel en in goede toestand aan. Echter, mogelijk is het toeval maar ik wil het toch doorgeven, ontving ik na mij bestelling en mailtje dat het mijn pakket vertraging had opgelopen omdat de leges niet waren betaald en of ik maar binnen 48 uur euro 4,75 wilde overmaken. Toeval???

Uitstekend verzorgd; prima kaarten

zie hiervoor

Goede levering en bevestiging van de bestelling

makkelijk zoeken en keurig geleverd

bestelde materialen waren snel terug te vinden op de website en de levering was als aangegeven vlot en keurig verpakt

Correct en snelle uitlevering

Goede en snelle levering.

Kwaliteit van het geleverde product conform verwachtingen

Ik heb twee bridgekaarten besteld voor de beginnende bridger. Daarbij viel mij het volgende op en daarover heb ik ook gereclameerd bij de bridgeshop. Voor verpak- en verzendkosten worden bijna zeven euro in rekening gebracht terwijl de werkelijke verzendkosten alleen in briefformaat blijkens de porto 2,55 waren.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

Alle keren dat ik iets besteld heb voor onze bridgeclub is snel en keurig afgeleverd. Ik kan geen betere oplossing verzinnen.

Heel vlot bezorgd. Super

9 Kennedylaan