De spullen zijn goed en donderdagavod besteld dan zaterdag in huis

Alle spullen waren goed en snel geleverd alleen de plakletters voor de tafelbladen lieten moeilijk los.

Snel en klantvriendelijk

Alleen jammer dat ik iedere keer om de Bonds-lid- korting moet vragen. Ik vul steeds netjes mijn lidnummer in. Verder geen op- of aanmerkingen

Supersnelle bezorging.

De bestelling was er heel snel!De bezorgkosten vind ik wel erg hoog.€6.95.Het boekje kost €6,50.Wij zijn lid van NBB maar kregen geen korting.Beetje vreemd!

mwah

Goede afhandeling van de bestelling. Duidelijke webshop Assortiment kan beter en actueler wat buitenlandse boeken betreft. Verzendkosten vrij duur. Bij bolcom gratis boven de 25 Euro

snel maar niet goedkoop

snelle levering doch bestelde boekjes waren, incl verzendkosten, niet goedkoop

Programma wat ik kocht werkte niet

Ik kocht een programma voor op mijn Mac book Air, dit werkte niet. ik bellen met de Bridge en boeken shop deze wist niet hoe het werkte, en verwees me door naar Bridge Beter ook deze kon me niet helpen, de programmeur was er niet. Spijt dat ik het heb gekocht. moet maandag terugbellen misschien kan de programmeur me dan helpen.

correct en goed

correct en goed

"Zodra uw pakket is verzonden, sturen we u een e-mail met een link waarmee u uw bestelling kunt volgen." Deze e-mail hen ik niet ontvangen, hoewel dat geen probleem was. Tijdens de bestelling heb ik 10 hoesjes aangeklikt, maar kennelijk heb ik iets fout gedaan, waardoor er maar 1 werd geleverd.

handig en snel geregeld

duidelijke site, snel kunnen bestellen en zeer snel geleverd

Goed op verz.kosten na

Prima en snel ontvangen. Wat ik echt belachelijk vind dat ik voor 3 velletjes 6.95 verzend kosten moest betalen. Dat is volgens mij niet nodig.

Gewoon zoals het hoort

Waarom verplicht? Ik heb niets toe te voegen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima te woord gestaan en afgehandeld

Eerst gebeld voor info. Prima te woord gestaan en bereidwillig meegewerkt aan een snelle afhandeling.

Correcte en snelle afhandeling

Na mijn bestelling ben ik geïnformeerd over de voortgang en afhandeling van het bestelde. Is prima afgeleverd en bedankt voor de service.

Had beter verwacht

LS, Mijn eerdere beoordeling behoeft een rectificatie; Heb eerder vermeld dat ik de ledenkorting niet heb ontvangen. Deze heb ik echter wel ontvangen. Tevens aangenaam verrast door persoonlijk gesprek met Bridgeship.nl Groeten. 1. Kwalitatief zijn de boekjes prima voor mij, maar echt, ik vind de boekjes errruggg dun... voor de prijs die er voor staat. Is wel eens overwogen meerdere onderwerpen in 1 boekje doen voor dezelfde prijs of de verzendkosten te includeren? 1. Dit was ook mn eerste aankoop gedaan als nieuw lid met lidnummer. Lees nu net op een andere email die ik van U krijg dat leden korting krijgen. Krijg ik die nog ? Op mijn faktuurnummer staat ook mn lidnummer (11290456), dus ik zou de korting moeten krijgen denk ik.

steken laten vallen in het proces

Drie slordigheden: 1 in de mail te bevestiging van de bestelling staat: "Zodra uw pakket is verzonden, sturen we u een e-mail". Die email heb ik niet van jullie gekregen (en dat was bij mijn vorige bestelling ook zo (en nee, hij zat niet bij de spam). 2 de mails die jullie sturen duren eieieieieieindeloos bij het displayen. Het wekt de indruk dat jullie allerlei toeters en bellen voor de display meesturen. Moeten jullie echt iets aan doen. 3 Bij mijn vorige review heb ik dit ook gemeld. Het stelt teleur dat jullie daar niets mee gedaan hebben.

Duidelijke indeling, goed te vinden

zoals altijd weer op tijd en correct

vertrouwd, snel en op voorraad

Als docent bestel ik al jarenlang mijn materiaal bij deze shop. Altijd perfect geregeld.

Een prima en betrouwbare organisatie

Het bedrijf heeft een goede en duidelijke website. Zowel de bestelling, de uiteindelijke levering alsmede betrouwbare betaling, verlopen erg soepel. Chappeau

Hoge bezorgkosten

Snelle bezorging, maar de bezorgkosten op een pakketje nam €4,... vind ik bizar hoog. Ik moest uiteindelijk ruim €12 afrekenen.

Ik ben wel een beetje teleurgesteld over de uiteindelijke prijs. Het boek bridgedrives zwart heb ik besteld namens een vriendin/bridgepartner zij is wel lid van de BB. De prijs van 14.95 uit de folder werd uiteindelijk 21.95! euro. Vele on-line winkels bezorgen gratis.

Snelle afhandeling van een bestelling en keurig/veilig verpakt.

Na bestellen wordt er snel en adequaat gehandeld. Achteraf betalen vind ik een goede service.

Top service.

De site is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie. Een bestelling doen gaat makkelijk. Evenals de betaling via iDeal verloopt soepeltjes. De bezorging met de post komt op het verwachte tijdstip binnen en het pakket bevat de bestelde goederen. Prima koop-, verkooptransactie !

Snel en gemakkelijk

Mijn bestelling werd snel thuis afgeleverd. Prima service.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH