Correct en hulpvaardig

Ondanks drukte was er telefonisch alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Eenvoudig bestellen, duidelijke website

De levering was laat, maar dat lag waarschijnlijk aan de (kerst)drukte bij PostNL

Een ruime keuze en prompte levering.

Ik heb vrijdag 9 november een aantal artikelen gekocht in de webshop van de NBB.

Het pakket werd keurig op het aangegeven tijdstip bij mij aan huis bezorgd.

Op tijd

Duurde lang

Op zich prima geleverd alleen later als was beloofd. Verder stoorde het me dat ik al een verzoek voor een review kreeg voordat ik het product had ontvangen.

Levering prima geregeld in combinatie met kwaliteit bridgekleed. Zoekfunctie webwinkel matig.

Zie boven

Snelle en goede service!

Bestelling werd snel en goed afgehandeld; systeemfout werd ook snel en adequaat gecorrigeerd!

Nog niets ontvangen 14 december!

Zie boven, nog niets ontvangen.

prima sfeer en docent(en) goede uitleg

veel opgestoken van bridge zie boven wel wat verschil in 'kaartervaring' onder de cursisten.

goede en snelle afhandeling

uitstekend

Zeer gebruiksvriendelijke website

Het is eenvoudig producten te bestellen en alles wordt goed verzorgd ingepakt voor verzending.

Zoals verwacht mag worden.

Wat een nonsens een beoordeling te vragen voor zoiets simpels: Ik heb 3 items besteld, jullie hebben het geleverd.

WAARDELOOS

maandags bestelling gedaan van artikelen in voorraad, levering in 2-3 werkdagen word beloofd, zaterdags is de levering nog steeds niet bij PostNL gearriveerd dus dat word minimaal woensdag hoop ik.

WAARDELOOS

prettige sfeer, goede uitleg, veel geleerd over bridge.

Veel opgestoken, prima docent ( geldt ook voor de 2 invallers). Goede sfeer ruimte voor vragen en opmerkingen. Klein minpuntje; het niveau wat kaarten betreft was nogal uiteenlopend bij de cursisten. Beginners die nog haast nooit gekaart hadden en beginners die al wel de nodige ervaring met kaarten hadden. Dat bleek nogal wat uit te maken.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH