Zoals altijd wordt de bestelling snel geleverd. Aandachtspunt: de bestelling bestond uit lesboeken. Dit was een zware vracht en het lijkt erop dat er flink met het pakket is gegooid. De doos is hierdoor erg beschadigd, gelukkig zat alles er nog in maar dit had zomaar anders kunnen zijn.

Snelle afwikkeling van de opdracht!

De site kan mogelijk iets overzichtelijk. De afhandeling was perfect!

Snel en goed

Per briefpost zou ik het ontvangen. Helaas

Het is jammer dat ik drie simpele kaarten nog niet ontvangen heb.

Ik kan vinden wat ik nodig heb maar niet dankzij de zoekfunctie

Ge de zoekfunctie a.u.b. verbeteren. Tik bijv. maar eens 'Start met Bridge 3' in. Wel of niet aanbevelen? Rare vraag, we hebben toch maar één bridgeshop? Wat moeten jullie trouwens met mijn ip-nummer? De AVG zegt ook dat je geen informatie moet verzamelen die je niet nodig hebt.

snel e goede service

snel en goede service

Bestelling/ bezorging/ inhoud pakket uitstekend verlopen

Zie boven

Slecht!

De vraag wordt gesteld voordat het product bezorgd is. De bestelling is geplaatst op 24 november, 9 dagen geleden. Mij lijkt het beter als eerst het bestelde product wordt geleverd, voordat de vraag gesteld wordt of ik tevreden ben met de Bridgestore en zijn verwerking van de bestelling!

Hoge verzendkosten Lange levertijden

Een brievenbus pakketje kost € 3,95 Mijn pakketje is nu al 12 dagen onderweg. Gebeld: zou aan de post nl liggen… Frappant; bij BridgeBeter op dezelfde dag ook een bestelling geplaatst en die was er binnen 5 dagen! Geen telefonische bereikbaarheid meer.

Vlotte levering, leuke kadootjes

Ik heb een paar leuke kadootjes besteld, ze werden vlot geleverd en zien er erg leuk uit

Top!!

Mijn Spullen waten op tijd bezorgd

Zeert slecht

Ik bestel en betaal 16 Bridgekalenders, krijg een Track & trace code van PostNL maar na 3 werkdagen is er nog altijd niets ontvangen cq verwerkt kunnen worden door PostNL en uiteindelijk ontvang ik via de postbode slechts één kalender door de brievenbus (!), wel wel ook een factuur van 16 betaalde kalenders... Het enige goede nieuws zijn de excuses voor de gemaakte fout.

Het aanmaken van een account is een kriem.

De website van de Bridgeshop gaat wel, niet geweldig. Echter alvorens een bestelling te kunnen doen, moet je een account aanmaken. Dit heeft heel wat voeten in de aarde gehad, moet veel beter en kan ook veel beter.

Bestelling netjes afgehandeld en afgeleverd

Precies wat we verwachten.

Is prima verlopen allemaal.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH