prima geregeld

top

De bestelde artikelen keurig in een doosje verstuurd.

leeftijd niet goed aangegeven

Gekocht voor mijn kleindochter van 10, lees ik bij het openen dat 6-8 jaar wordt aangegeven ipv 6+. Daar hoef ik bij haar niet mee aan te komen. Verder kon ik nergens de kortingscode vinden, waardoor ik erg lang bezig ben geweest met bestellen.

Bestellen is eenvoudig.

Goede website. Overzichtelijk en bestellen ging makkelijk.

Prima ervaring en telefonisch werd ik snel en plezierig geholpen.

prima ervaring. Bij een telefonisch verzoek om informatie werd ik plezierig en snel geholpen. De webshop zelf zou wel wat beter toegankelijk worden gemaakt. Kon niet alles vinden wat ik zocht en het vragen om korting zou beter aan het slot van het bezoek (bij het afrekenen) kunnen

Leveringstermijn is voor verbetering vatbaar

Bestelling bij Bridgeshop geplaatst op dinsdagavond. Woensdag in behandeling genomen en bericht gekregen dat pakket binnen enkele dagen zou worden bezorgd. Track&trace geeft telkens aan dat het pakket nog niet ontvangen was door Postnl. Uiteindelijk vrijdagavond track&trace info dat pakket ontvangen was door Postnl. Op zaterdag werd het bestelde bezorgd door Postnl. Dit proces kan toch wel beter gestroomlijnd worden waardoor leveringstermijn verkort kan worden.

Afhalen duurde lang. Mapjes waren niet zoals vroeger bij Barry.

Afhalen duurde lang. Door telefoongesprek. Mapjes waren minder goed dan vroeger bij Barry.

Overzichtelijke website

Bij het bestellen van speelkaarten moest ik steeds opnieuw beginnen want als ik 12 spellen aangeef in elke kleur dan zijn dat 48 spellen Bij het zien van de totaalsom in de winkelwagen zijn dat er ineens 480 Ik ga terug en haal de 0 weg die achter de 12 was verschenen. Dit mag niet gebeuren. De kortingen is een vreemde want je moet wel eersy goed zoeken en ziet dan pas dat je beter via de club kunt bestellen dan via het NBB lid.

niet goed

de bestelling zou na twee tot drie werkdagen verstuurd worden maar na zes dagen nog niets ontvangen.

valt me erg tegen

Beloofd werd twee tot drie dagen. Dinsdag besteld en zaterdag nog geen brievenbuspakje , dus wordt het een week , want de post komt niet eerder dan dinsdag. niet erg goed dus

Goede site, vlotte levering

Geleverd wat ik wilde

Het bestelde in goede orde ontvangen.

Ga zo door.

Zeer goede ervaringen met de Bridgeshop.

Vlot geregeld

De bestelling was vlot geregeld, alleen bij Post-NL duurde het nog 3 dagen voor het pakket daadwerkelijk bezorgd werd. Wel netjes binnen het aangegeven tijdvak. En de bestelde materialen zijn prima.

Keurig geleverd na vier dagen

Slecht

Ik betaal 3,95 verzendkosten. De porto op de enveloppe is 2,70. Dus enveloppe kost 1,25?? Le petit bridge voor leden 5,36. Waarom moet ik 5,95 betalen? Lidnummer is 05690020

Lekker snel geleverd.

Lekker snel geleverd.

De bestelling plaatsen ging prima. De bezorging was pas op de 5 de werkdag.

Geleverde niet geheel conform bestelling

Levertijd was ok. Besteld waren 36 sets speelkaarten met roze rug en 36 met blauwe rug. Of er is verkeerd ingepakt, of de roze waren op in ider geval werden er 72 blauwe sets geleverd. Niet onoverkomelijk, maar wel slordig.

Niet goed

Kon niet met mijn lidmaatschap korting krijgen. Het gaat om een luttel bedrag bij deze bestelling. Maar het feit dat het zo lastig is om met mijn lidmaatschap korting te krijgen is uitermate hinderlijk.

Prijs te hoog voor het gebodene

Twee kleine kaartspelletjes zonder enige speluitleg (die moet je van internet uitprinten in een inktslurpende kleuren-A4. De tekst selecteren biedt geen soelaas, die wordt versmald en uitgerekt tot 2 A4tjes en is niet te bewerken…….) Resumerend: prijs te hoog, verzendkosten te hoog voor zo’n klein brievenbuspakje en spel incompleet zonder spelregels.

Ik heb vorige week een bestelling geplaatst en nog steeds niet in huis!

Het zou binnen twee a drie werkdagen geleverd worden maar na een week heb ik de artikelen nog niet

Snel en goed

Goed afgehandeld