Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Levering OK. Kwik Bridge: kwaliteit moet veel beter.

LS Levering is OK. Daarvoor 5 sterren. Als ik de kwaliteit van een product mee reken wordt dat veel minder. Over "Kwik Bridge". Loffelijk initiatief, maar ............... slordig werk. Kinderen die dit doornemen gaan problemen krijgen en kunnen daardoor afhaken. Kinderen denken logisch. "Als de instructie zo slecht is , zal bridge het wel niet worden". - De volgorde van de instructies klopt te vaak niet. p.37-39/p.40-45 en de zinnen op p.16-17. Ook p. 24/25 en 26/27 en 32/33 omdraaien , maar hier zal dat geen probleem zijn. - tekst p. 29 is onduidelijk - p.40 grote cijfers zijn verwarrend - p.41 de hoogte van de kaarten is niet zichtbaar. Mijn oordeel over dit werkstuk van de studenten: diepe onvoldoende, ga maar opnieuw aan het werk. Groet Frans Daandels

Snelle verzending

Prima website

Alles perfect geleverd

Prijs kwaliteit prima in orde.

Helder en overzichtelijk

Prima ervaring en hulpzame nazorg

Snel en voortreffelijk ontvangen

Het was erg onduidelijk of nu mijn bestelling op zaterdag op kon halen of niet.

Uiteindelijk was het toch goed geregeld. Vandaar toch 4 sterren.

Snelle levering, goed verpakt.

Correct en snel

Correct en snel

lekker snel, super

zie boven

Goede service, snelle levering.

Voor mijn cursus koop ik al jaren bridge leerboeken en materialen bij de Bridge en Boekenshop. Ook al is het nu alleen een webshop, communiceren blijft gemakkelijk. Op de docentendag stonden alle bestellingen netjes klaar, ontbrak er iets dan werd dit meteen geregeld. Complimenten!

niks ontvangen

geen idee, want ik heb nog steeds niets ontvangen.

Goed en snel

Spannend!

Door de drukte en gebrek aan personeel in de boekenshop was het spannend of ik de lesboeken op tijd zou krijgen. Op maandagochtend besteld en zaterdagmiddag ontvangen: spannend maar het is gelukt! De hulp bij het bestellen was prima.

Makkelijk om boek te bestellen. Met plaatjes en korte beschrijving.

Door de instructies niet goed te lezen heeft het aanmelden wat langer geduurd. Verder prima.

Wisselend

1. Positief: ruime sortering 2. Negatief, ik ging naar de Kennedylaan,bleek daar geen actieve verkoop 3. Negatief: mijn drie boeken werden thuis gestuurd in een slappe enveloppe,waardoor snel beschadigingen ontstond. Bovendien paste het natuurlijk niet door de brievenbus

Goede prijs, beetje traag

Ik heb vier boeken met korting gekocht, erg tevreden mee. Maar op dinsdag besteld en op zaterdag kwam het pas binnen, net op tijd voor mijn verjaardag.

hele proces is transparant en snel verlopen

hele proces is transparant en prima verlopen

wachten en geen informatie

Voor mijn nieuwe cursussen heb ik, op een maandag, 35 lesboeken besteld. De site vermeldde dat er voorraad was. Op vrijdag nog niets gehoord. Heb gebeld en bleek dat er geen 35 boeken op voorraad waren. Kan gebeuren maar dan is het toch normaal om contact op te nemen en te overleggen wat er moet gebeuren. Als je niets hoort doe je niets. Toen ik zelf belde werd alles in sneltreinvaart geregeld en had ik de boeken binnen 24 uur in huis. Maar toch, diegene die de order ziet binnen kan toch meteen reageren. Nu is alles op zijn pootjes terecht gekomen, ik heb voor de eerste groepen boeken, maar het had zo maar kunnen zijn dat de cursisten moesten starten zonder lesboek. Overigens, alle andere keren dat ik hier besteld heb liepen prima. Maar er wordt een reaktie gevraagd naar deze bestelling.

Snel

Zeer snelle reactie op vraag; vlotte afwikkeling van bestelling

Zie boven

geweldige service

Als ik iets bestel is het er binnen een paar dagen

Prettig websitebezoek.

Super snelle levering. Alles keurig verzorgd.

Ik ben niet zo blij met de manier waarop jullie mijn bestelling hebben verwerkt...

Ik bestelde (voor mijn vriendinnen bridgeclub), 10 x het boekje: De gids voor bridge. Ik weet dat ik het boekje ook kan downloaden maar dat is voor onze (oudere) dames niet fijn. Ik vind het een beetje onaardig dat jullie voor deze bestelling € 5,46 verzendkosten in rekening brengen. Ik ben lid van de bridgebond en wil reclame maken voor de edele bridgesport!!

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH