Snel en duidelijk

Gemak op de website en goed gecommuniceerd

Het pakje kwam niet op de eerder aangegeven dag

Het pakje kwam bij navraag een dag later.

zeer meewerkend.

Zeer meedenkend en werkend.

Klasse

Snelle levering en precies wat ik wenste.

snel geleverd en correct

Vlot en makkelijk

Alle artikelen zijn makkelijk vindbaar. Afrekenen zonder problemen. Vlotte verzending.

keurig geregeld

Ik kon goed terecht op de webshop. De verwerking van de aankoop verliep correct,

Snel gevonden wat ik zocht.

Duidelijk ingedeeld en goed om te zoeken en gemakkelijk te bestellen.

Heel goed geholpen

Goede service Bij terugsturen en omruilen voor ander bork ben ik uitstekend geholpen

Vriendelijk en betrouwbaar

Aardig, betrouwbaar en super snelle levering.

Je krijgt wat je bestelt

Vlotte levering.

Inlogprocedure omslachtig en mislukt, maar persoonlijk heel goed geholpen.

Als lid voor korting inloggen via account gaat raar. Dan krijg je: u bent al ingelogd. Hierdoor geen ledenkorting. De klantenservice heeft dit heel vriendelijk goed opgelost.

Bestelling snel geleverd.

Het bestelde werd snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Via internet duidelijk overzicht van de producten en bestelling snel en correct.

Pakket is netjes verzorgd

Het boek dat ik besteld had is netjes verpakt. Dus voor de Bridgeshop geef ik de 4 sterren Mijn ervaring met GLS bezorgdienst is slecht. Ook deze keer kreeg ik de melding dat pakket niet bezorgd kon worden terwijl ik gewoon thuis was. Mijn advies is dan ook PostNL of DHL als bezorgdienst te gebruiken. Misschien iets duurder maar zoveel minder frustratie.

Goed product en vlotte levering

2 boeken besteld, goed op te hoogte gehouden van de voortgang van de levering en op tijd bezorgd.

Snelle service met goede berichtgeving

Snel te vinden en bezorgd.

Artikelen zijn snel te vinden.

Vlotte afhandeling

Behalve een vlotte afhandeling was de bestelling ook goed verpakt.

Prima webshop

Elke keer weer een prompte en goede service. Een ruime keuze aan bridge-artikelen.

Supersnelle levering, toppie!!

Maar...elke keer wordt er moeilijk gedaan over de 10 % ledenkorting. Ik kom dus niet direct in de goede site, als ik wil bestellen?? Misschien is dat voor verbetering vatbaar?? Mvrgr.Marga Romeijn

Geleverd zoals gepland

Goed zo

Maakt gebruik van waardeloze vervoerder

Mijn bestelling werd nog dezelfde dag keurig bij de vervoerder aangeboden. Mijn adres (een camping) bleek onvindbaar voor GLS. De zending is ruim 2 weken onderweg geweest, 2x geweigerd volgens vervoerder (pertinent niet waar!) en uiteindelijk door mijzelf opgehaald in een GLS pakket shop. Gelukkig heeft de medewerker van de Bridgeshop alle moeite gedaan, zelfs in zijn vrije tijd, om de bestelling geleverd te krijgen

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire