Onbetrouwbaar wat betreft de bezorging

Tot nog toe nog steeds mijn bestelling niet ontvangen , Dus kan ik nog geen beoordeling geven.

Pakje is maandag verstuurd maar niet aangekomen en track en trace geeft aan dat postnl niets heeft

zie boven

Na 1 telefoontje was mijn vraag adequaat beantwoord

Ik kon 1 artikel niet bestellen maar na 1 telefoontje lukt het wel , het was tijdelijk uitgezet omdat het nog niet op voorraad was.

Prima hoor, wat laat aangekomen maar dat komt door de drukte bij Post.nl denk ik

Het geschreven adres was fout.

Ik woon op de Zoom 17 17 in Lelystad. De straat is Zoom 17 en het huisnummer is ook 17. Misschien denkt u: Waarom zo moeilijk? waarom zegt u niet dat u in de straat Zoom woont met het huisnummer 17 17. Dat komt omdat er op internet invulformulieren zijn waarbij gecontroleerd wordt of de postcode wel klopt met de straat. En dan wordt er bij straat Zoom gezegd dat er geen match is. Er zijn nog veel meer variaties v.w.b. invulformulieren. We moeten er kennelijk mee leven. Bij u ging het helemaal mis. Ik heb Zoom 17 17 ingevuld. Ik kreeg ook een e-mail terug waaruit bleek dat mijn adres goed was doorgekomen. Dat is altijd een opluchting. Maar toch was het met de hand geschreven pakje voorzien van het adres Zoom 17. Het duurt dan een stuk langer voordat het pakje bezorgd wordt.

Makkelijk bestellen en vlotte bezorging

Alle benodigdheden voor een bridge competitie zijn te bestellen. Bestel procedure is niet ingewikkeld. Alles wordt goed verpakt. Bezorging via Postnl gaat ook vlot en is via track en tracé te volgen, zodat je niet de hele dag aan huis gebonden bent.

Het ging zoals ik verwachte.

Zo spannend was het allemaal niet

prettig!

Correcte service en snelle reactie

Op de site zou het zoeken wat gemakkelijker moeten worden. Je moet nog door tal van bladzijden heen nadat je hebt aangegeven wat je zoekt.

mijn vorige ervaring was goed.

De order is nog niet uitgeleverd. Ik heb ook nog geen orderbevestiging en rekening gehad.

Zoeken op site werkt slecht.

Ik zocht naar boeken met thuisbridgedrives. Ik kreeg alle beschikbare boeken te zien en moest vele bladzijden doorkijken voor ik ze vond. Ook wilde ik een scoreblok voor thuisgebruik, die ik helemaal niet kon vinden. Ik hoop dat u daar verbetering in kan aanbrengen.

Correcte levering.

Goed materiaal, leuke leden korting, te hoge leveringskosten en lange levertijd.

snelle levering !

snelle levering !

Nog al rommelig

Eerst wordt er levering op zaterdag aangegeven. Daarna op maandag en het pakketje wordt op zondagmorgen geleverd. In deze tijd is geen enkele bezorgdiensten nog serieus te nemen. Was wel het pakket wat besteld was Bridge- en Boekenshop valt niets te verwijten.

PRIMA SERVICE. BELACHELIJK HOGE VERZENDKOSTEN

PRIMA SERVICE BELACHELIJK HOGE VERZENDKOSTEN

correcte , goede en snelle afhandeling.

Mijn ervaringen met de website zijn alleen maar positief. Zoals ik boven al aangaf is er een prettige en correcte en snelle afwerking en verzending van de bestelde producten. De 1e werkdag na mijn bestelling was alles al bij mij afgeleverd.

positief

het was de 1e keer, dat ik via de bridgeshop iets bestelde en een van de medewerkers belde n.a.v. mijn bestelling met de vraag, of ik misschien bij de bestelling een vergissing had gemaakt. 1. ik had bij de bestelling niet ingelogd, waardoor de korting niet werd berekend. Er werd daarom bij de berekening alsnog de korting toegepast. 2. ik had bovendien 2 stickervellen superplusboards besteld, niet wetend, dat bij de bestelling 1 gratis stickervel was inbegrepen. Dit is vervolgens gecorrigeerd door de medewerker.

snelle en goede levering

snelle en goede levering

oké

snel en goed ontvangen

Geweldige service

Binnen 1 dag kreeg ik bericht dat bestelling niet helemaal geleverd kon worden, ook een ander product nabestellen kon nog zonder extra portokosten te betalen.

Ik ben heel tevreden, .

Ik had mijn huisnummer vergeten te vermelden. Werd opgebeld en naar gevraagd.

prima overzicht artikelen

Met vrienden gesproken over bridge accessoires en direct besteld en binnen 3 dagen in huis

Jammer dat ze erg zwaar draaien en vast moet houden

IK vind de harde plastic schijven van enkele jaren beter.

snel maar met relatief hoge verzendkosten

snel maar met relatief hoge verzendkosten

Stipte levering!

Op tijd en goed geleverd!

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire