Snel en goed

Verpakt in een te grote doos met veel onnodig opvulmateriaal

Prima service.

Gemakkelijk te doorzoeken website voor gewenste aankoop. Besteld artikel binnen 48 u. correct thuis bezorgd.

De bestelling kreeg volgende dag al toegestuurd

Wat mij verbaasde is dat de prijzen als eerste worden vermeld zonder btw. Waarom nemen jullie de btw niet direct op in het bedrag?

toppie

vriendelijk te woord gestaan met het juiste advies.

uitstekende dienstverlening

Er is proactief gehandeld door de medewerkster. Een omissie van mij kon op die manier worden rechtgezet en extra werk bij mij en bij het bureau werd op die manier voorkomen.

Bestelling op tijd en goed verpakt

Altijd goed.

Alles volgens afspraak geleverd

Alles mooi op tijd en naar wens vlgs afspraak

Website warrig en bestelling niet conform winkelwagen, maar wel snelle levering

De website is wat warrig. Als ik een zoekwoord invul krijg ik allerlei andere niet ter zake doende artikelen als resultaat. Artikelen die ik in de winkelwagen had geplaatst bleken niet opgenomen in de bestelling. Mijn fout dat ik de bestelling niet gecontroleerd heb. Dat komt mede door de zeer goede dienstverlening die ik doorgaans gewend ben van de bridgeshop. Dit beschouw ik dan ook als een eenmalige misser. Blijft dat de webshop qua winkel beter kan.

Alles klopte wat beloofd was.

De service is oké.

Slecht

Kwetsbaarheid schijf besteld van €4,95. Al héél moeilijk te draaien. Past door de brievenbus. Verzendkosten staat op de envelop. Ongeveer €3,65. Het in een enveloppe doen zijn de verpakkingskosten! Is zo duur dat ik €12,20 moet overmaken. Te gek voor woorden. Dacht dat het echt om een goede schijf ging.

kaartjes prima maar verwerking en verzendkosten belachelijk !!

Ik bestel 5 spiekkaartjes samen voor 11 euro maar moet 7,25 betalen voor verwerking en verzendkosten. De envelop is gefrankeerd met 2,70 en verstuurd door PostNL. Geen service en klantvriendelijke handelswijze van de bridgeshop.. heel jammer..

slechte bezorging van pakket

Pak zou zaterdagmiddag bezorgd worden. Was vrijdag na 12.00 uur niet thuis. Lees ik vrijdagmiddag om 16.30 uur dat mijn pakket bezorgd is. Geen kaartje in de bus en geen pakket..... Later belde 1 van de buren op dat bij haar een pakket bezorgd was....

Oke

De service, aflevering, verpakking alles prima in orde

Het bestelde was keurig verpakt en het was een snelle levering

Makkelijk online bestellen en snel thuis geleverd

Goed en snel

Heldere site en snelle bezorging.

Keurig netjes verpakt ontvangen.

Bestelling correct en op tijd geleverd

Goed overzicht van beschikbaar materiaal op de website. Makkelijk te bestellen. Zeer correcte verdere afhandeling. Als briefpost in de brievenbus geleverd. Niets op aan te merken!

Vlotte en correcte service

Maar wat betreft de feedback tool: Ik heb geen idee wat "Default vraag type rating is vereist" betekent...

Mijn bestelling was zeer snel en correct geleverd.

perfect.

uitvoering en snelheid.

Geen toevoeging nodig

Snel binnen gekregen

Alleen de bezorging is minder, we waren gewoon thuis en er werd niet eens aangebeld en toen we later naar de hal gingen lagen er twee pakjes dus ze doen maar wat! Dat is jammer,verder op de bridge shop niks op aan te merken. Gr Louis

Prima en snelle service

Snel en accuraat geleverd.

Veel verpakking

Wel in een erg grote doos verpakt die omdat hij voor 3/4 leeg was in elkaar gedrukt en kapot was. Gelukkig was de inhoud onbeschadigd

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire