Bestelling nog niet ontvangen!

Mijn bestelling is op di 19/10 geplaatst en nog dezelfde dag kreeg ik een bevestiging. Op do 21/10 kreeg ik bericht dat de bestelling als briefpost verzonden zou worden en dat ik hem binnen 2-3 werkdagen zou ontvangen. Hij zat niet bij de post van vandaag (di 26/10) Overigens sluit ik niet uit dat de fout bij PostNL ligt. Heimelijk hoop ik dat er eens een beoordeling van PostNL komt, want daar ben ik gezien ook eerdere ervaringen verre van tevreden over. Om die reden kan ik moeilijk een ster geven aan de bridgeshop. Om dezelfde reden kan ik moeilijk een aanbeveling invullen. Het 'ja' is dus onder voorbehoud, maar anders kon ik dit bericht niet versturen.

Prima eerste boekje.

Als volkomen blanco bridger is dit een leuk begin.

Gewoon goed afgehandeld

Het bestelde boek werd netjes en op tijd geleverd!

Snelle en correcte uitvoering

De bestelling is sneller bezorgd dan ik had verwacht.

Bestelling via internet erg soepel en snelle levering

Ik heb een aantal boeken via internet besteld. Ik kreeg gelijk bericht terug dat de bestelling in orde was. De volgende dag is alles al verzonden en geleverd. Uitstekend service.

Tevreden, klein minpuntje

Levering was prima, wel trager dan bijvoorbeeld bij Bol.com. Echter verwarrend dat er geen bevestiging van de ontvangst van de betaling kwam. Hierdoor ontstond onzekerheid of de aankoop wel goed was ‘doorgekomen’.

was goed

leuk alles netjes geleverd prachtig

perfecte en snelle service

zoals verwacht van de BB goed en snel.

er is geen mogelijkheid om een bestelling te doen m.b.v. een verzending per enveloppe

Ik had op de website alleen de mogelijkheid voor verzending met pakketje a € 7,50. Echter mijn bestelling kreeg ik per enveloppe a € 3,60 portokosten. Graag krijg ik een bedragje terug.

uitstekend

Te duur, verkeerde kleur, te strakke schroef

Ik bestelde een draaischijf voor €4,95. Niet te duur, maar... de verzend- en afhandelingskosten waren €7,25 en dat terwijl het schijfje in een gewone envelop past en aan verzendkosten slechts €2,70 kost. Ik vind dat oplichterij!! Bovendien begrijp ik totaal niet waarom er gekozen is voor beige/oranje en blauw, terwijl de bridgekleuren toch gewoon rood en zwart zijn. Derde grief: het schijfje draait absoluut niet gemakkelijk. Het middenschroefje is veel te strak. Kortom: ik ben zeer ontevreden.

Bestelde boeken en materiaal lag netjes klaar om af te halen.

x

super klantvriendelijk

Bij mijn bestelling had ik een artikel verkeerd ingeschat op de website. Alsvorens het te leveren naam de webshop met mij contact op en te achterhalen wat de bedoeling was. Het bleek dat ik een verkeerd artikel besteld had. Zij heeft dat gewijzigd en de dag erna had ik alle goede spullen in huis.

Goed en de verzending is vlot verlopen

Er is gedaan hetgeen beloofd is, dus GOED

Er is gedaan hetgeen beloofd is, dus GOED. Niets aan toe te voegen.

Snel en wat je bestelt

Prima service en op tijd geleverd

Bestelling is goed verpakt en snel verzonden.

Vlotte levering

Vlotte levering en goede informatie over de voortgang. Wel vond ik de verzend- en verpakkingskosten aan de hoge kant.

prima. snel en zorgvuldig verpakt geleverd door de brievenbus.

Snelle, zorgvuldige levering. Paste door de brievenbus en is dan ook zodanig verpakt. Hoef je er tenminste niet voor thuis te blijven.

Verzendkosten

Voor een boekje van € 13,00 moet ik€ 7,00 verzendkosten betalen, dat kan veel goedkoper, ik ben lid van de NBB en kan niet naar Utrecht reizen. Dit staat niet in verhouding tot elkaar.

Op zich prima

Echter voor een brievenbus pakket betaal je evenveel verzendkosten als voor een bezorgpakket

netjes verzorgd op tijd geleverd

netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Supersnel

Donderdagmorgen besteld, eenvoudig Vrijdag thuis geweldig

Leveren duurt lang

We zijn verwend. Voor 24 uur besteld morgen in de bus. Zo snel hoeft het niet Bridgeshop, maar woensdag besteld en maandag nog niet in de bus klopt ook niet.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire