Snelle en goede service

Gebruiksvriendelijke website, compleet assortiment en snelle levering.

Net op tijd

Op vrijdag boekjes Start met Bridge 2 besteld. Snel track en trace bericht ontvangen. Echter de boekjes kwamen niet. Kreeg steeds bericht dat de zending nog niet was ontvangen door PostNL. Op donderdag was er een bericht van PostNL dat de boekjes onderweg waren en gelukkig donderdagmiddag gearriveerd. Net op tijd want wij hadden ze dezelfde avond nodig.

Ok

Jammer dat de winkel niet goed bereikbaar is. De bestelling was goedverzorgd.

Pri A

Vlot geholpen en advies gekregen

Goede en correcte levering

Had verkeerde spullen besteld , werd opgebeld en de juiste producten werden geleverd . Bedankt

Goed geholpen

Ik heb via het formele bestelformulier een bestelling geplaatst. Omdat ik nog iets vergeten was, heb ik per e-mail een aanvullende bestelling gedaan, met het verzoek dit toe te voegen aan de oorspronkelijke bestelling. Dit werd keurig netjes gedaan, zodat alles in één keer arriveerde. Chapeau!

Makkelijk te bestellen

Bestelling goed aangegeven en keurig binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Vlotte bezorging, maar vond de bezorgkosten duur.

Jullie rekenden voor de bezorgkosten € 6,65. Op de envelop van Post.NL stond € 4,20.

snel en goed

altijd snel met de levering en de mensen denken mee met je bestelling

Prima. Jammer die hoge verzendkosten.

Een kleine bestelling wordt door de hoge bezorgkosten relatief duur.

Zending niet ontvangen, maar keurig opgelost

Heb het gemeld bij PostNL. Die geven het te hebben bezorgd, maar niet bij ons. Mijn man was thuis op dat moment en heeft de auto zien rijden.... Bij Post NL gaf men aan, dat zij het bij jullie zouden melden en dat jullie kunnen reclameren bij Post NL. Al met al sta ik met lege handen..... en kon niets doen. Jullie waren de opdrachtgever zeggen hun. De fout ligt echter bij PostNL. Na telefonisch contact met de bridgeshop wordt het opnieuw verstuurd.

op zich goed

prima, makkelijk, duidelijk, alleen een onnodig grote verpakking, kleiner zou energievriendelijker zijn

Vriendelijke behulpzaamheid

Niet zo snel met versturen

Alles goed verzorgd en tijdig bij mij afgeleverd

Goede ervaring, geen problemen ondervonden.

gewoon zoals het hoort

ik heb een boekje besteld, betaald, en het is binnen een week per post bezorgd. Moet ik daar nou een tevredenheidsonderzoek voor krijgen?

Prima.

Prima.

Snelle levering !

Snelle levering maar wel veel portokosten !

Goed en snelle reactie en verwerking van mijn bestelling

zie boven

Het ging probleemloos.

TOP

Adequate en klantvriendelijke respons

Adequate en klantvriendelijke respons

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire