zoals het hoort, geen klacht

Alles is goed gegaan zoals het op de website staat.

Alles is goed gegaan zoals het op de website staat.

Vlot geleverd.

Door koppeling met NBB nummer geen extra randzaken. Prima

top, meedenkend

ik ben gebeld dat mijn bestelling niet helemaal op voorraad was en kon op basis wat er wel was een prima alternatief bestellen.Ik zat net on de grens van gratis verzenden ( wist ik niet) en kreeg de suggestie net iets meer te bestellen zodat ik voor hetzelfde geld meer waar geleverd kreeg. Minpunt van de website ( heb ik gemeld bij dat telefoontje) Je krijgt niet per onderdeel van je bestelling aangegeven wat er wel of niet voldoende is. Als je in mijn geval een cadeaukaart besteld staat er op voorraad, vervolgens hoog je dat op tot 10 en dan merk je pas bij het afrekenen (van meerdere artikelen) dat iets (maar je weet dan niet wat) niet geleverd kan worden.

Slecht

Zending was niet kompleet

Prima.

Op tijd, keurig verzorgd,

Niet prettig en niet klantvriendelijk.

Ik heb een probleem met het bestellen van de dunne boekjes. Inmiddels zo'n 30 stuks. Omdat ik alle verschenen titels niet kan onthouden (ik ben 80 jaar) bestel ik boekjes als er nieuw boven staat. Nu heb ik 2x een bestelling gedaan voor boekjes waar boven met grote letters nieuw stond. Maar die had ik dus al. Nieuw is alleen nieuw bij de eerste aankondiging. Het zou makkelijker geweest zijn als de boeknummers niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant zouden staan. Dan is het meteen te zien of ik de boekjes al in mijn bezit heb. In beide gevallen heb ik de overtollige boekjes aan een bridgevriend kunnen overdoen. Toen ik hierover belde sprak ik met Carolien Klarenbeek, die heel zakelijk en zonder enige vorm van empathie verklaarde dat ze niets fout deden, omdat ze tot 6 maanden na het verschijnen deze advertentie met NIEUW erboven mochten plaatsen. Prachtig maar daar heb ik niets aan. Gewoon een mededeling, maar geen oplossing. Gaarne meer oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid zou gewenst zijn.

Keurig snel afgeleverd

Alles klopte en lekker snel in huis

Ben uitstekend geholpen!

Toen mijn bestelling al verzendklaar was, konden er na een telefoontje ook nog twee boekjes bij. Deze kon ik later betalen. Top geregeld!

Redelijk duidelijke site, maar de verschillende onderdelen mogen wat beter gerubriceerd worden.

Te duur en te laat

Ik bestel en daarboven voor 14 euro verzendkosten om binnen de 48 uur geleverd te worden. Resultaat: jullie beslissen om met de post op te sturen , drie dagen later aangekomen, en maar twee postzegels. Meer dan 10 euro kassa kassa voor jullie.

Prima, ophalen was geen probleem.

Tevreden met bestelling en snelle bezorging

Tevreden met bestelling en snelle bezorging

uitstekend

Efficiënt en netjes

Telefonisch goed geadviseerd en snel geleverd.

Mijn eerste ervaring met de bridgeshop was prima.

Correct en snel geleverd

Zeer netjes en snel afgehandeld

Ik heb de bestelling geplaatst maar nog niet ontvangen

Zie boven

makkelijk en snel

boek was makkelijk te vinden en de levering was ruim op tijd. bedankt voor de service.

goed georganiseerd

Prima winkel goede service

Uitstekende webshop!

Voor de 2e keer heb ik wat besteld en dat ging probleemloos, dus prima winkel!

Verzendkosten

Onder een bepaald bestelbedrag dien je ook als docent verzendkosten te betalen, jammer. Verder de service en artikelen: een dikke 10.

Snelle service prima leveering.

Zie de regel hierboven

snel geleverd ik werd zelfs gebeld dat de bestelde hoesjes niet voor systeemkaarten geschikt wareheel Attent!.

Snel.

Vlotte levering. Goed te volgen.

Uitstekend.

De bestelling was snel geregeld en het bestelde was zeer snel in huis.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire