Binnen 48 uur ontvangen en zeer netjes verzorgd.

Zie hierboven

Het ging allemaal erg snel en zorgvuldig, bedankt!!

Rekende op 4 dagen levertijd. Het werd er 1, fantastisch!!

Weer prima uitgevoerd!

Geen opmerkingen. Bestelling weer keurig uitgevoerd. En snel ontvangen.

Vlot bezorgd

Voorstel voor verbetering: bij de betaalnethode de gelegenheid geven voor opgave van lidmaatschapsnummer van de NBB en dus het krijgen van 10% korting.

overzichtelijke site, snelle levering

overzichtelijke site, snelle levering

Fijn geholpen. Jammer dat het wat langer duurt voordat we het pakje ontvangen.

Onze bestelling van speelmateriaal is correct uitgevoerd en behandeld.

Prima.

De bestelling is netjes aangekomen

De bestelling is netjes aangekomen, dus alles was prima in orde,

snelle service

Als ik een bestelling plaats dan wordt deze snel en compleet geleverd. Telefonisch overleg is ook vriendelijk en duidelijk.

Het telefonisch contact was correct.

Wat ik helemaal niet goed vind en in mijn 2e gesprek met de Shop kenbaar heb gemaakt, is dat voor een verzending van 2 pakjes wenskaarten een verpak- en verzendkosten wordt berekend van € 7,25. Dit zou ook berekend worden voor 1 pakje. De porto bedraagt € 3,60. De envelop: wat kost die? En de handling erbij begrijp ik niet. Als u personeel in de winkel hebt, belast u de aankoop ook niet met handling. Als ik voor mijzelf dit zou moeten bestellen, zou ik iets anders gaan zoeken, hoe leuk de kaarten ook zijn.

Vriendelijk, duidelijk, meedenkend

Door briefpost heb ik geen idee wanneer mijn bestelling aankomt.

Het duurt 2 a 3 werkdagen voordat de verzending klaar is. Dat vind ik erg lang. Geen idee dus wanneer mijn bestelling aankomt. Ik had graag bericht (ook bij briefpost) wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.

Zoals altijd wordt de bestelling punctueel en snel afgehandeld

Inmiddels bestel ik al vele jaren mijn bridgespullen bij deze winkel. Prettig is dat er altijd materialen voorradig zijn en de artikelen snel geleverd worden.

iK BENE TEVREDEN OVER DE AFHANDELING EN DE SNELHEID DAT DE PRODUCTEN THUIS WAREN

Snelle levering Onduidelijkheid over prijs. Verwaarloosbaar bedrag

Toppie

Een goede shop en ik heb mijn bestelling met 3 werkdagen ontvangen. Ga zo door. Groetjes Erik

pakket bezorgd om 15.42 ? Mooi niet !

Zie boven : ik krijg een email dat mijn pakket is bezorgd,. Wij zijn al de hele middag thuis, en tot nu toe niets ontvangen .

Snel en correct afgehandeld

Precies zoals het moet: snel en correct, veel meer weet ik er niet van te zeggen, prima dus

Veel beter dan voorheen.

Ruimere keuze en snellere leveringen.

Zeer slechte ervaring

Rond 3 mei zou ik een boek ontvangen, echter deze heb ik nog steeds niet ontvangen en nu vraagt u of ik tevreden absoluut niet. Wanneer komt het boek of krijg ik deze niet meer ondanks dat ik voor betaald heb

Prima ingedeelde webshop en gemakkelijk bestellen.

Reeds enige malen boeken besteld. Ook de levering is gemakkelijk te volgen, zodat je vrij nauwkeurig weet, wanneer het bestelde aangeboden wordt door de vervoerder.

Okee

Okee

Makkelijk en snel

Eenvoudig om boek te vinden, snalle levering

snel en goed

Geenprettige schop

erg veel zoeken , en moeilijk de beloofde korting te verwerken.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire