Snelle levering maar veel te hoge verzendkosten

Ik ontving het bestelde snel, maar de standaard in rekening gebrachte verzendkosten van 7,25 euro (voor pakketkosten)zijn in mijn geval veel te hoog. Immers, ik had slecht 1 boekje besteld dat in de brievenbus kwam en waarop dan ook slechts een frankerings-stempel stond van 3,40euro! Ik heb hier overigens over gemaild op 23 okt jl. , maar hier tot nu toe geen reactie op gehad.

Een prima aflevering maar met te hoge portokosten

Bij een plaatselijke bridgepersoon kun je de bridgedrive voor thuis spelen voor ongeveer 15 a 16 euro kopen dan is een porto van 0ngeveer 7 euro disproportioneel.

Prima en supersnelle service!

Telefonisch heb ik prima product advies gekregen. Daarna was de bestelling via de webwinkel een ‘eitje’. Aflevering binnen een dag. Top!

Snelle levering en perfecte service

Ik werd erop gewezen dat ik misschien nog iets (stickervel) nodig had. Dat was ook het geval

De site vind ik onoverzichtelijk en hij gaf ook onjuiste informatie

Het is echt zoeken als je iets wil vinden, weinig logica. Ik wilde van een boek twee exemplaren bestellen, maar in het winkelwagentje stond dat er maar 1 op voorraad was. Daarop heb ik opgebeld en kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de telefoon, die me zei dat ze in feite een hele grote voorraad hadden. "Men" had verzuimd om dit te verwerken op de site.

Accuraat, klantvriendelijk en snel.

Zie boven

Ga zo door.

Meerdere keren bij de shop iets besteld. Het bestellen verloopt snel. Het leveren vindt plaats zoals beloofd en de bridge artikelen zijn van een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Leuk boek!

Bridgedrives besteld en ontvangen. Heel leuk boek en een snelle afhandeling.

Top service en levering

Goede en snelle service

Telefonisch contact over een product ging vlot. Bestellen was eenvoudig en levering was snel. Enige minpuntje was dat installatie van het product niet volgens de opgegeven methode mogelijk was.

soms wat alstig d ejuiste pagina te vinden

daarnaast onduidelijk of de korting door lidmaatschap van de bridgebond wel wordt toegepast

Website werkt goed en is overzichtelijk. Levering keurig op tijd

Prima, makkelijk te bestellen, goede afhandeling, correcte bezorging

Prima, makkelijk te bestellen, goede afhandeling, correcte bezorging

Allees naar wens

Alls naar wens

snel en efficiënt

Even zoeken op de website naar de juiste producten, maar dan komt het goed

best wel goed

in het bridgeblaadje had ik een kortingscode gevonden (2020/2021), maar toen ik die in wilde vullen bij mijn bestelling, lukte dat niet. dus helaas........... geen korting!

Goede en snelle service

Alles wordt snel en accuraat geleverd. Het is alleen jammer dat boeken die niet op voorraad zijn, niet besteld kunnen worden.

Vandaag besteld, morgen in huis !

Bij het bestellen van de bridgekalender kreeg ik een automatisch antwoord dat de bezorging enkele werkdagen zou duren en via "track and trace" te volgen is. Wie schets mijn verbazing dat ik de volgende dag een mail van de Bridgewinkel kreeg, dat de kalender door de brievenbus kan en dat derhalve de "track and trace" kwam te vervallen. Een uur later werd de post bezorgd: het was de nieuwe bridgekalender!! Overigens vind ik verwerkingskosten van €7,25 aan de hoge kant omdat de portokosten €4,10 bleken te zijn...... €5.00 zou ik veel redelijker vinden....

tevreden.

Ik bestelde meerdere keren, prompte levering! Tevreden over keuze mogelijkheid en afwikkeling.

Er was niets mis mee!

Ik ben helemaal tevreden met de levering. Snel en goede behandeling.

Niets op aan te merken!

Snelle bezorging

In een dag bezorgd!

Prima, zeer snel, goede site

Vandaag bestelt morgen geleverd. Klasse!

Uitstekend!

Bestelling goed uitgevoerd en begeleid!

Ik werd binnen 5 minuten door u gebeld omdat ik mapjes had besteld waar niks opstond. Ik moest dan ook stickervellen hebben. Ik zie bij mijn medebridgers dat die mapjes hebben waar wel het een en ander is opgedrukt. Waren die mapjes niet meer aanwezig.????

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire