Geweldig klantvriendelijk en snel!!!

persoonlijk contact verliep uiterst klantvriendelijk en to the point. Verzending van artikelen snel en juist

Geen levering

Ik heb geen bevestiging gekregen en ook nog geen zending! Tot nu toe geen aanbeveling

Klant vriendelijk

Ik had de bestelling niet goed. Werdt keurig netjes gebeld zij dachten netjes met mij mee. Zeer correct. Vriendelijke groet Gerda

Volkomen tevreden

Snelle en corecre levering. De website vond ik rommelig en lastig met bestellen. Nu koop ik nooit on line dus het zal wel aan mij liggen.

alles prompt geleverd.

alles prompt geleverd.

makkelijk te bestellen, supersnel geregeld.

Mijn bestelling lag netjes klaar in de bridgeshop. Tevreden!

Prima ervaring!

Ik vind alleen dat de betaalmogelijkheden wat meer up-to-date gebracht zouden moeten worden. Waarom kan er bijv niet met een Credit Card (Visa/American Express etc) betaald worden? Scheelt toch weer een klein beetje irritatie!

Alles lukte op tijd

Juiste info over mogelijk-onmogelijkheden..Gelukkig kwam alles nog sneller dan gehoopt

Eenvoudig bestelproces en snelle levering.

Gisteren bestelling geplaatst, direct via e-mail een bevestiging ontvangen en vanochtend lag het bestelde op de deurmat. Vlotter kan niet dunkt mij.

Snel en voordelig

Voor herhaling vatbaar. Goed materiaal en snel leverbaar.

Snelle levering. Correcte afhandeling.

Na bestelling belde medewerker voor nadere informatie. Zeer attent.

Er was sprake van een heel snelle levering van de gekochte artikelen. (kaarten). Woensdagavond besteld en vrijdag om 14.30 uur in huis. Uitstekend van de levering op de hoogte gehouden door het track & trace systeem zonder steeds te hoeven inloggen.

Boeken worden snel bezorgd, portokosten zijn onredelijk hoog.

Het is erg vreemd als de portokosten hoger zijn dan de aanschaf van een product. Het boek komt in huis met een postzegel van 3,40 euro. De bridgebond rekent daar ruim 7 euro voor. Dat klopt niet en heeft weinig te maken met service naar de leden.

matig

Ik heb 2 boekjes besteld maar nog steeds niet ontvangen.

Goed geregeld

De bestelde materialen werden vlot en netjes verpakt bezorgd. De cadeaubon in het boekje was helaas verlopen.....

Punctueel, professioneel, klantvriendelijk.

Snelle levering, nette verpakking

Ik heb een boek en een spiek kaart besteld. In de bevestigingsmail stond dat de levering binnen 2-3 werkdagen zou zijn. Ik had op vrijdag besteld, en op zaterdagochtend is het pakket al bezorgd. Netjes verpakt in een envelop.

Duur

Omdat ik visueel gehandicapt ben zijn voor mij de kaarten met grote symbolen een voorwaarde om nog te kunnen bridgen. Het is jammer dat deze kaarten zoveel duurder zijn. Bridgers worden steeds ouder. Het zou voor clubs goed zijn als deze kaarten dezelfde prijs hebben als de gewone kaarten. Als de gewone kaarten een paar centen per spel duurder worden gemaakt kunnen de kaarten voor visueel gehandicapten zonder verlies verkocht worden. Het zou de bridgebond sieren als men gehandicapten en ook ouderen hiermee zou helpen.

Goed.

Het was even zoeken naar het juiste programma maar de afhandeling van de bestelling was snel en correct.

Perfect kan niet beter

Gisteren besteld vandaag al in huis

Snelle levering, hoge verzendkosten

De levering was snel maar ik vond de verzendkosten erg hoog.

snelle en goede levering ook telefonisch toelichting

Betrouwbaar en aangename korting voor leden.

Internet bestelling loopt gladjes. De webshop werkt goed. Levering zoals ik verwachtte.

Ik ben tevreden.

Waar de bridgeshop nog kan verbeteren is een uitbreiding in de mogelijkheden om het boekenaanbod te bezichtigen.

Bestelling prima in orde afgeleverd

Uitstekend.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire