Punctueel

Soepele website, vlotte levering.

Keurig snel geleverd

Prima afhandeling

Goed, overzichtelijk en zeer correct in de afhandeling.

Vlot en netjes

Ruim aanbod van tal van bridgeproducten. Hoewel 2 tot 3 werkdagen wordt aangegeven, had ik mijn bestelling al de volgende dag in huis. Prima!

Positief

Correcte afhandeling van het bestelde product

snelle levering, hoge kosten

Blij met de boekjes. Ik vraag me wel af waarom de verpak- en verzendkosten 7,25 bedragen, terwijl de porto 3,40 was en een dergelijke envelop ongeveer 0,35 mag kosten. Mag ik er vanuit gaan de het verschil wordt teruggestort?

Snelle leveren maar te hoge verzendkosten

Vier boekjes uit de serie Bridge Bond Specials besteld. Past gewoon door de brievenbus, maar wel 7,25 verzendkosten rekenen. Dat is echt teveel en wijst op een “verborgen” verdienmodel. Een clubshop onwaardig. Verder wel tevreden over snelheid levering.

Men belde mij zelfs over een noodzakelijk artikel dat ik had verzuimd te bestellen

Vrijdag besteld en op Zaterdag al bezorgd. Vlugger kan niet !!!

Snel en correct, wel vraagje over verzendkosten

De verzendkosten bedragen 3,40 en ik heb 7,25 betaald. Bedragen de verpakkingskosten (7,24-3,40) 3,84? (Lijkt me veel, de enveloppe kost ca 0,50 schat ik in. Hoef je niets mee te doen, maakt niet uit voor zo'n klein bedrag, ik vind het alleen raar.

Uitstekend. Vriendelijk en hulpvaardig

Goed advies en zeer vlotte afhandeling

Erg behulpzaam

Had 3 telefoontjes nodig, maar de medewerker had voldoende geduld en tact! Om mij te helpen

uitstekend

super

herhaal, perfect

snel en acuraat

Snel besteld maar ook snel bezorgd met informatie wanneer.

de service is prima, maar de website kan wat mij betreft beter.

de service is prima, maar de website kan wat mij betreft beter. (kennelijk zijn jullie daar niet in geinteresseerd, want er wordt niet naar gevraagd) bv Als ik klik op de hoofdindeling producten dan zie ik de onderverdeling maar als ik een keuze uit de onderverdeling wil aanklikken , dan verdwijnt die onderverdeling weer. (-> heel irritant vind ik dat)

Snelle levering van mijn bestelling bij de bridgeshop. Prima service!

Complimenten, goed verzorgd en snel.

Bestellen en leveren verliep snel, eenvoudig en vlekkeloos!

Tip: De catalogus “Bridge- en Boekenshop” bevat voor mij veel te weinig toelichting. Bij welk niveau is welk boek het meest passend. Ik bezit “Berry’s Vijfkaart hoog”. Welk boek levert daar een uitbreiding/ verdieping op?

Uitstekend!

Goede winkel met bijzonder aardig personeel. Webshop duidelijk en uitgebreid.

Great

Awesome Service

Dit is een test.

Ik heb fijne collega’s

Toegankelijke site en snelle service!

Mooie nieuwe site waar we zo onze producten die we wilden konden vinden en ook nog snel geleverd!

Onduidelijk

Nadat ik alles had uitgezocht en wilde bestellen, werd er om mijn bondsnummer gevraagd. Toen ik dat had ingevoerd kon ik opnieuw beginnen. De winkelwagen was leeg. Prompt ben ik een set wenskaarten vergeten te bestellen. Dat merkte ik toen de bestelling thuis werd afgeleverd.

Keurig geleverd

Prima te doen online. Mooi op tijd verstuurd. Top

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire