positief

snelle afhandeling

bestelling snel geleverd

Duidelijke website, en de bestelde artikelen werden snel geleverd

Slecht

Ik heb via uw web-site al een mail gestuurd met mijn opmerkingen en de vraag hoe dit op te lossen. 2x ontvangen 'Flitsend spelen' met een errata van 12 fouten' Dit boek is zo niet te gebruiken en had ook niet verzonden mogen worden. Ada van Iterson

Binnen 24 uur de bestelling in huis

Snelle levering.

Makkelijk om iets te bestellen via de webshop en snelle levering.

Snelle levering bestelling

Programma Jack 6 aangeschaft nu er een licentie code bij zit voor 3 installaties. Bovendien nu € 15 korting tot 8 april. Zending is na bestelling snel geleverd.

Levering als afgesproken.

Voor een pakketje welke via de postbesteller wordtbezorgd, brievenbus, is €6,95 echt teveel. Vanwege hoge bezorgkosten niet aan te bevelen. K

Prima bezorging. Alleen heb ik geen 2.50 korting gehad Ik heb op 31-3 besteld.

Niet goed

Was een kado maar kon geen persoonlijke woorden toevoegen en daarmee ook niet mijn naam als geefster. Heb tot nu toe niets gehoord van de ontvanger!

Adequaat en snel afgehandeld

Adequaat en snel

Snel en correct geleverd

Geheel conform de verwachting geleverd

was alleen onduidelijk hoe het geregeld is als je een digitale versie van de software besteld. hoe krijg je de activatiecode, waar moet je de software downloaden en moet de verzendkosten betalen.

Goed verzorgd

Mijn bestelling is zeer goed en snel verzorgd en bezorgd! Ik ben zeer tevreden>

Service?

Mijn broer, Loek Langeveld, was in de winkel in Utrecht. Hij komt uit Maassluis en was op de motor gegaan, zin in een ritje en het doel de kaarten ophalen in de winkel. De winkeldeur was open, hij kon gewoon naar binnen, maar 's avonds op de site las ik dat de winkel gesloten was. Hoe kon hij dan naar binnen en waarom hebben jullie hem niet geholpen aan die 24 spellen kaarten in 4 kleuren? Hij stond nu toch al in de winkel. Teleurgesteld ging hij naar huis en heb ik op zijn verzoek, omdat hem de bestelling op de site niet lukte die kaarten via de site besteld. Ik bestel ook voor onze club spullen bij jullie dus ik had al een account op mijn NBB-nummer 10794897. De kaarten zijn daags daarna bij mij thuis bezorgd. Echter die € 6,95 verzendkosten via post.nl. zitten me niet lekker, je stuurt hem niet naar huis met lege handen en laat hem dan via de site alsnog 6,95 betalen voor de verzendkosten. Dat gaat er bij mij niet in. Met vriendelijke groeten, Kees Langeveld, waarnemend wedstrijdleider BridgeClub Vlaardingen (22036)

Er is geleverd wat ik besteld had. Maar ik vind het niet meer van deze tijd dat de verpakkings en verzendkosten zo hoog zijn. De spullen op zich zijn al tamelijk prijzig.

Dat ik dik tevreden ben en vlug was geleverd

Ben heel tevreden met alles

Snelle, adequate levering

Zie hierboven.

De Bridgeshop biedt een scala van bridge CD's/boeken en prullaria

Mijn ervaring is dat de bestellingen snel worden verzonden. Maar terecht dat er nu door de coronaproblemen wat vertraging is met het verzenden van de bestellingen.

keurig verzorgd

prima aangekomen, prima bestelproces

Perfecte uitvoering van bestelling

Perfecte uitvoering van bestelling

Prima en terzake

Na bestelling nog telefonisch benaderd en zeer goed afgehandeld

Correcte afhandeling van bestelling en prima reactie op mijn mail.

in orde

In de eerste aflevering was een artikel niet meegestuurd. Na een mail is het artikel vlot nagestuurd. Alles verder in orde.

zeer vlotte afhandeling ondanks de coronacrisis

zeer vlotte afhandeling ondanks de coronacrisis

prima verzorging, goed aanbod en snel thuis bezorgd.

Vlot, snel en keurig.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire