Perfect verlopen. Goed verpakt! Zal het zeker aanbevelen bij vrienden.

Uitstekend verlopen.

dit red ik niet in één zin

Ik heb alleen een systeemkaart voor Berry5Geheugensteun besteld. Het formaat is A5, dit past dus in een gewone envelop. Portokosten ongeveer € 1.20 Omdat Bridge-en Boekenshop er enkele reclamefolders heeft bijgedaan worden de portokosten € 2.55. Op de rekening staat voor portokosten € 6.95. De kosten voor het in een envelop doen en het bijvoegen van reclamefolders (die ik niet nodig heb) zijn dus € 4.40. Dit vind ik behoorlijk prijzig.

Teleurstellend

Hoe is het mogelijk dat een aantal A4-tjes ( prijs € 2,55) uiteindelijk € 9,50 euro kost om het thuis bezorgd te krijgen. Als lid van de NBB en ook vanuit milieukundig opzicht, kan dit toch veel goedkoper. Wanneer dit " document" ( Multiplex gidskaarten ) per mail naar mij opgestuurd was, waren de kosten een fractie geweest. Uw manier van werken is toch niet van deze tijd. De verpakking van het gestuurde artikel is duurder dan het hele document.

trage dure verzending

Het aanbod is groot, maar ik kijk toch meestal of ik het product elders sneller en goedkoper kan krijgen.

Bestelling correct verwerkt.

Wat ik zocht was snel te vinden en de bestelling is correct, maar ook zeer snel verwerkt. Kan niet beter.

Goede en snelle levering

Zoals verwacht hebben ze het bestelde snel geleverd.

Prima actie

Gewenste boek kwam snel door de brievenbus. Bedankt

Besteld en goed ontvangen

Besteld en thuis goed ontvangen Mis de mogelijkheid het pakket bij supermarkt of andere postlocatie te laten aankomen.

Uitstekend!

Advies gevraagd en een zeer goed en vertrouwenwekkend antwoord gekregen! Ook de levering was zeer snel en even correct. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Tot twee keer toe lesmaterialen besteld en binnen de kortste keren onbeschadigd gekregen wat ik heb besteld. Prima

Bestelde materialen snel en in goede staat geleverd.

De bestelde materialen werden snel geleverd in goede verpakking. Alleen jammer dat de belofte niet is nagekomen om een e-mail met track- en trace informatie te sturen wanneer de bestelling verzonden was. Gelukkig was ik thuis toen de bestelling werd afgeleverd.

Prima communicatie en bestelgemak

Het blijft voor een webshop natuurlijk lastig werken met een externe vervoerder die aanbelt, het pakje voor de deur legt en vervolgens wegrijdt in de hoop dat er iemand open doet. Ging gelukkig goed.

Helemaal goed.

Zoals hierboven vermeld.

Prima in orde

Snelle verzorging van de verzending van de goederen, netjes verpakt en helemaal tevreden.

klaar als een klontje

heel erg duidelijk

Scoreblocs die losse kaarten bleken.

De gekochte scoreblocs bleken bij ontvangst niet aan elkaar te zitten maar losse blaadjes met een elastiekje bijeen gehouden. Al met al nogal armoedig om voor 200 velletjes €15,90 te betalen.

Altijd snel in huis

Fijne website. Kan alles snel vinden. Snel geleverd en achteraf betalen vind ik ook prettig.

Prima, snelle en correcte levering

Boek besteld, snel geleverd,

Bestelling is prima verlopen

B

Men komt na wat men belooft.

De boek en werkboek "Start met bridge" besteld.

Minder goed

Het boek op vrijdag besteld en pas de vrijdag erna in huis. Deze trage levering icm te hoge verzendkosten, nl. 6,95, noopt mij om voortaan bridgeboeken bij bol.com te bestellen, verzendkosten 2,95 en binnen 24u geleverd.

matig

Zie mijn mail die ik onlangs naar u heb gestuurd waarin ik mijn klacht heb vermeld. Ik wacht nog op antwoord.

Ik heb nog niets ontvangen. De vorige keer duurde het ook een week.

Daar komt bij dat de verzendkosten hoog zijn,

Snelle service ondanks feestdagen

Met een paar dagen had ik het spelregelboekje in huis

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire