probleemloos en vlot

snel en secuur

Proces van inbrengen loopt niet echt vlekkeloos.

Ingebrachte bestelling verdwijnt bij tussentijds inloggen. Korting wordt in het begin verrekend en bij de afrekening ongedaan gemaakt. Het contactformulier werkt niet en een directe mail leidt niet tot respons. Het uiteindelijke gevraagde product is goed en redelijk snel afgeleverd. Ruim assortiment.

Perfect!

Snelle verzending

Alles is correct en op tijd geleverd. Beter kan dus niet !

Alleen klacht over bezorging, bridgeshop helemaal oké.

Er zou woensdagmiddag bezorgd worden vanaf 13.00 uur. Er is de hele middag iemand thuis geweest. Toen zou het donderdagmiddag vanaf 15.00 uur worden. We waren ook weer thuis, geen bezorging. Vervolgens zagen we dat het pakket afgeleverd was bij AH hier in Valkenburg. We hebben flink moeten sjouwen om het pakket in huis te krijgen.

Snel en op tijd bezorgd, verzendkosten wel hoger dan de aankoop

Bestelling binnen 2 dagen bezorgd, moet tegen lagere vezendkosten kunnen

voldoen aan wat zij beloven

doen wat zij beloven op een vriendelijk, nette en snelle manier

Snel en eenvoudig besteld. Snel en volledig geleverd!

Aan bovenstaande heb ik niet veel toe te voegen. Één opmerking: ik krijg als bridgedocent korting, daar zijn mijn cursisten blij mee, maar ik kon niet achterhalen wat nu de voorwaarden zijn om korting te krijgen als de bestelling via onze club loopt. Met vriendelijke groet, Paul Wijte

goede afhandeling van het product

goed en snelle levering.

snelle levering, boeken zien er netjes uit

makkelijk te bestellen, niet te duur, wel dure verzendkosten meer dan dat het werkelijk kost.

Snel en correct afgehandeld .

Eerste keer, zeer positief.

goede snelle service

was prima maar ik vond het jammer ,dat ik er niet van in kennis was gesteld ,dat het een dag later 5euro goed koper zou zijn.

Super snelle levering. Het overtrof mijn verwachting.

Duidelijk en betrouwbaar

Gewoon heel tevreden. Het werkt zoals ik verwacht. Snelle levering.

Trage verzending

Op 29 december in de middag bestelling gedaan, tot op heden 2 december in de middag nog niets gehoord of bestelling is verzonden. U bent dus erg vroeg met deze beoordelingsvraag ofwel u bent laat met verzenden dan wel gegevens doorgeven i.v.m. bestelling.

Prima aankoop, echter te hoog bedrag aan verzendkosten!

Snelle levering. Jammer , dat de verzendkosten er patsboem plotseling overheen komen. Zeker in verhouding met de aankoopkosten. Kan daar wat aan gedaan worden.

uitstekend

Bestelling kwam na enkele dagen in goede conditie aan. Prima ervaring.

Overzichtelijke shop en snelle levering

Het vinden van gewenste produkten is eenvoudig. Betaling en levering duidelijk en snel.

Alles ging volges wens, het enige wat ik wel erg veel vindt zijn de verzendkosten, 6,95 is niet niks. Dat is bijna de helft van wat de puzzel kost, maar ik ga er wel van genieten en ik ga kijken wat de andere puzzels qua verzendkosten zijn, dan bestel ik dat niet meer bij de NBB,. Maar bedankt voor de snelle verzending. Gr Nel van der Laan

Volledig correct uitgevoerde opdracht

Was een eenvoudig verzoek maar conform uitgevoerd.

Bestelling vlot en goed afgeleverd.

Fijne snelle en correcte levering. Als ik voor anderen iets bestel is het lastig om de btw en verzendkosten te rekenen naar meerdere personen .

prima verzorgd en op tijd

de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire