prima!

Bestelde artikelen correct ontvangen!

Ruime keus, goede service. Wel handig om een aantal items tegelijk te bestellen vanwege de verzendkosten. Ik ben een trouwe klant.

goede producten en uitstekende verzorging, helaas veel teveel portokosten bij een kleine bestelling

Prima en snel geleverd

Goede service snelle levering

Vlot en keurige verzending

Via de website besteld en daarna nog telefonisch bijbesteld. De zending stond al gereed en toch werd geregeld dat het in één keer verzonden kon worden. Alles met 2 dagen in huis!

Correct en snel geleverd.

Gewoon positief.

goede service

snelle levering; bij artikelen die niet (meer) op voorraad zijn goede communicatie.

uitstekende service

Duidelijke website en snelle afhandeling

Produkt optimaal ingepakt

De 250 scorekaartjes waren zo ingepakt, dat ze door de brievenbus konden. Dus ik hoefde niet onnodig thuis te blijven.

Perfect!

Jullie leveen een goede correcte service en vliegensvlug: "Het lijkt de Overtoom wel".

Snelle levering. Uiterst tevreden. Ik had alleen de stickervellen vergeten te bestellen bij de mapjes en n uu moet ik ook weer 6,95 verzendkosten betalen. Dat vind ik wat minder. Verder tevreden.

Leuke bridgeboekjes, kun je wel wat van leren, vind ik!

Alleen vind ik de verzendkosten veel te hoog! Ik moet bijna 1 boekje aan kosten betalen, sorry!!!

Online is het beste als je ver van de bridgeshop af woont.

Snel is het pakketje geleverd..

snel, betrouwbaar en makkelij

zie hierboven

Juiste product snel geleverd!

Even zoeken onder welke categorie het gewenste te vinden. Bestelroute duidelijk. Maakt waar wat wordt toegezegd.

Duidelijke webshop

De structuur van de webshop is duidelijk maar het assortiment aan engelstalige bridgeboeken is naar mijn mening veel te beperkt! Ik bestel ze regelmatig in het buitenland.

Snel en foutloos, wel een hoge verzendkostenprijs

Goed en snel geleverd

Biddingboxen en loopbriefjes besteld. De kleur van de bestelde loopbriefjes was niet voorradig. Ik kreeg een mail met het verzoek om een andere kleur te kiezen. Daarna was de bestelling snel binnen.

Goed thuis bezorgd.

Geen bijzonderheden.

Snelle aflevering

Snelle levering. Alleen geen bericht gehad dat mijn bestelling verwerkt was of verzonden was. Maar een leuke verassing toen ik de de bestelling op de deurmat zag liggen.

Portokosten?

Als docent betaalde ik vroeger geen portokosten. Ik begrijp dat dit nu wel moet maar 6,50 euro porto voor 13 speelkaarten ( bezorgd in een envelop) is wel wat veel.

mijn betaling met credit-card lukte niet. U laat mij eerst wel alles invullen en dan moet ik opeens

Bestellen gaat moeizaam doordat betalen met creditcard niet lukt. U laat mij alles invullen en dan kom ik nog eens in een systeem waarin ik opnieuw alles in moet vullen en moet inloggen?? Ik wist het niet meer en heb afgebroken. Dan maar geen bestelling

Dinsdags besteld en donderdag al in de bus. Super

Gelukkig een snelle service, want we hadden het snel nodig.

Snel.

Snel en retour zending goed afgehandeld.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire