snel besteld en snel geleverd

wist wat ik wilde hebben, dus bestellen was eenvoudig en de levering op tijd

Snelle en goede service!

Verkeerd boekje besteld, echter mooi opgelost door Geon vd Bridgeshop. 5 sterren!

Perfect, alles en heel snel

Perfect, alles en heel snel

Snelle en goede service

Product is naar wens met snelle levering

makkelijk te bestellen, snelle levering

Snel en goed

Op tijd ontvangen

De bestelling verliep goed. Bij de aanpassing van het verzendadres werd ook het factuuradres veranderd. Dat was niet de bedoeling. Maar dat werd door de medewerker prima opgelost, toen ik dat voorlegde.

artikelen prima geleverd.

heel goed

Je ziet maar 1 kant van de kaart die je koopt

Ik had graag de binnenzijde ook geweten, bv sterke of zwakke 2. Nu verkeerde kaart gekocht. Omschrijving erbij voorkomt gratis kopiëren en je kunt toch lezen wat je koopt

goed zoals verwacht

goed zoals verwacht

Zeer goede ervaring

Denken mee!

De levering van mijn bestelling was zoals gewoonlijk prima verzorgd

Ik bestel meerdere keren per jaar diverse bridgeboeken en lesmateriaal. De boeken zijn altijd netjes ingepakt en worden keurig op tijd geleverd. ik ben daar zeer tevreden over.

matig

Biedboxjes niet goed ingepakt, waardoor er stof en papierresten van het verpakkingsmateriaal in de boxjes kwam. Stickervellen met boardnummers lagen los in de doos en waren verkreukeld, hadden ook makkelijk in een van de bestelde boeken gekund. Gelukkig nog wel bruikbaar. Conclusie: te haastig ingepakt.

Snel geleverd wat besteld us

Snelle en betrouwbare service

Zondag besteld, dinsdag aan huis bezorgd. Prima. Alleen de melding van aflevering komt wat aan de late kant

Snel geleverd!

Prima service!

Zending helaas nog niet ontvangen !!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Uitstekende service.

Na het plaatsen van mijn bestelling, zijn de boekjes de volgende dag geleverd. Top.

Snel

Super snel verzonden

tot in de puntjes verzorgd

Goede website, transparant. Snelle bezorging. Ook telefonisch goede ondersteuning

Goede levering

Ruime keuze producten.

Prima. binnen 24 uur geleverd

Zie boven

vlotte verwerking bestelling

Bestelling werd de volgende dag al ontvangen

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.