Prima service!

Verzoek om terugplaatsing naar de beginnersfout werd zorgvuldig opgepakt en gehonoreerd.

Prima service!

Goede informatie

Heldere webshop, vlotte levering

Nvt

Nvt

administratie is niet in orde

Na mijn bestelling van 4 boeken kreeg ik éénmaal d 4 bestelde boeken en éénmaal 3 van de 4, met de mededeling dat de 4e niet meer voorradig was en ik het geld terug zou krijgen. Een bestelling was voor H.C.B. Weijerman de andere voor Kees Weijerman. Kees is de roepnaam van H.C.B. De overtollige 3 boekjes heb ik geretourneerd. Dat leek me afdoende. Desondanks kreeg ik toch het toe4gezegde geld op mijn rekening. Dat heb ik nu dus ook teruggestort. Misschien kunt u van de twee bestanden er één maken.

Tweeledig

Jammerlijk was er een product uitverkocht en geen mededeling wanneer het weer voorradig zou zijn. Verder was her okay.

Nog niets ontvangen, ook niet onderweg.

Mijn bestelling van donderdag 1 december is nog niet door post.nl ontvangen of verwerkt. In tegenstelling tot het bericht dat ik van de Bridgeshop ontvangen heb. Hierin staat dat de zending naar post.nl verstuurd is.

Nog niets ontvangen, ook niet onderweg.

snelle en perfecte service!!

Mijn bestelling werd snel en perfect afgehandeld en een 'systeemfoutje' werd ook snel en adequaat verholpen/gecorrigeerd! TOP!

Dat soort handelingen is een moderne in de maatschappij staande mens gewend De oudere niet meer zo jonge mens, dat zijn de meeste bridgers tegenwoordig, zullen er wellicht moeite mee hebben

Snelle én goede service!

Bestelling werd snel en goed afgehandeld; systeemfout werd ook snel en adequaat gecorrigeerd!

Snel en prima

Snel en prima