Filter

heel goed

Hele goede service, gewoon prima.

jammer

Nadat ik de aankoop had gedaan en betaald zag ik , kijkende in de website, dat er een korting van 5 euro op de eerste bestelling zou gegeven worden. Achteraf kon dit niet alsnog gegeven worden.

Gemakkelijk te bestellen via overzichtelijke website. Snelle afhandeling door de Bridgeshop. Daarnaast snelle levering door de bezorgdienst.

Uitstekend zowel bezorging als snelheid waarmee het geleverd werd.

Zie boven

Goed.

Ik heb wel een vraag: Waarom hebben de speelkaarten met een roze achterkant “gebroken”kaartsymbolen bij ♣️/❤️/♠️ 3-5-7-9 en aas en ♦️ niet en de speelkaarten met blauwe-,gele- en groene achterkant hebben ook geen “gebroken” kaartsymbolen.

Prima geregeld super snelle levering

Prima geregeld super snelle levering

fijne site voor bridgeliefhebbers

Binnen 24 uur mijn bestelling geleverd, TOP!

zeer positief

Allereerst de aanbieding is op zijn plaats. De aangeboden boeken passen goed bij wat ik wil en komen op een goed moment. De afhandeling via de website is eenvoudig en snel. De verzending duurde een dag langer dan eerder voorpeld, maar alles mooi in orde aangekomen.

Had problemen met een bestelling en de daaropvolgende betaling. Kon qr code niet lezen met mijn Rabo scanner, Uw medewerker van de helpdesk heeft mij gewezen op de mogelijkheid achteraf te betalen.

voor wat ik besteld had was het prima !! cijfer 10.

prima.

Ik zag helaas nergens in te vullen met bridgelidmaatschap de korting

Snelle en juiste levering.

Ik had het wedstrijdboekje besteld en deze is dezelfde week nog bezorgd. Prima!

Dit was pas de tweede keer dat ik iets bestel.

Mijn ervaring is dat eerst moest wennen aan het bestellen van artikelen, maar dat was zo geregeld. Ik vindt het een prettig idee en krijg ook nog korting prima.

Bestelling goed verpakt en snel bezorgd

Regelmatig bestel ik artikelen uit de Bridgeshop. De factuur is altijd helder en correct, bestelling wordt netjes verpakt en keurig afgeleverd, tevens krijg je een mail waarin duidelijk staat kunt nazien wanneer bezorging plaatsvindt. Op alle fronten prima!

Oké

Snelle levering .Snelle reactie op mijn “klacht”.

Steeds bereid om naar oplossingen te zoeken wanneer dit nodig is

Prima ervaring, ook een foutje keurig opgelost

Mijn bestelling is keurig verwerkt en een foutje is netjes adequaat opgelost. Ga zo door.

goed geholpen, heaas was alles niet op voorraad

zie boven

Vlotte en correcte afhandeling

Ze belden dat een boek later zou komen. Keurig.

Alles wat ik bestel wordt snel bezorgd.

Doordat ik met een cursus begonnen ben, heb ik lesboeken nodig. En toen kwamen er nog 2 cursisten bij. En toen kwamen de extra bestelde boeken zo snel. Dat de boeken er toch nog op tijd voor de cursus waren.

Zou graag nog product Berry Westra 5 geheugen steun toegevoegd zien. En va prijs incl verzendkosten.

Te laat geleverd

Boekje op maandag besteld had het op woensdagavond nodig. Zou moeten kunnen, echter werd pas op donderdag door GLS geleverd. Onbetrouwbare koeriersdienst. Mij naam is niet P. Holten maar P van Holten !!

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH