Filter

Nog steeds niets ontvangen

PostNL liet de dag van bestellen al weten dat het pakje was aangemeld. Zou worden bezorgd tussen 12.00 en 15.30 uur. Staat nu al dagen gemeld bin track&trace als "bezirftijd nog niet bekend" en "pakket nog niet door PostNL ontvangen. Wordt een mens niet blij van.

Snelle levering maar matig verpakt

Op zich snel geleverd maar niet zo goed verpakt. Ik ontving het poststuk met de volgende melding: "Helaas is uw poststuk incompleet en/of beschadigd. Wij hebben uw poststuk hierna opnieuw dichtgemaakt, zonder de inhoud te bekijken. Onze excuses voor het ongemak. PostNL". De onderkant van de bubbeltjesenvelop waarin vier boeken zaten, was in de hoek kapot gegaan tijdens het sorteer-/transportproces en door PostNL gerepareerd met tape. Gelukkig geen schade aan de boeken maar misschien wel een aandachtspuntje voor toekomstige zendingen? Verder heel tevreden.

Goed geholpen overzichtige site

Al mijn concanten met de Bridgeshop zijn altijd goed verlopen.

Snelle seervice

Mjn ervaring;

Ik kreeg binnen 3-3 dagen mn bestelling keurig thuis.Prima.

Erg onbetrouwbaar

Slecht bereikbaar

Voor bridgen in clubverband een must!

Goed assortiment van bridgematerialen voor bridge clubs die bij de NBB zijn aangesloten!

Prima webshop alles goed kunnen bestellen zelfs met korting

Mijn ervaring is duidelijk omschreven artikelen. Makkelijk te bestellen. Goed geïnformeerd over de bezorging.

prima afgewekt

het is allemaal vlot geregeld

Wat wordt beloofd, wordt ook overeenkomstig uitgevoerd.

Staat hierboven al aangegeven.

Snel zijn mijn wensen vervuld

Prima, geleverd wat gevraagd werd.

Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestel en afleverproces.

Prettig zakendoen

Snel en efficiënt

Traag

Ik moet wel lang wachten op een paar simpele systeemkaarten

Slechte bezorg zaak

Post nl heeft pakket niet bezorgd en geen bericht ontvangen waar op te halen

Mijn pakket is naar tevredenheid opgestuurd.

Mijn pakket is naar tevredenheid opgestuurd.

Snelle en correcte afhandeling

Overzichtelijke site, gemakkelijk een keuze te maken . Zeer zorgvuldig verpakt

snelle afhandeling van mijn vraag

Bij de bestelling had ik een fout gemaakt. Met een mail heb ik dit gemeld. Binnen enkele dagen was het opgelost.

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen

Na een reactie via mail niets meer gehoord

Niets op aan te merken

Genakkelijk via de webshop betaling prima via ideal bestelling keurig op tijd ontvangen

Heel fijn en praktisch

De aangevraagde bridgespullen waren snel geleverd en helemaal correct.

keurig op tijd het cadeau ontvangen,maar het was spannend

Kon vrij laat bestellen en de levertijd van 2-3 dagen was krap maar alles was net op tijd geregeld

Snel en correct

Goede service, snelle en correcte afhandeling

matig

in de winkel bij het centrum in Utrecht kon ik makkelijker kiezen dan in de webshop

Behulpzaam personeel

Vlotte levering.