Snel en perfect geleverd

Duidelijk en overzichtelijk

Website is duidelijk en overzichtelijk, keuze maken is hierdoor eenvoudig

Goed maar niet top

De filters werken niet lekker, als je een stap terug wilt, moet je weer opnieuw filters instellen, dat is irritant. Het is ook niet heel duidelijk hoe je een stap terug kunt op de site (zonder bovenin je browser te klikken, dat zou een grote verbetering zijn)

Duidelijk en gemaksvriendelijk

Fijne duidelijke site, die gemaksvriendelijk!

Zoek functie

Het zoeken op de site vond ik niet prettig.

Maattabel klopt echt niet.

Tabel vraagt nodige gegevens en komt met, wat zou moeten zijn, de juiste maat. Het coltruitje is echt te klein. Mouwen zijn echt te kort. Beetje jammer.

Makkelijk en snel bezorgd.

Hele fijne app om te winkelen. Producten snel bezorgd en goed verpakt. Ik ga meestal naar Nieuwegein maar ga toch meer gebruik maken van online aankopen. Bij twijfel over een maat ga ik zeker weer naar de winkel. Zeer tevreden over OFM, ga zo door!

Was weer helemaal naar het zin

Wij hadden een kado cheque en hebben dit ingewisseld. Onze keuze was een broek van het merk Pierre Cardin en een mooie trui van Vanguard. Een mooie combinatie met de juiste pasvorm. Man helemaal blij.

jammer dat de bezorging via dhl altijd laat in de avond is, en je niet kan kiezen voor bezorging overdag, alleen daarom geen 5 sterren

Teleurgesteld

Ruime keuze snelle bezorging, maar jammer van de verzendkosten, dat zie je bijna nergens meer. Zelfs bij bedragen boven de €100,- Ook nog een keer verzendkosten betalen bij retourneren. Zo wordt de eventuele aankoop wel heel erg prijzig. 4 artikelen besteld, waarvan 2 de pasvorm niet goed was.

Teleurgesteld als gevolg van late levering

Op de site staat redelijk prominent vermeld dat bestellingen, mits voor 15 uur zijn geplaatst, de volgende dag worden afgeleverd. Ik heb mijn bestelling afgelopen donderdag iets rond 16 uur gedaan, met de verwachting dat deze zaterdag zou kunnen worden afgehaald. Inmiddels is het dinsdag en geeft de verzender nog steeds aan dat de zending naar mij niet is ontvangen of verwerkt.

Kom je belofte na

Als je pronkt met ‘Levertijd: Op werkdagen voor 15.00 besteld, vandaag verzonden’ moet je het ook nakomen. Op tijd besteld, maar het werd niet verzonden.

Super service

Ik vind jullie snel en een goede communicatie

Laatste keer zat ik hier iets koop.

Allereerst word door OFM niet de juiste maat geleverd. Het is een hoop gedoe om hier aan uit te komen. Ondanks de bestelbevestiging met juiste maten beweert OFM dat ik toch echt zelf verkeerd besteld heb. Gevraagd of ze de juiste broek dan op willen sturen na het retourneren, maar dat was dan weer te lastig. Ik moest de broek maar voor normale prijs bestellen met het verzoek om het verschil terug te betalen. Uiteraard zag ik dit niet zitten. Binnen 5 dagen na het geretourneerde product te ontvangen zou het bedrag terug gestort worden. Inmiddels zijn we 10 werkdagen verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik koop hier absoluut nooit meer. Wat een ophoping van ellende.

toppie

Snelle levering , keurig verpakt

Kwaliteit is ondermaats

Riem van profuomo gekocht waarvan de kwaliteit voorheen vele malen zwaarder en beter is geweest, erg jammer

super

vriendelijk personeel, koffie en altijd een oplossing.

Uitstekende concurrerende webshop

Fijne overzichtelijke en concurrerende webshop met goede service

Hele goede webshop.

Mooie artikelen,snelle bezorging. Super blij met mijn artikel.

Snelle levering en goed product met mooie aanbieding!

Mooie aanbieding en snelle levering! Zeer tevreden!

Jullie levertijd komt niet uit

Ik heb ondertussen al heel wat besteld bij jullie. Producten zijn prima niks mis mee klantenservice ook prima. Maar jullie beloven 1 a 2 werkdagen maar dat komt niet uit. Eerder 5 a 6 keer op keer. Zet dan een eerlijke levertijd op de site en schep geen valse verwachtingen.

Echt goed

Binnen no time geleverde zipper truien zijn fantastisch

Aanbiedingen zijn verleidelijk Misschien wel vooraf vermelden dat het slechts om een aantal maten gaat

Super fijne webshop

Super fijne webshop. Ruime keuze. Heel snel binnen.

Mooie winkels mooie kleding

Goed geholpen, Mooie kleding en vriendelijk personeel. Helaas niet alle maten voorradig en een bepaal merken broeken die wel op de site staan niet aanwezig in de winkel. Zelf een kleding stuk online besteld en dat was na een paar dagen weer netjes af te halen in de winkel.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!