Goede kwaliteit als aan gegeven en snel geleverd. Top.

Overzichtelijk

Alleen de kleur die een artikel op site geeft wijkt af als deze thuis bezorgd is.

Goede service .

Overzichtelijke en duidelijke webshop

Ik vind de webshop gemakkelijk te gebruiken waarbij vooral de filters me goed bevallen. Ik filter altijd direkt op de maten en krijg daarmee meteen te zien of en waar de kleding in mijn maat beschikbaar is. Enige minpuntje is dat de webshop niet goed werkt in Safari. Om een of andere reden komen de foto’s daar vaak niet door. Even een website-specialist naar laten kijken.

Al 7 dagen op mijn bestelling aan t wachten.

OFM adverteert “levering binnen 1-2 werkdagen. Inmiddels ben ik zeven dagen aan t wachten en ik heb nog niet eens een bezorgmoment mogen ontvangen. Voor een belangrijke meeting een nieuwe colbert besteld die dus nog steeds niet binnen is.

Wij komen graag in die winkel je kunt je eigen helemaal aan kleden en mooie acties

Top aankoop gedaan.

Mijn nieuwe lievelingsbroek gekocht. Super!

correcte, nette levering

enige opmerking: richtlijnen om stukken terug te sturen vond ik niet terug.

Snel geleverd en mooie actie

Ik heb twee overhemden gekocht met een mooie aanbieding 2h, 1b. Snel geleverd en helemaal tevreden mee.

Top verkoper

Snelle levering….

Geen niet vlekkeloos, maar is met redelijk gemak goed gekomen

Eerste bestelling liep bij het aanmaken van een account vast, waardoor bestelling niet kon worden afgerond. Doordat artikelen nog in het boodschappenmandje zaten (het waren de laatste 2), was opnieuw bestellen pas de volgende dag mogelijk. Bij de tweede bestelling gaf de app aan dat het afronden van de betaling problematisch was verlopen, maar dat als het bedrag was afgeschreven, ik er van uit kon gaan dat de bestelling was geplaatst. Werd pas na enige tijd bevestid door een e-mail. Is kortom geen ideaal doorlopen proces, waar nog wel wat verbeterd kan worden.

Gehad wat ik verwacht

Product voldoet aan alle specificaties en kwaliteitseisen. En binnen levertijd geleverd.

Goed, naar soms zijn de kleuren niet helemaal duidelijk

Makkelijk en goed geregeld (ook met eventueel retourneren)

heel tevreden - tot een volgende keer!

IK heb geen reden tot ontevredenheid en ben heel tevreden met alle stappen in het proces. Goed geregeld allemaal!

Duidelijke site waar voorraden zijn aangegeven en keurige afhandeling

Al vaker bestellingen geplaatst en altijd conform afspraken geleverd. Site geeft duidelijk de voorraden aan en bij retouren is de terugstorting snel uitgevoerd.

Geweldig.

Het artikel was precies wat ik gedacht had. Goede kwaliteit en uitstraling. Snelle levering en goede verpakking. De cap onbeschadigd ontvangen.

Goed en snel geleverd wat ik bestelde

De schoenen kwamen keurig en snel aan.

Matig

Bestelling op 8 januari, 13 januari nog niet binnen. Waarom kan Bol.com dat wel in 1-2 dagen?

Prima afhandeling

Ik had een vraag over retouren en bestellen vervangend item in een aanbieding Prima en snel opgelost

Werkt prima, goede kwaliteit, snelle levering

Aanbieding was te mooi om waar te zijn, maar was waar!

Gewoon goed

Netjes en goed

Deskundig advies

In webshop besteld, maar in winkel opgehaald. Na passen toch besloten andere maat te nemen. Zit perfect

Goed dat jullie een visie hebben bij de verpakkingen

Prima kwaliteit qua product én aflevering

Alles volgens afspraak

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!