Snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijk bestellen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Dik tevreden.

Alles correct verlopen

Ok

Product ok , verpakking minder ok

Bodywarmer keurig op tijd geleverd en super blij mee . Het doosje waar het in zat was echter op verschillende plaatsen beschadigd en gaten erin . Was naar mijn mening te dun karton !

Polo

Mooie polo, snel geleverd

Dit keer veel te lang moeten wachten

Ik heb op 2 april iets besteld en na navraag bleek dat mijn artikel pas op 9 april werd verzonden. Ik heb het nu nog steeds niet ontvangen. Dit ben ik niet gewend van jullie.

Opnieuw goede ervaring

Opnieuw goede ervaring, levertijd wel langer dan ik had verwacht. Op zaterdag besteld en donderdag in huis.

Gewoon goed

Gewoon goed. Broeken waren uiteindelijk te klein maar makkelijk retour. Ik heb ze zelf naar de winkel gebracht en werd goed geholpen en heb daar nieuwe broeken mee terug genomen. Keurige winkel en vriendelijk personeel.

Bestellen ging makkelijk en snel geleverd

Probleem met de bestelling die door de klantenservice perfect is opgelost

Zeer goede klantenservice.

Doen als verwacht. Heel fijn.

het proces van a-z gaat zoals tevoren is afgesproken. de communicatie tijdens het proces ook. voldoende info. Geen overbodige communicatie.

Goede en snelle service.....sowieso mooie artikelen

Uitstekende webwinkel met zeer goede klantenservice en snelle bezorging.

Zeer fijne webshop met betrouwbare en snelle klantenservice

Alles prima en snel geregeld.

Vanaf kiezen van artikel tot thuisbezorgd was simpel, duidelijk en snel!

Fijne webshop

De snelle service overzichtelijke factuur voelt als een betrouwbare webshop. Ook het product van mooie kwaliteit en gezien de complimenten die mijn partner mocht ontvangen voor zijn vest die meestal vrouwen onder elkaar delen zeg ik : ben fan van webshop OFM Met vr groet F. van de Laak

Zeer fijne goed site

Super goede service

foute bestelling geleverd

Ik kreeg een totaal ander paar schoenen geleverd dan diegene die ik bestelde. Even gebeld, heel vriendelijk, natuurlijk moest ik niet betalen om terug te zenden. Jawel dus. Geen andere mogelijkheid om terug te sturen tenzij na betaling van 4,50 EUR. Het kon ook via klacht maar die knop was niet te vinden bij een retour. Dus ik heb niets gekregen en heb moeten betalen om terug te sturen.

Van A tot Z helemaal geweldig zowel voor info aan de telefoon, als in de winkel en super bij de webs

Zie hierboven.

Goed geholpen bij retourneren

Vandaag OFM Rosmalen geweest om iets te retourneren,fijne bedieneing,snel geregeld met afterpay in dit gavel.Daarna nog even rondgekeken in de winkel voor iets vervangend,helaas zat er die dag niets bij,super begeleid in het passen etc door medewerker.Al met al fijne winkel

Vlotte levering

Graag kleur beter weergeven. Een mogelijkheid tot inkorten lengte zou welkom zijn !

tevreden of kwaiteit en prijs. Ontevreden over leveringssnelheid

Ik had 2 orders geplaatst op de vrijdag. Uiteindelijk waren deze pas donderdag op het DHL servicepunt

OFM prima geregeld!!

Ik heb al meerdere kledingstukken besteld bij OFM en laten bezorgen in 1 van de winkels. Altijd netjes verpakt en in de winkel goed, netjes en professioneel geholpen. OFM is een aanwinst in onze stad.

Bijzonder

Twee gelijke broeken besteld, twee verschillende van hetzelfde merk ontvangen. Ze passen beide goed en de prijs was ook zoals besteld, dus geen klachten. Snelle, levering leuke aanbieding.

Heel prima

Goede service en bereikbaarheid van de winkel.Gioede levering.

Fijne en duidelijke webshop.

Makkelijk en overzichtelijk winkelen.

Zoals altijd is de kleding weer netjes geleverd

Goede webshop om kleding te bestellen

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!