Heb een jas besteld tijdens black friday, was goed te vinden in de duidelijke website. Zou nog 10€ welkomst korting krijgen maar dat was niet verrekend tijdens mijn betaling, gebeld met de klantenservice en het werd meteen geregeld. Bestelling binnen 2 dagen ontvangen dus helemaal top.
Bedankt voor de mooie beoordeling Henk! Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Vriendelijk en kundig personeel
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot snel!
Ondanks verwachte drukte tijdens Black Friday snel geleverd - fijne broeken voor een goede prijs!
Wat een mooie beoordeling geef je ons Joris! Veel draag plezier met de broeken!
Foto's mindere kwaliteit Retour was in het verleden gemakkelijk en nu omslachtig voor ouderen
Jammer dat de bestelling niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. We zullen je feedback intern mee nemen!
Bestellen verliep makkelijk. Binnen één dag en ook nog op zondag geleverd. 1 artikel was niet goed qua maat, contact opgenomen met dichtsbijzijnde winkel en hadden maatje groter apart gelegd. Dag erna gaan ruilen, top service!
Wat fijn dat je zo tevreden bent Ralph! Veel draag plezier met je nieuwe items!
De levering van het product kwam sneller dan verwacht. Verpakking was prima, enige attentiepuntje was de berg met foldertjes die erbij kwam en had liever nog een beschermlaagje in de doos gezien. Verder top geregeld
Bedankt voor je mooie beoordeling Rolf! We zullen je feedback intern mee nemen, veel draag plezier!
Mooie, uitgebreide collectie, hele scherpe prijzen in combinatie met een hele faire prijs. By far mijn favoriet!
Wat geef je ons een mooie beoordeling Jurgen! Graag tot snel!
Fijne webshop overzichtelijk en voor iedereen wat wils van casual tot business en ook nog leuke aanbiedingen
Wat fijn dat je zo tevreden bent Henk. Veel draag plezier!
overzichtelijk en duidelijke winkel
Wat fijn om te horen, graag tot snel!
Ik bestel al jaren bij jullie en het is altijd goed ook als de maat niet goed is dan word er snel weer geleverd
Bedankt voor je mooie beoordeling Rick!
Mooie aanbieding Falke sokken. Heel blij mee.
Wat leuk om te horen Flip! Veel draag plezier!
Voor eerst besteld en wat een mooie lage prijzen.De levering was ook nog eens snel.Bestel snel weer eens wat
Wat geef je ons een mooie beoordeling Doeke. Veel plezier met je aankoop!
Het artikel dat ik besteld heb was makkelijk te vinden op de website. De verwerking en afhandeling ging binnen de aangegeven tijd. Het artikel was goed verpakt, dus alles was prima geregeld. Nou ja, bijna alles dan. DHL had weer eens een verrassing in petto, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Bedankt voor je mooie beoordeling Frans! Veel plezier met je bestelling!
Bestelling is vrij snel geleverd en goed verpakt. Echter mis ik wel iets van een pakbon met retourinformatie. Ik begrijp dat de keuze is gemaakt om via hun portal een keuze te maken uit verschillende retouropties om het proces te stroomlijnen, maar even een pakbon met begeleide in de doos die refereert naar deze mogelijkheden dat zou het proces vergemakkelijken. Er zitten 4 reclame flyers in de doos. Liever 1 of geen een wel een pakbon met info. Verder mooi assortiment, alleen komt de kleur van 1 colbert niet geheel overeen met het aangeboden op de website.
Dit is het tweede jaar op rij dat ik een bestelling plaats bij OFM. Mooie kwaliteit van Blue print truien. Dank!
Dankjewel voor het mooie cijfer Hessel! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent!
ik had 3 tegoed bonnen van OFM wat ik rnorm storend vindt is dat ik maar 1 tegoed bon per bestelling kon gebruiken. ook niet duidelijk wanneer de tegoed bon kon ingegeven worden
Wat jammer om te horen dat het niet helemaal duidelijk is hoe je de tegoedbon kan inwisselen. Mocht je vragen hebben dan kan je altijd even contact opnemen!
La recomiendo mucho excelente calidad y puntualidad
Bedankt voor je mooie beoordeling Sandra!
Makkelijk bestellen en snelle beschikbaarheid van pakket bij DHl. Echter pakket nooit kunnen ontvangen, omdat DHL pakket niet kon afleveren in de afleverlokatie kluizen box. Deze is te hoog. Pakketjes met een bepaald formaat zijn niet leverbaar hier, omdat zowel bezorger als klant niet bij box kunnen. Probleem is uiteindelijk opgelost. Ben maar naar de winkel gegaan van OFM. Hier heel vriendelijk geholpen en daar hetgene wat ik had besteld gekocht. Met de vriendelijke klantenservice geregeld, dat pakket vanuit DHL terug gaat naar OFM. In het vervolg maar toch weer bij de deur laten afleveren. Mijn ervaring met OFM is prima.
Jammer om te horen dat je pakket niet bezorgd kon worden in de pakketkluis. Wij zullen dit verder met DHL bespreken. Fijn dat het toch is opgelost. Veel draag plezier!
snelle bezorging, zeer vriendelijke klantenservice
Bedankt voor je mooie beoordeling Jeroen! Veel plezier met je bestelling!
2 mooie broeken kunnen scoren voor mijn zoon. Goede aanbiedingen en snelle verzending.
Wat fijn dat je geslaagd bent Elsa! Veel draag plezier met de broeken!
Makkelijk bestellen en netjes op tijd geleverd.
Bedankt voor het prachtige cijfer Arie!
vlotte levering
Dankjewel voor je review! Veel plezier met je aankoop
Goeie spullen voor een mooie prijs.
Beste Fons, Dank je wel voor je review! Veel plezier met je aankopen.
Koerier is niet geweest ondanks dat ze zeggen dat ze geweest zijn
Beste Ruud, Het spijt ons te horen dat het lijkt alsof de koerier is langs geweest, terwijl dat niet het geval is. We raden je aan om ons een e-mail te sturen. Onze klantenservice staat klaar om je te ondersteunen.
top service
Beste Fred, Dankjewel voor je 5 sterren!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC