Online mooi shirt gekocht en paar dagen later opgehaald in de gezellige winkel in Alkmaar
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Marcel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Zaterdag middag een overhemd besteld, zag meteen op de factuur dat de kleur niet wit maar beige was. Oke, dat kan een fout van mij zijn. Onmiddellijk opgebeld naar klantenservice maar daar werd niet opgenomen Contact gehad met bot die drie keer hetzelfde vroeg Zondag een mail dat het overhemd al verzonden was Maar dat ik het wel aan de deur kon weigeren; gedaan! Tot dusver nog het bedrag nog niet terg gestord
Beste Emma, dankjewel voor je beoordeling. Wat vervelend dat de kleuromschrijving verkeerd op de factuur stond bij je bestelling. Wegens de zomervakantie zijn wij helaas niet telefonisch bereikbaar in het weekend. Onze excuses hiervoor! Ik heb je een mail gestuurd met verdere informatie over het afhandelen van je bestelling.
Netjes verpakt op tijd geleverd
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Jan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Overzichtelijke website en snelle levering.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Leon! Graag tot een volgende bestelling!
Snelle service en in prima staat ontvangen
Bedankt voor de vijf sterren, Ellie! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Snelle levering en een hele goede prijs
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Kor! Graag tot snel!
alles goed , geregeld, snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Roger! Graag tot een volgende bestelling!
Goed!!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Rob! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Alles was naar wens
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Joop! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Favoriete webshop
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Tim! Graag tot een volgende bestelling!
Eenvoudig verkoop proces!
Bedankt voor de vijf sterren, Hendrik! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goede producten en mooie kwaliteit
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Henk Peter! Graag tot een volgende bestelling!
Goed kwaliteit vertrouwbaar niet mogelijk met retour of ruilen vriendelijke personeel (fil.Ede)
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ahmed Ali! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Zeer ruime keuze, goede aanbiedingen en bij eventuele issues goed bereikbaar en klantvriendelijk. Mijn favoriete zaak, ook online!
Hartelijk bedankt voor het compliment, Maarten! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Goede kwaliteit jas
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Paul! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mooie kleur past goed
Bedankt voor de vijf sterren, Berrie! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goed produkt,snel geleverd,helaas zonder papier of plastic zakje zo los in de doos verpakt.
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je pakket niet netjes aangekomen is, dit is zeker niet de bedoeling. Elke bestelling zou natuurlijk netjes geleverd moeten worden. We willen je hier dan ook onze excuses voor aanbieden. Is de inhoud van je pakket beschadigd geraakt doordat er geen plastic om de inhoud zat? We willen je graag uitleggen wat de reden is dat je bestelling niet of niet volledig in plastic verpakt is. Bij OFM. ga je steeds minder plastic zien. We willen namelijk graag een steentje bijdrage aan een betere wereld, waardoor we de keuze maken om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ook is alles gerecycled en recyclebaar! Nogmaals onze excuses als onze keuzes ervoor hebben gezorgd dat je geen fijne ervaring hebt gehad met de bezorging van je bestelling. We gaan je feedback natuurlijk zeker meenemen, want wij willen dat al onze klanten het aan kunnen!
Makkelijke website en ontzettend snelle levering.. Netjes verpakt en product goed afgeleverd. Niet overbodig veel plastic i.v.m. milieuvervuiling.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gregory! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Mooie aanbiedingen die bij mij altijd goed worden ontvangen. Maak er ook graag gebruik van. Kwaliteit is goed.
Bedankt voor de vijf sterren, Peter! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Goed product, goede prijs, snelle levering.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gerrit! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
'S morgens besteld en de andere morgen geleverd met DHL
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Patrick! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Ik koop al jaren kleren bij OFM, en dat geeft ook exact aan waar ze sterk in zijn, met kleren voor de man in elke leeftijd verwacht ik de komende jaren ook klant te blijven!
Bedankt voor de vijf sterren, Davey! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Blij met de Donkervoort collectie en de snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Sieds! Graag tot een volgende bestelling!
De site was prettig en makkelijk in gebruik. Makkelijk te bestellen en betalen. Het jasje was snel geleverd. Fijn en mooi colbert. Zal zeker nogmaals kopen bij OFM
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Marcel! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Zowel fysiek als online een prettige winkel met mooie kleding voor elke man.
Bedankt voor de vijf sterren, Mitch! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC