Goede site, duidelijk of het leverbaar is en op welk termijn
Wow! Bedankt voor al je mooie complimenten, Arno! Daar worden wij blij van. Graag tot een volgende aankoop!
Prima webshop
Wow, 5 sterren! Dankjewel Nieko, hier doen we het graag voor!
Alles loopt supel en makkelijk. Ik ben tevreden klant.
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Mira! Super dat je een tevreden klant bent van OFM. Graag tot snel in onze winkel of online!
De witte is duidelijk echter navigeren over de site is soms lastig om een stap terug te gaan eindigt meestal met geheel opnieuw zoeken.
Hoi Sieds, laat ons altijd weten via [email protected] wat wij kunnen veranderen. Welke stappen voor jou niet fijn werken enzovoort. Zo kunnen wij kijken of we hier veranderingen in kunnen maken om de online shop ervaring nóg fijner te maken!
Een artikel bleek iet te groot te zijn, kon op zondag bij de dichtstbijzijnde winkel omruilen, ging super vlot, en de medewerkers waren vriendelijk, ik ga vaker bij ze langs in de toekomst. Ga zo door, mvg.
Hoi Joe, fijn dat alles soepel is verlopen. Wij hopen onze klanten een uitgebreide service te kunnen bieden door op zondag open te zijn en ook gratis te kunnen retourneren in onze winkels. Leuk dat je hier ook gebruik van hebt gemaakt!
Leuke aanbieding. Maar bij het ontvangen van het artikel was ik erg teleurgesteld. De jack viel erg klein uit. Te klein dus en dit terwijl ik zelfs de tabel heb gevolgd om mijn maat te bepalen. Helaas terug moeten sturen dus.
Hoi Hans, wat jammer dat je bestelling kleiner viel dan verwacht! Jammer genoeg kunnen we online niet altijd helemaal met zekerheid aangeven of een artikel past. Hierdoor bieden wij onze artikelen ook in onze fysieke winkels aan. Hier kun je de artikelen ook daadwerkelijk voelen en passen. Hopelijk heb je nog wel iets anders leuks in de webshop kunnen vinden!
Normaal gesproken heb ik erge goede ervaringen met de online aankopen en het eventueel retourneren van artikelen. Echter heb ik mijn laatste bestelling welke geleverd zou worden op 3/4 mei nog niet ontvangen. Deze bestelling is gedaan via afterpay, mijn vraag is, wanneer kan ik de bestelling verwachtten? Gr. René Mintjes
Goed nieuws! Je pakket is onderweg voor bezorging. Wij wensen je enorm veel draagplezier toe!
De website is makkelijk toegankelijk en geeft goede informatie. Na bestelling werden de kleren snel en zorgvuldig thuisbezorgd.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Marinus Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Zal nu vaker een bestelling plaatsen en vrienden over mijn goede ervaring vertellen
Hartelijk bedankt voor het compliment, Henk! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Mooie sale prijzen en nog een korting er bovenop Kwaliteit goed! Maat valt goed.Eigen maat aanhouden. Zijn erg mooi en goedkoper dan bij anderen. Goede service,vlot en netjes!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Frans! Graag tot een volgende bestelling!
Telkens wanneer ik wat online koop laat ik dat in een winkel bezorgen. Niet zozeer vanwege de bezorgkosten, maar zodat ik het daar toch nog eerst kan passen. De locatie waar ik naar OFM ga is subliem! Betrokkenheid staat voorop.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Frans! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Bestellen ging prima alleen levering duurde een week. Bleek item niet voorradig maar werd niet gecommuniceerd. Hierdoor kon ik overhemden niet gebruiken waarvoor ik ze nodig had en dus alsnog elders een overhemd gekocht.
Beste Pelle, Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM
Probleemloos
Bedankt voor je mooie beoordeling Bert! Graag tot snel!
Ik had een coltrui besteld. Op de site stond deze nog voorradig. Betaald en alles. Na twee dagen kreeg ik de melding dat de trui toch niet geleverd kon worden omdat die niet meer op voorraad was. Dit geeft de indruk dat het voorraadbeheer niet klopt. Overigens viel het me ook op dat je wanneer je op meerdere manieren zoekt op de site de ene keer wel iets aanwezig lijkt en de andere keer niet. Ik vind dit onbetrouwbaar overkomen. Verder was de levering van de producten die wel geleverd werden gewoon goed.
Beste Arjan, Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling <<niet / niet volledig>> konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Snelle reacties. Omruilen in winkel Ede was bijzonder plezierig.
Bedankt voor de vijf sterren, Guus! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Hier kom je terecht in een warm bad. Zeer vriendelijk en bereid om een paar stappen extra te zetten voor elke klant. Fijne winkel.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Frank! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Prima verlopen de transactie waarbij de producten opgehaald konden worden in een winkel. Alwaar passen mogelijk is en niet moeilijk werd gedaan over het daar achterlaten vande verpakking.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Adriaan! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Duidelijke website en juiste en snelle levering.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ton! Graag tot een volgende bestelling!
Echt geweldige aankoop en dan ook zo blij met dit vraag een recensie te schrijven. Pffffff
Bedankt voor je beoordeling Pascal! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ik had 4 polo’s besteld en de volgende dag werden ze al bezorgd.
Bedankt voor de mooie beoordeling, Ad! Hopelijk tot een volgende keer!
Goede kwaliteit. Snelle afwikkeling van de bestelling.
Dankjewel voor de vijf sterren, Johann! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen.
Snelle levering, super!!
Bedankt voor het compliment Ger!
Snel geleverd.
Bedankt voor je prachtige cijfer Peter! Hopelijk tot de volgende keer bij OFM.
Bij retourzendingen worden de verzendkosten bij jou in rekening gebracht waardoor je indirect verplicht wordt het product te behouden. Daarnaast tot op heden geen reactie gehad van de klantenservice. Bijzondere partij waar ik geen zaken meer mee zal doen.
Beste Ali, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je ontevreden bent! Onze klantenservice is geopend tussen 09:00 en 21:00 uur, omdat jij jouw mail buiten onze openingstijden hebt gestuurd, heb je inderdaad niet meteen een reactie van ons ontvangen. Vanochtend heb je een inhoudelijke reactie op je klacht per mail ontvangen. Onze excuses als het niet helemaal duidelijk voor je was dat er verzendkosten worden gerekend via onze webshop. Hopelijk heb je alsnog veel plezier van je bestelling!
Mooie jeans! Gemakkelijk te bestellen en een mooie aanbieding. Jeans passen mijn man perfect! Een echte aanrader....
Bedankt voor het compliment Gieneke! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Tot de volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC