Prima kwaliteit en snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Nol! Graag tot een volgende bestelling!
Schoenen vrijdag besteld en zaterdag al in huis, zeer snelle levering. Mooie aanbieding en dik tevreden.
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over de levering en de aanbieding!
Zeer overzichtelijk website
Bedankt voor de vijf sterren, Eef! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Van aankoop tot aan levering alles duidelijk gecommuniceerd. Producten zijn geheel volgens verwachting. En ook als het niet goed ervaar ik met OFH nooit problemen om e ruilen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mark! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heb het in een winkel laten leveren. Kon ik het meteen passen. Was top. Wel even op moeten wachten.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Koos! Veel draag plezier!
De kleding en keuzes zijn fantastisch. Ook de winkels zslf super. We aandachtspunt is het bestelproces: vaak maar 1 op voorraad op de site en dan gedurende t bestellen ineens “niet meer leverbaar “. Ook vaak langere levertijden dan 1-2 werkdagen, mijn tip; zet dat dan eerlijk op de site. Zeker bij afhalen filiaal duurt altijd langer. Maar verder prima winkel met super hulp in de winkels zelf.
Hartelijk bedankt voor je mooie review Arthur! Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Helaas duurt het verzenden naar onze winkels wat langer, omdat onze chauffeur niet elke dag langs elke winkel komt. Dit staat ook aangegeven op onze website. We hopen je snel weer te zien!
Goede ervaringen fijne en duidelijke webshop
Bedankt voor het prachtige cijfer, Jack! Hier doen we het voor. Veel plezier van je nieuwe items gewenst!
Webshop is duidelijk en gemakkelijk en wordt snel geleverd
Bedankt voor de vijf sterren, Hans! We zien je graag snel weer terug online of in één van onze winkels!
Zo als altijd weer tip top in orde, netjes verpakt en super snel
Bedankt voor het compliment Alfred! Heel veel draagplezier van je nieuwe items gewenst en tot de volgende keer!
Mooie producten met leuke aanbiedingen. Goede communicatie over de levering en binnen de aangegeven tijd compleet binnen.
Bedankt voor het compliment Paul! Veel plezier van je nieuwe items gewenst!
Zeer goed.
Hartelijk dank voor het prachtige cijfer Pieter!
Ruime keuze snelle levering
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Guido! Graag tot een volgende bestelling!
Ik heb wel een kleine opmerking ik had 3 overhemden en een sweater van PME besteld maar de sweater kon niet geleverd worden. Ik zou mijn geld hiervoor terug krijgen maar helaas heb ik nog niets ontvangen. Nu zie ik dat de sweater wel weer wordt aangeboden op jullie site in maat M Maar is nu i.p.v. 50% korting naar 20% korting gegaan..
Hi Fred, wat vervelend dat het artikel niet leverbaar was op het moment van bestellen. Het kan altijd dat een klant een artikel retourneert en deze daardoor weer terug op voorraad komt. Helaas kunnen we dit niet helemaal voorkomen. En wij willen hier dan ook onze welgemeende excuses voor aanbieden. Je mag ons altijd even een e-mail sturen via [email protected] zodat wij met je mee kunnen kijken!
Netjes verpakt en keurig opgevouwen. Pakket was goed te volgen. Een zeer tevreden klant
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Stephan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Niet alle ervaringen zijn goed met name tijdens de sale wordt de voorraad niet actueel bijgewerkt. Daardoor ontdek je pas bij de bestelling dat het artikel er toch niet is in jouw maat. \Voor de rest werkt alles prima v.w.b. kwaliteit en snelheid van verzenden.
Beste Wim, Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring! Met vriendelijke groet, Team OFM.
Bestelling prima op tijd goede kwaliteit Nette winkel vriendelijk personeel
Bedankt voor de vijf sterren, Henk! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Had een poloshirt besteld. Is keurig op tijd geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer zaken worden geleverd.
Bedankt voor je mooie beoordeling Theo, veel draag plezier met de polo!
De bestelling is prima verlopen. Waar ik van baal dat ik 2x verzendkosten moet betalen. De broek was alleen online te bestellen. Dat waren de 1e verzendkosten. De broek pastte niet dus moest ik retourneren en dat waren de 2e verzendkosten. In totaal 8,90 euro. De 1e keer begrijp maar de 2e keer vind ik belachelijk. Ja en ik weet dat ik de broek terug kon brengen in de winkel. Maar toch. Online kopen beveel ik niet aan ivm dubbele verzendkosten
Beste Martin, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected]. Met vriendelijke groet, Team OFM.
Ruime keuze, snelle levering
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Rik! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Vorige week besteld en nu nog steeds niet in de winkel echt veel te lang wachten. Ben ik niet gewend van OFM want ik koop er vaak in de winkel maar online ga ik niet meer doen.
Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent over de levertijd. OFM. werkt samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Voor een groot deel van onze artikelen geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. De andere artikelen op onze website hebben een levertijd van 1 tot 2 werkdagen, 2 tot 3 werkdagen of 3 tot 5 werkdagen. Op onze website kan je per artikel de levertijd terugvinden. Ook in de winkelmand wordt de levertijd nogmaals getoond. Wil je meerdere artikelen bestellen, en hebben deze artikelen verschillende levertijden dan geldt de langst getoonde levertijd. We versturen al je bestelde artikelen tegelijk. Onze welgemeende excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was, we hopen je desalniettemin snel weer te mogen verwelkomen online of in één van onze fysieke OFM. winkels!
Voor nu is het een onvoldoende. Ik bestelde een groen overhemd en kreeg een totaal ander overhemd. Ik heb het foute overhemd geretourneerd en ben benieuwd of ik het groene overhemd nog ontvang.
Beste Henk, bedankt voor je review. We zullen onze best doen om ervoor te zorgen het correcte overhemd op te sturen, zodat jouw ervaring met OFM hopelijk wat positiever wordt!
Goede bestelling,netjes en correct verpakt plus goede materialen gebruikt.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, John! Graag tot een volgende bestelling!
Mooie merken, mooie collecties, snelle bezorging, maar langzaam ladende website.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Paco! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ik heb al meerdere malen via de webshop besteld er wordt altijd keurig met de kleding omgegaan netjes verpakt.Ik verwacht nog wel regelmatig kleding te bestellen. Dik tevreden.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jasper! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering en alles perfect hoor super
Bedankt voor de vijf sterren! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC