Goede kwaliteit jeans met prima pasvorm tegen een goede prijs.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ad! Graag tot een volgende bestelling!
Een gedeelte van de online bestelling mocht in de winkel geretourneerd/ geruild worden en dat is heel fijn. Er wordt indien nodig ook retour gepind, je hoeft dus niet lang op je geld te wachten en dat vind ik een keurige service. Uiterst tevreden, ook over de mooie grote collectie en het vriendelijke personeel. Aanbevelen? Ja zeker!!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Lia! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
1 artikel wel juiste labelmaat maar viel te klein
Bedankt voor je review Eric, wat jammer dat het artikel te klein uitviel!
Twee truien besteld zeer goede kwaliteit helemaal blij mee kleuren ook erg mooi. Nu kwam er maar een trui binnen maar binnen 5 minuten via de klantenservice robot gerustgesteld en belofte gekregen dat ik gewoon mijn nieuwe trui aan kon met de kerstdagen. En nog gelukt ook! Toppers
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Michael! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
ik maak uitsluitend gebruik van de website. het aanbod is veelzijdig en geschikt voor jongere- zowel als oudere klanten. de website is goed toegankelijk en overzichtelijk. bij vragen altijd op een vriendelijke wijze te woord gestaan.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Joep! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering, de bode heeft het pakket buiten neer gezet, heeft niet aangebeld.
Bedankt voor je mooie cijfer, Mar! Graag tot ziens in onze winkels of in onze webshop!
Sinds dit jaar OFM ontdekt. Via de webshop meerdere aankopen gedaan. Zeer overzichtelijk en ruim assortiment. De kwaliteit van de kleding is geweldig. Voor advies ben ik een paar weken geleden naar vestiging Oosterhout geweest voor een pantalon. Daar ben ik geweldig en zeer vriendelijk geholpen! Voor mij is OFM een aanrader.
Wauw, wat geef je ons een leuke beoordeling, dankjewel Frenck! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en tot de volgende keer!
Alles volgens afspraak geleverd
Bedankt voor het prachtige cijfer Eelco!
De verzendkosten bij OFM zijn nogal hoog. Dat is niet zo'n punt als ze de goede kleding sturen. Voor het opsturen van een jeans met draaipijp rekenen ze € 5,--. Deze moet je dan weer terugsturen en daar komt dan weer € 4,-- bij. Dit geintje kost je dan € 9,-- en heel veel gedoe. Hier bestel ik niet meer.
Dankjewel voor je beoordeling! Wat jammer dat je ontevreden bent. Wanneer je een klacht over een artikel hebt, rekenen wij uiteraard geen verzend- en retourkosten. Dit hebben we ook al een aantal keren aan je uitgelegd per mail. Mochten hier toch nog onduidelijkheden over zijn, neem dan vooral contact met ons op!
Eindelijk weer een winkel waar ik makkelijk kan bestellen en waar ze mijn maat hebben (pakken maat 24) .....
Bedankt voor je mooie beoordeling! Graag tot ziens in onze winkels of in de webshop!
Ik kocht een PME skymaster broek in een PME winkel. Ik was er heel tevreden van waardoor ik een identieke 2de wilde. Mijn maat was niet meer voorradig en men was niet zeker of deze nog opnieuw ging binnen komen. Dan maar één op jullie webwinkel gevonden, maar toen ik het pak open deed klopte alle gegevens behalve de look ervan. Andere kleur en veel meer afgewassen dan de originele en de webfoto's. Ik twijfelde of het geen namaak was, maar teveel details zoals knopen, snit en etiketten leken origineel. Nu, ik zal ze, hoewel ze er al versleten uitziet, voor andere gelegenheden verder slijten. Beter dan een vorige ervaring waar mijn pakket bij mijn postpunt verdwenen was. Zogezegd geleverd maar nooit ontvangen.
Bedankt voor je beoordeling Hans! Wat jammer dat de broek niet helemaal naar verwachting was. PME Legend heeft ontzettend veel verschillende kleuren en modellen van hun jeans. Mocht je door de bomen het bos niet meer zien, neem dan de volgende keer contact op met onze Customer Support Hero's! We helpen je graag!
Het artikel is snel verzonden volgende dag in huis
Heel veel plezier met je aankoop toegewenst Harry!
Artikel snel geleverd, maat niet correct. Per direct het artikel ingenomen en bedrag gerestitueerd. Klasse. OFM
Bedankt voor je leuke beoordeling Fred. Hopelijk tot ziens bij OFM!
Bestel via de website een “legergroene” trui en krijg vervolgens een model in een soort van aqua-kleur…ik weet eea van kleurafwijkingen en instellingen op een monitor, maar dit ging alle perken te buiten…ronduit slechte en teleurstellende ervaring
Hoi Roger, wat vervelend! Daar is vast iets mis gegaan! Ik zie dat je ons geen berichtje hebt gestuurd. Dat had altijd gemogen. Dan hadden we kunnen kijken wat er is mis gegaan. Voor nu hopen we je in de toekomst weer te kunnen voorzien van leuke kleding en onze welgemeende excuses voor het ongemak!
Helaas heb ik twee verschillende kleuren schoen ontvangen Voor de rest alles prima met de webshop
Vervelend dat je twee verschillende kleuren schoenen hebt ontvangen. Gelukkig is het snel opgelost en ontvang je binnen 2 dagen alweer nieuwe schoenen! Heel veel draagplezier toegewenst.
Snelle levering !
Wat geef je ons een mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe producten, Wim!
Fijne web site en snelle verzending
Bedankt voor je mooie beoordeling, Peter!
snelle levering en duidelijk
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Andre! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
heel goed,
Bedankt voor de vijf sterren, Bavo! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Broek werd binnen 3 dagen geleverd en de broek zit perfect
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Chris! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De website heeft een groot aanbod aan allerlei kleding. Er is voor ieder die dat wil wel iets te vinden. Dat vinden gaat op een mobiel alleen niet altijd soepel. De site kunt soms traag te zijn en een toegevoegd item wordt niet altijd aan de winkelmand toegevoegd. Levering via de winkel gaat vervolgens goed en vlot.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Robert! Graag tot een volgende bestelling!
Doordat ik momenteel niet fysiek naar de winkel kon gaan heb ik online besteld. De website is heel overzichtelijk Mooie kwaliteit tegen democratische prijzen Netjes verpakt en vlug thuis geleverd
Wat een mooie beoordeling, hartelijk bedankt Marleen! Graag tot een volgende keer.
Bedankt voor het mooie cijfer Arie! Heel veel draagplezier van je nieuwe items gewenst!
Webshop duidelijk, mooie aanbieding, snelle levering
Bedankt voor de mooie beoordeling Carola!
Nadat het bij nieuwnieuw.com bestelde overhemd te klein bleek en ik ruim € 6 moest betalen om het te retourneren dacht ik, dit is de eerste en de laatste keer dat ik kleding online koop. Toch wilde ik heel graag dat bewuste overhemd en bij OFM de bestelling geplaatst voor een maatje groter. De volgende ochtend ontving ik al een berichtje dat het klaar lag in Oosterhout! In die OFM vestiging mocht ik eerst passen, het werd daarna weer netjes ingepakt en wij gingen tevreden naar huis. Want OFM overhemd was duidelijk goedkoper.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gerrit! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC