Bedankt voor het prachtige cijfer Rene! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ga de jas niet terug sturen. Teveel rompslomp
Bedankt voor je beoordeling Al. Wat jammer dat de jas te klein is! Je bent uiteraard ook altijd welkom in één van onze winkels om de jas te retourneren of ruilen.
- Prijs - kwaliteit is goed - Levering is altijd keurig in een doos - Producten zijn in het echt niet altijd als op de foto's maar dit is niet iets van OFM dit hoort bij online verkoop - De levering is echter niet altijd cf. de website indicatie.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Niels! Wij zullen deze meenemen om onszelf te kunnen blijven verbeteren in de toekomst.
Mooie PME jeans met geweldige korting en lekker op tijd binnen
Dankjewel voor de vijf sterren, Alexander! Tot de volgende keer!
Brede keuze in herenmode voor alle gelegenheden. Ik slaag eigenlijk altijd bij OFM zowel in de fysieke winkel als online.
Bedankt voor het mooie cijfer, Boudi! Fijn om te horen dat ons aanbod je bevalt!
Allles prima geregeld
Wat fijn om te horen Piet! Graag tot snel!
Broek 1 met leuke korting gezien, welke ik naar op zoek was Vanwege de actie nog een andere minder gewilde broek 2 erbij gekocht Krijg bericht dat broek 1 er niet meer is 1 uur later is broek 2 al verstuurd… Balen, Dit nijgt naar n lokkertje om “oude “ voorraden te verkopen
Beste Ruud, Allereerst onze excuses dat we één artikel uit je bestelling niet konden leveren. Ik begrijp dat je vragen hebt over de prijs van de combinatie deal na de annulering. Als wij één artikel niet kunnen leveren, dan blijft de korting gelden zoals deze op dat moment op je factuur staat. Je ontvangt dus de broek alsnog voor de actieprijs. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd even contact opnemen!
7 Miles per euro verdiend
Bedankt voor het prachtige cijfer Mark! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
2 broeken id zelfde maat en type besteld, verschillende kleur en 1 had een wat andere pasvorm. Niet hinderlijk, maar toch
Bedankt voor je beoordeling William! Wat jammer dat de broeken niet helemaal gelijk waren qua pasvorm. Dit kan inderdaad per kleur verschillen. Dit komt doordat er rekening wordt gehouden met een x procent aan krimp percentage, vaak valt daardoor een donkere wassing strakker uit dan een lichtere wassing. We hopen je desondanks snel weer te zien in één van onze winkels of online!
Mooie trui van Boss, snelle levering en prima afhandeling.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Ed! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Goed, aanrader. Naast assortiment en beschikbare maten ook goed geprijsd.
Bedankt voor de vijf sterren Douwe! Hier doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
ik was op zoek naar een winterjas en had een mooie jas op de site gezien, echter was het onduidelijk voor welk seizoen de jas was. om zeker te zijn dat het om een winterjas ging en te voorkomen dat er onnodig een pakket heen en weer zou gaan heb ik voor het plaatsen van een bestelling eerst contact opgenomen met de klanten service waar mij mede gedeeld werd dat het inderdaad om een winterjas ging, maar bij ontvangst bleek dit het geval. op zijn best zou het om een tussen jas kunnen gaan... ik heb deze klacht bij het retourneren aangegeven en als mogelijke oplossing een vergoeding van de verzendkosten voorgesteld. helaas heb ik geen reactie of excuus ontvangen, vandaar deze slechte beoordeling. het zou jullie sieren om voortaan vooraf eerlijk te zijn en te reageren in het geval van een klacht
Beste Bas, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over jouw aankoop! De parka uit jouw bestelling is inderdaad een winterjas, vervelend dat deze niet dik genoeg voor je was. De verzendkosten heb je van ons al teruggestort gekregen samen met het bedrag van de geretourneerde parka. Vanwege het ongemak heb ik zojuist ook de retourkosten gecrediteerd. Mocht je naar aanleiding van je review nog vragen voor ons hebben, dan horen wij het graag. Onze welgemeende excuses voor het ongemak, we hopen je snel weer te zien in één van onze fysieke OFM. winkels of online!
Je voelt je echt klant bij only for man.
Wat fijn dat je zo tevreden bent Maurice! Graag tot snel!
De site was snel, duidelijk en het bestellen ging snel en makkelijk
Wat fijn om te horen! Veel plezier met je bestelling!
Toffe broek, en snelle levering
Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel draag plezier met de broek!
Eenvoudige selectie / filtering op wat je zoekt: kledingstuk, maat, merk etc. Gemak dient de mens. Bovendien een uitstekende snelle bezorging.
Dankjewel voor de vijf sterren, Rene! Graag tot de volgende keer!
Website is overzichtelijk, goede service , kwaliteit en prijzen
Bedankt voor het mooie cijfer! Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens is!
Mooie kleding Snel geleverd Mooie koopjes/sale
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gerda! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Snelle en correcte levering.
Bedankt voor deze mooie review, Hans!
Snelle levering, goede kwaliteit en correcte prijs
Wow! Wat een mooie beoordeling. Bedankt!
Al jaren vaste klant bij OFM online en fysiek naar volle tevredenheid. Zoals al aangegeven is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed en mocht zich er een probleem voordoen, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. Je wordt vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Carool! Super dat je al zo lang vaste klant bent bij ons!
Ik had de schoenen besteld en paar dagen later had ik ze ben heel tevreden
Bedankt voor de vijf sterren, Fred! Veel plezier met je nieuwe schoenen.
Helaas late levering,niet meer op tijd voor mee te nemen op vakantie. Terwijl op de sire levering 2 dagen staat.
Hartelijk bedankt voor je review waarin je aangeeft dat je je bestelling later hebt ontvangen dan verwacht. Wij als OFM. doen natuurlijk altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken levertijd te leveren. Helaas is jouw bestelling inderdaad later geleverd dan gehoopt. Wij begrijpen je teleurstelling, en doen er dan ook alles aan om in de toekomst jouw bestelling binnen de afgesproken levertermijn te leveren. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat je ondanks de teleurstelling nog veel draagplezier zult ervaren van je aankoop!
de eerste keer besteld maar alles prima
Super dat je een goede, eerste ervaring hebt gehad met OFM! We zien je graag snel nog eens terug!
Had een vraag over de 'late' levering. Klantenservice nam de moeite even verder te kijken, aansluitend aan telefoongesprek ontving ik een mail met daarin een andere track&trace code. Waarmee alles duidelijk was. Dat is goede service!
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent, Anna! Veel plezier met de bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC