Goed geregeld allemaal

Had een vraag over de 'late' levering. Klantenservice nam de moeite even verder te kijken, aansluitend aan telefoongesprek ontving ik een mail met daarin een andere track&trace code. Waarmee alles duidelijk was. Dat is goede service!

Snelle service.

Prima website. Besteld en snel geleverd. Mooie kleding van goed materiaal. Blijf hier zeker bestellen.

Nog niets ontvangen ...

4 dagen later nog niet eens onderweg

Modieuze kleding en erg ruime keuze

Heel erg prettige website met een goede maatkeuze hulp. Heel erg veel keuze uit kwalitatief uitstekende merken/kleding. Razendsnelle levering en geweldige after sales service.

Teveel achteraf wijzigingen

Prima online winkel, maar in de sale wordt er standaard een product van je bestelling afgehaald omdat deze niet meer op voorraad zou zijn. Dit gebeurd me nu al een aantal keer en dat zijn net die kledingstukken waar de rest van de bestelling op gebaseerd is. Dus in 1x klaar geldt dan helaas niet. @OFM, De reden hoef ik niet te weten als reactie, het systeem werkt dan gewoon niet.

echt top

Vandaag bestellen, morgen in huis. Met alle service er omheen. Heb alleen bedenkingen over bezorgkosten bij grotere afname.

Verwarrend

Super mooie kleding, na een paar dagen gebeld omdat ik geen track and tracé ontving, mevrouw aan de telefoon zei dat het pakketje onderweg was maar dat was niet zo en heb nog een paar dagen moeten wachten op een track and trace?. De dozen waren zeer slecht verpakt je kon de kleding zien of zelfs eruit halen/vallen en of vies worden onnodig. Daar vind ik de kleding te duur voor. Als dit bij een volgende bestelling weer zou gebeuren zal ik geen gebruik meer maken van only For men.

Achteraf niet op voorraad

De broek die ik bestelde en betaald had bleek achteraf niet op voorraad. Door ‘een fout in het e-mailsysteem’ werd ik daar niet over geïnformeerd. Pas na contact met klantenservice werd de broek vergoed. Blijkbaar kan kleding gelijktijdig in de winkel en online verkocht worden en dat maakt je als webshop niet perse betrouwbaar.

prima website

De website heeft een groter productaanbod dan de winkel in Alkmaar. Bovendien wordt je op de website niet voortdurend lastiggevallen door winkelpersoneel die vraagt of je het wel kan vinden en of ze kunnen helpen.

Staat hier onder

Veel te laat geleverd in de winkel Reusel, kreeg geen mail, heb zelf gebeld toen bleek het pakje in de Bakery geleverd de zijn. Week later weer een bestelling gedaan weer problemen

een deel geannuleerd en nog geen levering na 8 dagen

Waarom het artikel ineens niet leverbaar is, geen idee. Na 8 wordt mijn pakket gesorteerd bij DHL. Ik kan dus nog geen mening geven over de artikelen die ik eventueel zou ontvangen.

Bezorging na 1 dag, perfect ingepakt, dus supertevreden

Alles is zoals het moet zijn!

Mooi op tijd geleverd!

Eerste keer online besteld en de levering was goed. Keurig op tijd!

Plezierig winkelen

Duidelijke site en snelle levering.

Gewoon goed

Ik ben erg tevreden over onze bestelling via de webshop

Snelle bezorging

Snel bezorgd en producten goed beschreven

Snelle bezorging

Mijn bestelling heb ik terug gebracht naar de winkel in Voorburg. Kreeg meteen Mijn geld terug. Goeie service.

Leuke artikelen, snel verzonden.

Prima eerste ervaring opgedaan bij deze shop. Leuke aanbiedingen. Snelle verzending. Goede communicatie. Zeer tevreden over deze aankoop en shop. Een aanrader.

Prima communicatie over het verloop van de bestelling.

Communicatie okay. Één overhemd van de bestelling was een voltreffer, de andere helemaal niet en die ging retour. Personeel in de winkel in Druten was top.

Mooie kleding

Snelle levering mooie kleding.. prima!

zeer goed

en zeer snel

Goed verpakt en snel geleverd.

Snel en volgens wat er afgesproken is.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC