Gewoon helemaal goed

Esteld betaald en snel geleverd!

Beetje rommelig verlopen

Bestelling geplaatst op dinsdag, verzending beloofd binnen 2 dagen. Maandag erop nog niets gehoord, dus contact gezocht. Keurig excuses gekregen voor de vertraging, maar het belangrijkste vond ik dat het goed was doorgekomen. Weer even afwachten. Maandagmiddag ineens een email dat 2 artikelen geannuleerd werden. Niet meer leverbaar... zo ineens?? Nooit meegemaakt in een webshop met realtime voorraad. Maandagavond een verzendbevestiging van de rest, bezorging dinsdagavond. Geregeld, mooi,althans, dat dacht ik. Bestellingen werden volgens de eigen info op de bestelbevestiging nameljjk in één pakket verzonden. Maar wat schetste mijn verbazing, dhl kwam woensdag ook nog een laatste item brengen. Kortom, het was allemaal wat rommelig, maar misschien had dat ook wel met de sale te maken. Over de artikelen ben ik gelukkig zeer tevreden en ook de bereikbaarheid van de klantenservice is prima, dus jammer van d3 twee geannuleerde items, maar het is niet anders. Volgende keer hopelijk meer succes.

Goede kwaliteit tegen scherpe prijs

Wederom een pakket van 3 overhemden besteld voor de prijs van 1. Mooie prijs voor goede kwaliteit.

Helaas te groot

Binnen 1 dag bestelling ontvangen. Maar helaas.... broek was te groot. Wordt retour gestuurd.

jammer

Mooie producten en merken maar….Ik heb nu al met twee bestellingen ontzettend lang moeten wachten voor ik het in huis had. 1 á 2 werkdagen wordt afgesproken en daar houd ik dan ook rekening mee. Een bestelling pas na 1,5 week later ontvangen vind ik echt niet acceptabel. Vorige bestelling werd na een week wachten zelfs geannuleerd omdat het product er ineens niet meer was. Deze ervaringen zorgen ervoor dat ik geen producten meer ga bestellen via de Only for men webshop.

Duidelijke presentatie, makkelijk bestellen en leuke korting.

Duidelijke presentatie, makkelijk bestellen en leuke korting.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Regelmatig mooie aanbiedingen voor aantrekkelijke prijzen. Alles goed verzorgd.

hoeft niet beter

ruime keuze gemakkelijke bestelmethode snelle afhandeling, zowel bezorging als retournering !!

vriendelijk geholpen

ondanks dat ik de schoenen via internet gekocht had werd er in winkel toch nog gevraagd of ik ze eest nog wilde passen .

Nog niet best

eerste bestelling, maar krijg totaal iets anders geleverd. Dus gemak wordt energie. Moet het terugsturen en dan pas volgt de bestelling juist als het meezit en had de bestelling eerder nodig dat verhaal gaat niet op.

Super snelle levering.

Gewoon goed

Mooie aanbiedingen, duidelijke site

Ik ben uiterst tevreden

goede prijs/kwaliteit verhouding met daarnaast vriendelijk en behulpzaam personeel

Bestelde product voldoet aan alle verwachtingen

Snelle levering en product voldoet aan alle verwachtingen

goed geregeld

bestellen gaat soepel, leveringstermijn dag of vier, maar DHL zet het gewoon bij de voordeur en niet zoals gevraagd onder veranda in de tuin. Is vrij toegankelijk, is wel iets verder lopen :-(

Minder service dan voorheen

Nu een keer mindere ervaring. Contact gehad met de servicedesk( zeer goed trouwens) en daarna wordt er toch geleverd. Ik had 3 items besteld en doordat er 1 artikel niet op voorraad/leverbaar was, stuurde ze de andere 2 artikelen niet eerder. Had dan even contact opgenomen om dit door te praten, beslissing nemen en klaar.

Snel en simpel, en klant vriendelijk

Makkelijk en snel, en heel belangrijk: klant vriendelijk.

Slechte winkel en online ervaring

Helaas heb ik niet al te beste ervaringen met OFM. In de winkel (Doesburg) een mooi overhemd gezien en die moest vanuit een andere vestiging komen. Hier heb ik vaak achteraan moeten bellen en erg lang op moeten wachten. Bij een online bestelling, 2 broeken, is er een geannuleerd. Tijdens bestelling waren er nog een aantal beschikbaar. Dit werd de volgende teleurstelling.

erg goed en duidelijk

ga zo door

Overzichtelijk goed geprijsd en heel veel keus

Ik was op zoek naar leuke en goede kwaliteit shirtje’s. Kwam op OFM terecht via Facebook. Nou ben ik niet zo snel geneigd om hier door te klikken maar vooruit. Nou de keuze is reuze hè dat heb ik vaker ergens gehoord maar dat geld hier bij OFM zeker. Het enige wat iets minder was was het wachten. Maar ook dit was wel duidelijk aangegeven maar toch wachten is iets wat wij mensen heel vervelend ervaren. Maar in totaliteit ga ik hier zeker vaker mijn aankopen doen.

Bestelde artikel is nog niet gearriveerd

Hoe kan ik een review schrijven als het artikel nog niet klaarligt bij de vestiging van mijn keuze?

Zeer vriendelijke medewerkster vd klantenservice

Ik had en paar vragen en ik werd deskundig snel en heel vriendelijk te woord gestaan

Jammer

Geachte mevrouw/heer, Het duurde te lang ik werd niet op de hoogte gehouden 3 keer gebeld ieder keer een ander verhaal. Ging op vakantie, wat ik besteld gehad kon niet mee wel jammer zo. Klant gericht een 0. Met vriendelijke groet, Stephen Mungra.

On line bestelling duurt te lang

Op 4 september on line besteld. Afhalen in de winkel. Tot op heden 11 september nog niets ontvangen.

Toch maar eens goed kijken

Tja, meerdere keren per dag en dat wekenlang leuke aanbiedingen voorgeschoteld krijgen, dan wordt het toch wel heel verleidelijk om eens goed te kijken. En dan ga je toch maar eens wat bestellen. En de dag daarna kun je je leuke nieuwe spullen aandoen. Dat gaan we dus vaker doen.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC