Het bestellen en leveren van mijn Pierre Cardin broek verliep gemakkelijk en snel. Afhalen bij OFM Leidsche Rijn was door de vriendelijke ontvangst een prettige ervaring. Kortom, voor herhaling vatbaar!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Kees! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
De broek die ik besteld had binnen 2 dagen in huis en netjes en correct bezorgd .
Bedankt voor de vijf sterren, Joop! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
plezierig
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Klaas! Graag tot een volgende bestelling!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Jeannette! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
De producten voldoen aan de verwachtingen. Goed op de hoogte gehouden van de levering via OFM Beek.
Dankjewel voor het compliment Frits! Hopelijk zien we je snel weer online of in één van onze winkels!
Top kwaliteit broeken en super snelle levering,super tevereden.
Bedankt voor het mooie cijfer Amir! Veel plezier van je bestelling gewenst!
Mooie artikelen goede prijs en betrouwbaar
Dankjewel voor je beoordeling Nelly!
Snelle levering en goede prijs
Dankjewel voor je beoordeling Adriaan Jan! Tot de volgende keer!
Een chino broek online besteld. Na een paar dagen af kunnen halen in de winkel van OFM. Mooie broek, goede pasvorm, op de foto leek de broek lichtgrijs. In werkelijkheid donkerder. Ben er heel tevreden mee.
Wat geef je ons een leuke review, bedankt hiervoor Jack! Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Snelle levering en de site is mooi overzichtelijk. En er us een ruime keuze aan merken.
Dankjewel voor de vijf sterren Rob! Heel veel plezier van je nieuwe items gewenst!
Product kwaliteit
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Zoals altijd snel en correct
Dankjewel voor je mooie beoordeling Willem! Graag tot snel!
Keurig ontvangen wat ik besteld had maar de dunne papieren veepakking was wel half open en een leverbon af factuur zat er al niet meer in.
Dankjewel voor je beoordeling Henry. Wat vervelend dat de verpakking beschadigd was! De factuur wordt standaard niet bij jouw bestelling meegeleverd, deze ontvang je automatisch per mail om papier te besparen!
Mooie plek slippers besteld en ook snel geleverd. Precies zoals op de site stond.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Ronald! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Alles goed en netjes bezorgd.
Bedankt voor het prachtige cijfer Jolanda!
En dan ook nog een paar dagen moeten wachten voordat de bestelling verstuurd wordt. Product op foto best afwijkend van het product in het echt waardoor onnodige heen en weer kosten. Niet netjes.
Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven. In je review lezen we dat je niet helemaal tevreden bent, we willen je graag een toelichting geven: Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze OFM. winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team OFM.
Snel en goed zoals altijd
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Dennis! Graag tot een volgende bestelling!
Kleding laten bezorgen in de winkel. Daar gepast en fijn geholpen.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Gerard! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
goede service en snelle bezorging.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Cees! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Duidelijk en gebruiksvriendelijk!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Wimjan! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Een snelle leverinfg en ook de maattabel voor de broeken werkt perfekt.
Bedankt voor de vijf sterren, Erik! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Leuke artikelen in een fijne layout
Dankjewel voor je mooie review, Jan! Graag tot ziens in één van onze winkels of online!
Eerste keer dat ik bij OFM bestel. Netjes geleverd binnen twee dagebn, en de broeken zijn van hoge kwaliteit. Aanrader !
Bedankt voor je mooie review Steven! Mocht je tips hebben over hoe wij van jouw 8 een 10 kunnen maken, horen wij dat graag! Veel plezier met je bestelling!
Makkelijk en overzichtelijk bestellen. Zeer goed op de hoogte gehouden wat betreft se verzending.
Dankjewel voor het compliment Peter! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over OFM.!
OFM is zeer goed winkel goede merken een nog beter kwaliteit dike 10
Dankjewel voor je mooie beoordeling! Tot snel in één van onze winkels of online!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC