Het bestelde product is correct en snel geleverd. Ik had per ongeluk twee dezelfde broeken besteld en meteen een mail gestuurd met het verzoek 1 van de broeken uit de bestelling te halen. Dit is binnen een dag uitgevoerd. Het geld stond een dag later weer op mijn rekening.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Remco! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
3 artikelen besteld en maar 1 artikel geleverd terwijl alle artikelen nog op voorraad waren. De 2 artikelen die niet geleverd zijn heeft ofm niet kunnen leveren vanwege een 'kwaliteitsafwijking'... Bied ze dan ook niet meer aan op de website. Al met al zeer slechte en onbetrouwbare service die ik absoluut niet gewend ben van ofm. Voor mij geen ofm meer.
Dankjewel voor je review, Rick. Wat vervelend dat we je bestelling niet volledig konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Tijdens het inpakken van je bestelling worden alle producten nog eens gecontroleerd op kwaliteitsafwijkingen. Helaas zijn deze geconstateerd bij jouw bestelling, erg vervelend! Zoals je wellicht begrijpt kunnen wij geen beschadigde artikelen opsturen. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
0 sterren, slecht, waardeloos, klantonvriendelijk. Door onbekende reden wordt ZONDER communicatie deel van mijn order geannuleerd. Hierdoor is andere artikel twee keer zo duur. Klantenservice weet het ook allemaal niet. Ongeopend retour gezonden.
Beste Robbert, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent! Onze excuses hiervoor. Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Het is natuurlijk niet zo dat het andere artikel twee keer zo duur wordt. De korting van de combinatiedeal is naar rato verrekend, waardoor je 50% korting houdt op het wel uit te leveren artikel. Van het niet uit te leveren artikel ontvang je netjes een terugbetaling. Excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
Fijne webshop met mooie collectie en heel nette aanbiedingen
Bedankt voor het mooie cijfer, Bram! Veel plezier van de bestelling gewenst!
Ik heb schoenen besteld, met deels een iDEAL betaling en deels een cadeaubon. Er wordt op de website heel duidelijk uitgelegd hoe het werkt, hoe cadeaubonnen ingewisseld kunnen worden en hoe te betalen. De bestelling was zaterdagmiddag geplaatst en kreeg deze maandagavond al netjes geleverd aan de deur. Ik ben dik tevreden. Een overzichtelijke en duidelijke website.
Hartelijk dank voor je prachtige review Eugenie. Wij wensen je dan ook enorm veel plezier met je schoenen en hopen je nog eens terug te mogen zien bij OFM!
Goedemorgen, Ik ben al jaren zeer tevreden over jullie winkel (Rosmalen) en webshop, zowel qua service als qua producten. Nu heb ik recent echter 2 Pierre Cardin broeken gekocht. De eerste in januari en deze is nu al versleten (t.p.v. het kruis) terwijl ik deze nog niet superveel gedragen heb. De 2 ontving ik gisteren en hier zit een labeltje op '2 halen, 1 betalen' echter dit was mij niet bekend (gemaakt) ten tijde van de online aankoop....
Beste Robin, fijn dat je ons zo graag bezoekt! Vinden wij super om te horen. Wat betreft je broek van januari heb ik twee opties: 1. Online aangekocht? Stuur de klantenservice even een mailtje met wat foto's via [email protected]. 2. In een winkel aangekocht? Ga dan even langs de winkel. Onze medewerkers helpen je daar graag verder! Zo, nu door naar het actie label. Ik vermoed dat de actie tussen het bestellen en leveren is veranderd. Hierdoor worden de broeken anders gelabeld en kan het zijn dat je dus een extra sticker bent tegen gekomen. Hiervoor onze welgemeende excuses!
Altijd wel wat leuks te vinden voor zeer goede prijzen
Bedankt voor het prachtige cijfer Rudi!
Verder niets aan toe te voegen als dat het allemaal prima was.
Bedankt voor het compliment Joke! Graag tot een volgende keer!
Handig om via de website te bestellen, levering wordt ook snel bezorgt. Een maattabel van het merk zou handig zijn om beter te kunnen inschatten welke maat je nodig hebt.
Bedankt voor je beoordeling Ruben! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Slechte communicatie wanneer product in winkel aankomt en duurt erg lang
Bedankt voor je review! Wat jammer dat je niet tevreden bent over de levertijd naar onze winkels. De bestellingen worden via intern transport naar onze winkels gereden. Helaas is het niet mogelijk om iedere dag, naar alle OFM. winkels te rijden. Hierdoor duurt de levering naar de OFM. winkels wat langer. Dit staat ook beschreven in de bevestiging die je van ons ontvangen hebt. Veel plezier gewenst met je bestelling!
Optie om te ruilen voor andere maat mis ik. Verder top!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Johan! Graag tot een volgende bestelling!
Mooie website, leuke aanbiedingen en hele snelle levering! Binnenkort bestellen we weer en gaan ook eens de winkel in Goes bezoeken
Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling, Dirk! Heel graag tot ziens in Goes of online!
Zeer veel keus, graag broeken in grotere maten b.v. maat 42 lengte 36 verder zeer tevreden.
Bedankt voor het prachtige cijfer Pieter! We zien je graag nog eens terug!
Door de website bladeren gaat prima. Alleen is het niet verstandig om meerdere pagina's te openen om kleding te bekijken voor het bestellen. Je moet alle bestellingen doorgeven via een pagina, want anders wordt je bestelling niet correct bijgehouden. Versturen en verpakking ware ook prima op orde. Ook zit er gelijk een retour formulier en etiket erbij. Alleen wordt je niet op de hoogte gehouden van vertragingen.
Bedankt voor je beoordeling en feedback, Stefan! We gaan dit zeker meenemen om onszelf in de toekomst te kunnen blijven verbeteren. Veel plezier van je aankoop!
De webshop heeft uitstekende filter opties zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Pakketje liet even op zich wachten, maar dat is voor mij geen enkel probleem.
Excuses dat je wat langer hebt moeten wachten Serge, maar bedankt voor je fijne beoordeling!
Zeer snelle reactie op vragen. Heel erg klantvriendelijk.
Hartelijk bedankt voor het compliment! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Makkelijk bestelproces en snel geleverd. Een tip. Geef bij de maat aan hoe die uitvalt, normaal, klein of groot. Dat maakt het makkelijker met bestellen.
Dankjewel voor je mooie beoordeling Remco Jan! We zullen je feedback intern meenemen, graag tot snel!
Snel en goed afgewikkeld
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Roland! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heel vlug geleverd en netjes
Hartelijk bedankt voor het compliment, Arno! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
In de winkel of via de webshop, wij zijn heel tevreden.
Hartelijk bedankt voor je mooie review! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Mijn vrouw heeft een aantal kledingstukken gekocht voor ons 25 jarig huwelijk. Dit keer van Dutch Daddy. Mooie kwaliteit en lekker fris. Laat het voorjaar maar komen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Cor! Heel veel plezier met je aankoop van het merk Dutch Dandies en tot een volgende keer!
Makkelijk om de juiste keuze te maken en niet duur.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Herman! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
keurig en snel geleverd niks op aan te merken
Bedankt voor het mooie cijfer, Henk! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Alles in orde
Dankjewel voor de vijf sterren, Bert! Graag tot een volgende keer!
Zoals hierboven
Bedankt voor het compliment, Peter!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC