Oke pak

Het pak was oke, ik hoopte alleen voor de prijs dat er ook een stropdas en overhemd meegeleverd zal worden. Er was namelijk nergens aangegeven dat dit er niet bij zat. Maar voor de rest een goed pak. Zit erg goed en de maat was perfect volgens de matenwijzer.

de bestelling ging goed . aankomst pakket minder

alles was goed gegaan met de bestelling . tot ik mijn pakket ging ophalen de doos was helemaal vergaan van het nat gelukkig de broeken in plastic verpakt dus goed gebleven. Heb er wel een foto van met vriendelijke groet Ad Raaijmakers

Gewoon uitstekend

Snelle levering,fijne artikelen precies wat ik besteld heb.

Keurige website en afhandeling bestelling maar product bleek toch niet voorradig.

Idem

Zoals altijd prima.

Alles op tijd en goed verzorgd.

Product op tijd.

Wat je ziet is wat je koopt.erg tevreden

Helemaal goed

Heel netjes verpakt en geleverd. Ook het contact met de klantenservice was prima!

teleurgesteld, levering niet compleet. Artikel geannuleerd

Dagelijkse mailtjes met korting, sale, speciale aanbiedingen etc en als je dan uiteindelijk iets besteld en de webshop aangeeft dat het ruim op voorraad is (in ieder geval geen melding van laatste artikelen...) dan blijkt bij levering dat het artikel toch geannuleerd is. Jammer

Zeer tevreden over de webshop, het bestelproces, de klantenservice, de kwaliteit van de artikelen, de verzending etc. Retourproces ging heel vlot en een zeer nette financiële afwikkeling. Goede zaak dat er verzendkosten worden gevraagd voor zowel levering als voor retouren.

prachtig overhemd voor de prijs welke ik moet betalen

nogmaals een prachtig overhemd zeker voor de prijs. Echter de aanduiding 2 halen 1 betalen klopt niet. Ik wilde in eerste instantie 2 overhemden kopen (dit overhemd kost 34,95 euro) maar toe ik bij betalen kwam was de prijs het dubbele. Ik dacht voor die prijs 2 overhemden ik helemaal een koopje, Maar toch ben ik tevreden

Goede service en product is snel geleverd

Goede kwaliteit producten en snelle service en levering! Top!

Netjes en snel

Een jas besteld in 2 maten, die helaas allebei voor mij niet de juiste maat waren. Omdat we in de buurt waren even langs de winkel in Voorburg gereden. Wat een prachtige winkel en een super service. We moesten helaas gelijk weer door, maar ga zeker nog ren keer winkelen!

Alles top!

Het gehele proces verliep vlekkeloos! Duidelijke info bij het maken van de keuze, betaling heel helder en duidelijk en levering eveneens vlot verlopen.

Zoals beloofd was de broek snel binnen.

Alles volgens afspraak

Alles gegaan zoals gehoopt. Jas kunnen passen en controleren op eventuele beschadigingen.

Op zich goede ervaring. Doch bij de keuze van de schoenen was de site niet up to date.

Na de bestelling via de webshop te plaatsen en reeds te betalen. Werden we 7 dagen later op de hoogte gebracht dat er één paar niet meer leverbaar was. Doch via de webshop was die er wel. Jammer dat dit niet gesynchroniseerd is.

Kwaliteit

OFM heeft een ruime sortering met mooie aanbiedingen, En zoals gebruikelijk is de verzending perfect

Goede service!

Mijn bestelling heb ik geplaatst in een weekend waarin er extra kassakorting gegeven werd. Bij de verwerking van mijn bestelling, een paar dagen later, bleek dat een van mijn artikelen toch niet meer op voorraad was. Ter compensatie werd me een voucher aangeboden om de misgelopen kassakorting goed te maken. Verder heb ik er voor gekozen om de bestelling in de winkel te laten afleveren. Daar heeft de medewerkster me goed geholpen en meteen aangeboden de bestelling te passen zodat ik zeker wist dat het goed was. Geweldige klantenservice!

Leuke merken

Kwaliteit en service

Goede winkel en webshop, mooie producten en altijd goede service!

Ik zag, ik kocht, ik ontving

Fijne broek gekocht in de uitverkoop

mooie trui van mooi materiaal en snelle levering

mooie trui van mooi materiaal en snelle levering

Helemaal top !!!!!

De website is altijd overzichtelijk. De levering is ook altijd op tijd en in orde! Kledij kopen in de winkel ( Sluis ) is ook top, vriendelijke bediening en veel geduld! Kortom voor topservice moet je bij OFM zijn !!!!!!

Erg fijn. Alles goed.

Goede webshop en goede opvolging

Overzichtelijk complete website mannen kleding

Overzichtelijk assortiment, snelle service qua en tetounering.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC