Niks op aan te merken. Gemakkelijk bestellen en vlotte levering
Wow! Wat geef je ons een mooie beoordeling, Jan! Veel plezier met je bestelling.
Word Uitstekend geholpen altijd. Zowel in de winkel als online
Hartelijk bedankt voor het compliment, Bram! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Prima Webshop, ik kan snel vinden wat ik zoek.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Pieter! Graag tot een volgende bestelling!
Prima geslaagd en erg fijn geholpen in de winkel in Druten.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Andre! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
ik ben een tevreden klant !!!
Bedankt voor de gegeven sterren Piet! Veel plezier van je aankoop gewenst!
2 paar schoenen in de sale voor halve prijs. Super mooie schoenen voor een prikkie
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Dennis! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Heb al meerdere aankopen gedaan en steeds naar volle tevredenheid. Nu voor pas de 2e keer wat teruggestuurd. Maat viel te koein. Hier ook geen moeilijkheden met retour. Dus alles okidoki.
Hartelijk bedankt voor je review Sjef! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
heel tevreden en goede service
Dankjewel voor de mooie beoordeling Hugo! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent!
Als vaste klant weer besteld bij OFM. Deze keer gebruik gemaakt van de 2 halen 1 betalen aanbieding, met deze actie 2 paar schoenen gekocht. 1 puntje: de prijs aanduiding was wat verwarrend bij het afrekenen maar dat is ook echt het enige puntje.
Bedankt voor je beoordeling en feedback Mitch! Veel plezier van je aankoop gewenst.
Prima bezorging.
Dankjewel voor je beoordeling Nico! Veel plezier van je bestelling gewenst!
Prima verzorgd en snel gekregen
Bedankt voor het prachtige cijfer Tonnie!
Het bestellen en de service van mijn jas was erg fijn
Bedankt voor de vijf sterren, Steven! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Correcte verwerking en contact met OFM.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Huib! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Gemakkelijk besteld. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Tinie! Graag tot een volgende bestelling!
Bestelling is geplaatst met een gastaccount, jammer dat ik geen koppeling kon maken met mijn account in de winkel. Levering heeft snel en correct plaatsgevonden.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Jo! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Makkelijke website en het bestellen ging snel. Enige verbetering zou zijn om gratis verzending aan te bieden. Of het aan t3 bieden boven een bepaald bedrag.
Bedankt voor je review en feedback Kevin! We gaan dit zeker meenemen om onszelf in de toekomst te kunnen blijven verbeteren.
Een minpuntje, ik vindt als je iets besteld voor 269 euro, dat je op zo’n bedrag bezorgkosten moet betalen. Dat maak ik niet vaak mee.
Bedankt voor je mooie review, Gina! Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden.
Prettig en overzichtelijk winkelen.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Matthijs! Graag tot ziens in onze winkels of online!
Hemaal top ik tevreden ☺
Bedankt voor het compliment! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en tot de volgende keer!
Alleen hebben we kritiek op DHL. De tijd van aflevering stond duidelijk op de door hen ontvangen mail. Wij bleven er voor thuis, maar ineens 1 uur voor de afgsproken tijd een berichtje: Uw pakket wordt afgeleverd op een DHL punt. Dan pas een paar dagen later het pakket afgehaald
Hartelijk bedankt voor je review! Wij begrijpen dat dit natuurlijk ontzettend vervelend is en wij hebben daarom wij ook gelijk een klachtprocedure voor je opgestart bij DHL. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten er nog vragen zijn dan mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected]
Hier een broek besteld. In maat 31/32. Was de laatste beschikbaar, en een leuke aanbieding. Op moment dat ik wil betalen. Is de broek plotseling niet meer beschikbaar.. Toen maar een andere, duurdere broek uitgekozen. Besteld, betaald. En dan 4 dagen krijg ik bericht dat de broek niet leverbaar is. Echt dramatische service. Na een week, heb ik dus nog steeds geen broek kunnen bestellen. En wel betaald. Geld zal ik wel terug krijgen, maar zaken niet goed op orde.
Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat we je bestelling niet konden leveren. Onze excuses hiervoor! Wij doen altijd ons best om je bestelling naar wens te leveren. Helaas lukt dit ons niet altijd. Achter onze webshop schuilt een flink aantal fysieke OFM. winkels. Hierdoor zijn onze voorraden constant in beweging, en kan het gebeuren dat een artikel plotseling niet leverbaar is. Ons magazijn probeert een artikel altijd na te bestellen bij de leverancier. Dit is niet gelukt voor jouw bestelling, ook wij balen hiervan! Als je een vervangend artikel wilt ontvangen, raden we je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen via onze website. Interesse in wat extra korting? Neem contact op met onze Customer Support Hero's. Hopelijk tot een volgende keer. We hopen het dan goed te mogen maken met óf een lekkere kop koffie in de winkel, óf een fijne webshop ervaring!
2 vesten gekocht voor mijn man. Genoeg keuze. Ook in grotere maten. Snelle levering! Mooie kwaliteit!
Bedankt voor je mooie review, Mari! Wij wensen je man veel plezier met de twee vesten!
Dat ik bezorgkosten moet betalen bij een bestelling boven de 200,- vind ik teleurstellend. Dat het 3 dagen duurt voordat je de spullen in huis hebt, is op zich niet erg, zolang je er maar geen haast hebt. Mooie winkel, mooie spullen!
Beste Jolanda, hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Ik hoop je hiermee meer duidelijkheid te hebben gegeven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd nog even contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via: [email protected].
Verder ziet de site er goed uit en erg gebruiksvriendelijk !
Bedankt voor de vijf sterren, Colin! Hier doen we het voor. Veel draagplezier van je nieuwe items gewenst!
De levering van een bestelling via de winkel duurt te lang, dit zou korter moeten zijn.
Bedankt voor je beoordeling John! Verzending naar onze winkels duurt inderdaad wat langer, omdat jouw bestelling met ons interne vervoer naar de winkel wordt verstuurd. We proberen dit op zoveel mogelijk plekken te communiceren. Onze excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC