Makkelijk bestellen en dan ook nog snel geleverd krijgen.. zoals het hoort tegenwoordig.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Bart! Graag tot een volgende bestelling!
Fijne duidelijke site snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Liesbeth! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Alles is goed gegaan
Hartelijk bedankt voor het compliment, Rainier! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering. Webshop bestellen ging snel. Verpakking kan beter. Bij regen us een kartonnen doos kwetsbaar. Kleding komt daardoor nat uit de doos. Misschien voortaan in plastic zak verpakken in doos.
Bedankt voor je feedback! Wat vervelend dat je pakket niet netjes aangekomen is, dit is zeker niet de bedoeling. Elke bestelling zou natuurlijk netjes geleverd moeten worden. We willen je hier dan ook onze excuses voor aanbieden. Is de inhoud van je pakket beschadigd geraakt doordat er geen plastic om de inhoud zat? We willen je graag uitleggen wat de reden is dat je bestelling niet of niet volledig in plastic verpakt is. Bij OFM. ga je steeds minder plastic zien. We willen namelijk graag een steentje bijdrage aan een betere wereld, waardoor we de keuze maken om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ook is alles gerecycled en recyclebaar! Nogmaals onze excuses als onze keuzes ervoor hebben gezorgd dat je geen fijne ervaring hebt gehad met de bezorging van je bestelling. We gaan je feedback natuurlijk zeker meenemen, want wij willen dat al onze klanten het aan kunnen!
Prima keuze. Afhandeling van bestelling is uitstekend
Bedankt voor de vijf sterren, Henk! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Voor herhaling ga ik naar OFM online! Maar OFM beek is ook een super mooie zaak
Hartelijk bedankt voor het compliment, Alois! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Snelle levering, juiste artikelen! Helemaal goed!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt F. Toornstra! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Product opgehaald in de winkel, daar werd netjes geadviseerd om het nog even te passen. Indien het product niet zou passen kon er in de winkel gekeken worden naar een oplossing.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Richard! Graag tot een volgende bestelling!
Top spullen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ben! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bedankt voor de vijf sterren, Paul! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Mijn bestelling werd correct en snel geleverd, ben 100% tevreden
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Theo! Graag tot een volgende bestelling!
Fijne kwaliteit kleding die lang mooi blijft. Pasvorm is wel per merk verschillend. Persoonlijke voorkeur voor Pierre Cardin en Campbell.
Voor 15.00 uur besteld en de volgende dag in huis.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Freek! Graag tot een volgende bestelling!
Hele fijne site, mooie merken en makkelijk zoeken en filteren. Topmerken voor scherpe prijs. 1 filter hoeft niet worden ingevoerd: het is namelijk alleen voor mannen. :-)
OFM doet wat het beloofd. 4 spijkerbroeken besteld, keurig bezorgd door DHL. Wel opmerkelijk dat er twee verpakt waren, en twee niet. De twee verpakte waren van Just Brands...?? Dat begrijp ik niet, maar blijkbaar wordt er ship-from-store geleverd door vestigingen in plaats van Only For Men? Maakt me ook niet uit, maar daardoor wordt het wel een beetje ondoorzichtig van wie je nu wat koopt...
Bedankt voor je review en feedback, Jeroen! We willen je graag uitleggen wat de reden is dat je bestelling niet volledig in plastic verpakt is. Bij OFM. ga je steeds minder plastic zien. We willen namelijk graag een steentje bijdrage aan een betere wereld, waardoor we de keuze maken om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ook is alles gerecycled en recyclebaar! Onze excuses als onze keuzes ervoor hebben gezorgd dat je geen fijne ervaring hebt gehad met de bezorging van je bestelling. We gaan je feedback natuurlijk zeker meenemen, want wij willen dat al onze klanten het aan kunnen!
zeer snelle levering en past perfect
Bedankt voor het mooie cijfer Willy!
Overzichtelijke site. Makkelijk om te bestellen. Snelle verzending.
Dankjewel voor je beoordeling Jan! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Ging iets mis tijdens bezorging van mijn bestelling, maar ben goed geholpen door het service team.
Bedankt voor de vijf sterren! Fijn om te horen dat het probleem naar tevredenheid is opgelost!
De bestelling online ging gemakkelijk,net als de bezorging.Een heel mooi kerstcadeau en ook op tijd ondanks de drukte! Dankjewel.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling Corrie! Dankjewel hiervoor en tot de volgende keer!
Smiddags bestelling geplaatst en volgende dag levering
Bedankt voor het compliment Winny!
Product prijs is goed
Dankjewel voor de beoordeling, Bert! Graag tot een volgende bestelling!
Ik heb deze keer alleen 2 loten gekocht voor mannen voor mannen. Een goed initiatief van OFM. Mijn ervaringen van de webshop met andere spullen is altijd goed, geen verrassingen maar doen wat ze aangeven. Fijn bedrijf met medewerkers die je als koning behandelen. Gr Leon
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Leon! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goede kwaliteit jeans met prima pasvorm tegen een goede prijs.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Ad! Graag tot een volgende bestelling!
Een gedeelte van de online bestelling mocht in de winkel geretourneerd/ geruild worden en dat is heel fijn. Er wordt indien nodig ook retour gepind, je hoeft dus niet lang op je geld te wachten en dat vind ik een keurige service. Uiterst tevreden, ook over de mooie grote collectie en het vriendelijke personeel. Aanbevelen? Ja zeker!!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Lia! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
1 artikel wel juiste labelmaat maar viel te klein
Bedankt voor je review Eric, wat jammer dat het artikel te klein uitviel!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC