Uitstekende kwaliteit kleding, snelle levering in een drukke tijd (begin dec.).
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Coen! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
24-11 bericht van verzending 2-12 nog geen ontvangstbericht van ofm doesburg
Bedankt voor je beoordeling Bram. Zou je even contact met ons op willen nemen? Dan kunnen we je verder helpen.
Ik heb inmiddels 5 broeken gekocht bij OFM en 2 terug gestuurd, omdat ik mij vergist had in de pasvorm en de broeken paste niet. De levering kwam snel, de retour procedure was ook heel gemakkelijk. Als je iets terug wilt sturen kost dit €3.95, dit vind ik heel redelijk maar je kan ook iets wat je online hebt gekocht terug brengen naar een winkel die het dichts bij je in de buurt is en dit kost dan niets. Ik wil wel een verbeterpunt aandragen: Mijn ervaring zag dat wanneer ik mijn maat invoerde in de filter en het merk dat ik zocht; dat ik in de resultaten artikelen zag die niet in mijn maat leverbaar waren, dat was behoorlijk frustrerend, omdat ik een hele mooie broek zag in de juiste kleur maar steeds mijn maat niet beschikbaar was, ik dacht steeds dat ik iets fout deed en probeerde de broek via allerlei andere wegen toch te vinden in mijn maat maar tevergeefs. Maar toch hebben jullie 5 sterren verdient.
Dankjewel voor je beoordeling en feedback Dave! We gaan dit zeker meenemen. Fijn om te horen dat alles verder goed is verlopen. Veel plezier van de bestelling gewenst!
Mooie producten voor een nette prijs.
Bedankt voor de vijf sterren Jacco!
Is gewoon prima niets mis mee
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Floor! Graag tot een volgende bestelling!
Zeer goed. Veel keus niet duur en de levering is ook top.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Tim! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Ruim opgezet, veel keuzemogelijkheden, leuke aanbiedingen, vriendelijke en behulpzame medewerkers, koffie wordt aangeboden en ruilen/retour is geen enkel probleem (mits in nieuwstaat en bon), ruime parkeergarage en tot slot een gezellige ruimte voor een kop koffie o.i.d. Prima aanwinst voor Alkmaar!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Henk! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Geachte, Tevreden blijkbaar bestaat een tien niet ReneVandersteen
Bedankt voor de beoordeling Rene! Tot de volgende keer!
Zeer vlugge goede levering makkelijk op te volgen
Bedankt voor de gegeven sterren! Veel plezier van je aankoop gewenst!
a
Bedankt voor het mooie cijfer Jacob!
Helaas was ik niet in staat om naar de winkel te gaan en moest ik online kopen. Heb al meerdere broeken gekocht bij OFM Alkmaar en dacht daardoor dat zelfde merk en maat wel moest lukken. Helaas is dat niet zo en moet ik alsnog naar de winkel. Tevens was ik niet bekend op de website terwijl ik wel in systeem sta in de winkel. Ga een deze dagen de broek ruilen in de winkel (hopelijk kan dat) en voortaan koop ik weer in de winkel van OFM
Dankjewel voor je review, Sebastiaan! Wat jammer dat je niet helemaal tevreden was met je online aankoop! In je bestelling zie ik dat je de jeans inmiddels hebt omgeruild voor een ander exemplaar in onze winkel in Alkmaar. Je hebt de online aankoop inderdaad niet op je account geplaatst. Ik zie ook een ander mailadres in je bestelling staan dan in je account. Misschien heeft het hiermee te maken. Als je toch graag wil zorgen dat je online gebruik kunt maken van je account, kunnen we je hierbij helpen! We horen dan graag van je. Veel plezier van je nieuwe jeans!
Website is duidelijk en de levering snel
Hartelijk dank voor je leuke beoordeling Seline!
Breed assortiment, goede prijzen, snelle levering... kortom, 100 punten!
Bedankt voor het prachtige cijfer Jurgen!
Zondag middag kleren besteld, maandag middag geleverd. Wat een top service! Goede overzichtelijke website. Een van mijn favoriete winkels, zowel online als fysiek!
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Wout! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Goede prijs/ kwaliteit verhouding met een snelle levertijd. Artikelen zijn goed beschreven en gemakkelijk te bestellen
Bedankt voor de vijf sterren, Cornelis! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
De website is duidelijk, ik heb snel mijn product kunnen vinden toen ik naar iets specifieks zocht. Goede foto's van de producten. Bestellen ging makkelijk en ik had mijn product snel in huis.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sharon! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Vanuit de luie stoel besteld en direct geleverd!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, JP! Graag tot een volgende bestelling!
De bestelling en levering is prima verlopen.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Joel! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
mijn bestellingen zijn altijd goed en snel uitgevoerd.
Bedankt voor je mooie review, Jaap! Super dat de keuze ruim is en de service goed!
Bedankt voor de vijf sterren Tonnie! Heel veel plezier van je aankoop gewenst en tot de volgende keer!
Er wordt zeer snel geleverd. Kwaliteit is goed
Bedankt voor het prachtige cijfer Annemiek!
De trui die ik ontving past perfect en is prachtig van kleur! Erg tevreden mee!
Bedankt voor je review Ted! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Snelle en correcte levering
Bedankt voor de vijf sterren Bernd! Veel plezier van je aankoop gewenst!
zeer tevreden klant.
Bedankt voor het mooie cijfer Ton! Fijn om te horen dat je tevreden bent over OFM.!
Prima bedrijf snelle service doen wat ze beloven daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen top bedankt
Wauw, wat een prachtig compliment Michel. Tot de volgende keer!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC